Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זו סופה של השושלת?

Gayu Eusegi, מנהל פיתוח המוצר הגלובלי של המיצובישי הודיעה לכתב AutoCar, דMatt Prior, כי החברה תפסיק את ייצור הEVO 10 בסוף השנה ובכך תנטוש מיצובישי לגמרי את המשך פיתוח המותג EVO.

הרעיון מאחורי המהלך הוא לאפשר שחרור משאבים לצורך פיתוח 8 רכבים חשמליים והיברידיים עד סוף 2015,

ובכך לממש את חזונה החדש של החברה לעבור בעתיד הקרוב לייצור מלא של כלי רכב היברידיים וחשמליים מבוססי אנרגיה נקייה במקום מנועי בעירה פנימית.

ציטוטים נבחרים -

The Lancer Evolution X, Eusegi told me, will be the last Evo. “There is still a demand [for the car],” he said, “but we must stop.” Eyebrow up.

“Our influence now is EV technology,” Eusegi said, adding that the decision was a “policy change”.

He seemed to put the rumoured diesel hybrid Evo replacement to bed, too. So the X will be the last Evolution model? “Yes. Maybe the world can change, and maybe someday we can do a motor race by electric vehicles,” said Eusegi. “Maybe then we can enter the market again.

מקור:

http://www.autocar.co.uk/blogs/autocarconfidential/archive/2011/03/01/the-mitsubishi-evo-is-no-more.aspx

עצוב... :-(

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ואז נשאר רק עם אסתי המכוערת מתמיד !

ואני מאוד בטוח שהישועה לא תגיע מכיוון קונצרן פלוצ-וואגן .

מה עושים ?:?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני כל כך לא רוצה שהמעבר הזה ממנוע בעירה פנימית למנועים חשמלי יהיה לחלוטין ,זה פשוט עצוב !

וגם הפסקת הייצור של האיבו ,אבל זה פחות :)

פורסם

כל כך עצוב :(

תמיד חלמתי שבבוא היום אזכה לרכוש איבו חדשה מהחברה.

חלום שכנראה לא יתגשם :(

איך הם מעזים להפרד מהסמל שלהם? אני מקווה שמיצובישי תיפול חזק בעקבות המהלך הזה :evil:

פורסם

האיוו נולדה במסלולוי הראלי ושם גם מתה. אחרי 4 אליפיות עולם לטומי מאקינן ולידת אחד מהרכבים החנשקים ביותר ה איוו 6, מיצובישי איבדה את זה. מקבילות האיוו 7 וה 8 לא נחלו הצלחה ושינויי בעלות בקונצרן כמעט והרגו לחלוטין את הספורט המוטורי.

עם לידת ה-איוו 9 המסלולים בעלם נחלקו בין אסתי לאיון בגרופ N ופתאום השתנה תקנון ומול המפלצות כמו שאנחנו מכירים התיצב ילד רע פיג'ו 207 S2000. והעולם למד שעם פחות משקל נוסעים מהר יותר. (פורד וסקודה ופיאט לא איחרו) ככלי לקידום מכירות התדמית הספורטיבית קיבלה מכה קשה. ניסונות ה איוו 10 להתחרות לא הראו על שינוי בזירה.

עונת 2011 נפתחה זה מכבר עם מכוניות קטנות ומנועי 1600 טורבו 4x4, מיצובישי כבר לא שם, וגם סובארו לעניות דעתי לא תישאר שם לנצח. האירופאים הסיטו את הזירה לשטח השיווק החשוב להם מכוניות מיני. סיטרן DS3 מול פורד פיאסטה.

ליפנים לא נשארו מכוניות מיני מתאימות למעט סוזוקי שגם היא בנסיגה.

ועדיין יש מרחק רב מרכב חשמלי

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

זאב הכל נכון אבל לא ברור למי בימינו עדיין חשוב כל הקטע של "אני נוהג הרכב שניצח בראלי השנה",

האיוו מיזמן ביססה את מעמדה, והיפני אומר שיש ביקוש.

חבל מאוד.

פורסם
איך הם מעזים להפרד מהסמל שלהם? אני מקווה שמיצובישי תיפול חזק בעקבות המהלך הזה :evil:

אני מתקשה להבין תגובות מסוג זה.

גוף מסחרי כלשהו מחליט להפסיק לייצר את אחד ממוצריו משיקולים רציונלים (כלכלי\שיווקי) ואתה בתגובה מייחל לכישלונו?

תהיה סמוך ובטוח שההחלטה (אם תקרה בסופו של דבר) להפסיק לייצר את האיבו שנחשבת כפי שציינת לאחד מהסמלים של מיצובישי בעוחם לא התקבלה\תתקבל בקלות ראש ובשליפה מהמותן...בכירי הכלכלנים ואנשי השיווק במיצובישי יהיו מעורבים בהחלטה שכזו וכנראה שסיבותיהם עימם.

פיתוח של דגם כמו איבו דורש משאבים כלכליים וכח אדם גדולים מאוד ביחס לכמות המכירות של הדגם הזה בעולם (מטבע הדברים כדגם נישה). אם עד עכשיו היתה הצדקה שיווקית לפיתוח הדגם הזה הרי שבשנים האחרונות והקרובות מיצובישי מתמקדת בדגמים בעלי תדמי שונה מבעבר וזו כמובן זכותה וחובתה כגוף מסחרי שכוונתו רווח כספי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בהמשך לדבריו של זאב 206 GTI.

איבו 1-6 נמכרו רק כגרסת מרוצים,באנגליה וביפן היה אפשר לעלות אותם על הכביש אפילו שהם לא עומדות בתקן.

זאת לא בדויק שושלת ארוכה של מכונית כביש שמפסיקים לייצר.

אייל

פורסם
אני מתקשה להבין תגובות מסוג זה.

גוף מסחרי כלשהו מחליט להפסיק לייצר את אחד ממוצריו משיקולים רציונלים (כלכלי\שיווקי) ואתה בתגובה מייחל לכישלונו?

תהיה סמוך ובטוח שההחלטה (אם תקרה בסופו של דבר) להפסיק לייצר את האיבו שנחשבת כפי שציינת לאחד מהסמלים של מיצובישי בעוחם לא התקבלה\תתקבל בקלות ראש ובשליפה מהמותן...בכירי הכלכלנים ואנשי השיווק במיצובישי יהיו מעורבים בהחלטה שכזו וכנראה שסיבותיהם עימם.

פיתוח של דגם כמו איבו דורש משאבים כלכליים וכח אדם גדולים מאוד ביחס לכמות המכירות של הדגם הזה בעולם (מטבע הדברים כדגם נישה). אם עד עכשיו היתה הצדקה שיווקית לפיתוח הדגם הזה הרי שבשנים האחרונות והקרובות מיצובישי מתמקדת בדגמים בעלי תדמי שונה מבעבר וזו כמובן זכותה וחובתה כגוף מסחרי שכוונתו רווח כספי.

אתה צודק.

מיצובישי היא בסך הכל חברה מסחרית שרוצה להרוויח כסף.

עם זאת, תגובתי הגיעה מתוך הלב, ולא מהשכל :)

• תוכן חדש...