Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא צמחוני כלל וכלל.

אם אתה לא צמחוני, איך אתה מוצא קשר בין התעללות נטו לבין שחיטה לצורכי אכילה בלבד?

כתבת שלקיחת חיים זו לקיחת חיים אבל כשאתה אוכל את הסטייק שלך,

אתה חושב שהפרה שקיבלה מסמר בראש כדי לסיים על הצלחת שלך עדיין בחיים...?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב בשביל להפסיק את הדיון המיותר הזה, אז במיוחד בשבילך דריש נכנסתי לUptodate, מאגר הרפואה הגדול ביותר ותרשה לי לצטט לך כמה דברים

Circumcision has been associated with a number of medical benefits, including lower rates of urinary tract infection, penile cancer, penile inflammation, penile dermatoses, and sexually transmitted infections

רק הזיהום בדרכי השתן ביילודים שיורד מ20% ל2.4% מוריד תמותה, פגיעה בכליות ועוד. שלא נדבר על פחות סרטן עור בפין ובצוואר הרחם של בת הזוג, פחות זיהומים, כולל מחלות מין כמו איידס.

עם שיעור סיבוכים של 0.2-0.5% כשגם הרוב פה תלוי בביצוע וניתן לטיפול ללא סיבוכים ארוכי טווח.

ושוב, זו לא אחת מהכתבות פרו מילה שאני מצטט לך פה, אלא המאמר הרפואי המקיף והאובייקטיבי ביותר.

אם זה לא היה טרולינג אז אני לא יודע מה כן, ובבקשה תפסיק את ההשוואה...

פורסם
אם אתה לא צמחוני, איך אתה מוצא קשר בין התעללות נטו לבין שחיטה לצורכי אכילה בלבד?

כתבת שלקיחת חיים זו לקיחת חיים אבל כשאתה אוכל את הסטייק שלך,

אתה חושב שהפרה שקיבלה מסמר בראש כדי לסיים על הצלחת שלך עדיין בחיים...?

אני יכול לכתוב פה אלף ואחד תירוצים/סיבות ועדיין, בשורה התחתונה, אני לא דוגמא.

אני אוכל בשר ונהנה מכל רגע - את העובדה הזו, אני לא יכול להסתיר.

אני מנסה כמה שפחות להפחית באכילת בשר: אף פעם לא אכלתי חזיר ולא רק בגלל אמונה, אלא כי העדפתי חיה אחת פחות על הצלחת. בקר אני כמעט ולא אוכל (רק בארוחות חגיגיות במסעדות) ולמדתי לאכול רק עוף.

פורסם

עוד סיבה טובה להחרים את התוצרת של המדינה המזורגגת הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4036184,00.html

ולחשוב שהחתול שלי משתעשע עם העכברים האלה. פשוט נורא :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אחרי שברחת מהדיונים הקודמים, לאחר שהוכח לך שאין קשר בין חוקי נידה לבריאות ובין פלישתים לעמלק ולחברון, אתה בטוח שאתה רוצה לפתוח דיון נוסף, כי זה ייגמר לא טוב מבחינת הטיעונים של הרבנים שאתה מעתיק.

רק תגיד שזה מקובל, ואני צולב את המאמר שהבאת ואת התימוכין עבור ברית מילה בשתי דקות.

רק תבטיח שאתה לא נעלם מהדיון איך שהעובדות מגיעות...

ואני לא מאמין שפיספסתי שרשור על נידה :(

אני מבין את הנקודה של דריש.

מה שנראה לנו כפסול נראה לגיטימי בתרבות אחרת כמו שמה שלנו נראה לגיטימי נראה להם חולה.

אישית הסרטון עצבן אותי, באמת שציפיתי שעם כותרת כזאת ובחורות כוסיות אני אראה איך מועכים ארנבת בדרך אחרת.

לא בא לי להקיא, לא בא לי להרביץ להן, לא מחכה לארמגדון, פשוט עצוב, זה הכל.

haters will hate

פורסם

אין לי בעיה שאנשים יאכלו ארנבים , כל עוד מגדלים אותם למטרה הזאת ולא מתעללים בהם בדרך לצלחת...

הרג של חיות למען הנאה מינית או כל סוג של הנאה הוא מנוגד לכל מה שנכון .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ברחת פעמיים.

פעם בדיון על חוקי הנידה והקשר לבריאות.

ובפעם השנייה, שעשית סלט שלם מעמי ההאזור ההסטורים והפלשתינים של היום.

לתת קישור?

ואני לא אנטי דת, אני אפילו לא אנטי ברית מילה, אבל בעובדות צריך לדייק.

אני חוזר ואומר לא ברחתי משום דיון, הבאתי לך עובדות, אתה מעדיף להתכחש ולהאמין במה שאתה מאמין,

אני מביא עובדות מההלכה, ומהתורה , אתה מעדיף לקרוא לזה שטויות, ולא הסבר,

אז שיהיה לך בכיף.

אני לא בא לחנך ולהטיף, מה שאמרתי לך בדיונים ההם זה עובדות , זה ידוע, אם אתה מעדיף להתעלם,

תתעלם, אין לי שום מטרה להתחיל להתנצח עם אף אחד,

ובקשר לשחיטת בע"ח שכבר הזכירו פה בשרשור, אין שום בעיה לשחוט בע"ח לפי שחיטה שכתובה בהלכה, השחיטה שכתובה בהלכה, היא גורמת הכי פחות כאב לבהמה,

כי למעשה הבהמה לא מתה כי הורגים אותה בדקירות או במכות, אלא פשוט פותחים את העורק הראשי, עם סכין חדה מאוד,

והבהמה מאבדת הכרה מחוסר דם, כי דם לא מגיע למוח, ואז היא מתה שהיא כבר בשלב שהיא מעולפת,

אז עדיף לשחוט בהמה בצורה כזו, מאשר לדפוק בה אבן בראש או כדור בראש, דבר שגורם הרבה יותר סבל במשך הזמן עד שהיא מתה,

וגם על הסכין יש הרבה מאוד דינים והלכות, מתי סכין נפסלת ומתי לא,

ומי שבאמת ירד לעומקם של דברים יבין באמת ששחיטה לפי היהדות זה מה שגורם הכי פחות סבל לבהמה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לגבי סין, מדובר בקצה הקרחון. יש נושאים רבים שהם מודחקים בעולם המערבי מסיבות כאלה ואחרות למשל

http://en.wikipedia.org/wiki/Organ_harvesting_in_the_People%27s_Republic_of_China

יצא לי לראות ראיון עם פרופ' ישראלי שמספר איך קופות החולים בישראל מימנו ניתוחי השתלות בסין שמקור התורם לא ידוע, לבסוף זה נעצר.

לגבי בעלי החיים, גם אצלנו יש מנהגים הזויים (תרנגול כפרות). בהקשר של אכילת בשר שעלה פה, אם כל אחד יצמצם קצת את הצריכת בשר שלו ההשפעה הסביבתית והחברתית עצומה.

פשוט לפעמים צריך לחשוב שניה על מה שאוכלים ומה המשמעות של זה. אם איכפת לך תעשה משהו ואם לא אז בתאבון.

פורסם

לגביי השחיטה הכשרה הדבר אינו מדוייק לחלוטין , אומנם החיה סובלת מעט אבל גם את המעט הזה אפשר להעלים.

בעולם המערבי לפני שחיטה נותנים מכת חשמל שגורמת לאיבוד ההכרה ואז נעשית השחיטה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אתה באמת חושב שלהתחשמל זה עדיף? ואם המכת חשמל לא מספיקה? אז עושים עוד פעם? וזה לא סבל?

בשחיטה כמו שצריך, ושוב, יש על זה המון המון דינים והלכות, אהל אם הולכים לפי זה, אז זו הדרך הכי פחות מכאיבה וגורמת סבל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
בעולם המערבי לפני שחיטה נותנים מכת חשמל שגורמת לאיבוד ההכרה ואז נעשית השחיטה.

חוששני שאתה מכליל, טועה ומטעה.

בבתי המטבחיים הגדולים בארה"ב, אלה שעושים את רוב העבודה השחורה לשוק הבשר בצפון אמריקה, עדיין נוהגים להשתמש ביתד ברזל שנורה לראש (לפעמים יותר מפעם אחת) דרך מתקן פניאומטי. האוויר הדחוס מגיע מקומפרסורים המשמשים את שאר פס הייצור, ולכן מניבים חסכון משמעותי לעומת חשמל בתהליך ההכנסה לשחיטה.

יש הרבה ניואנסים בתחום הזה, והרבה מדינות, שלכל אחת מהן מדיניות משלה בנושאי תברואה ותהליכי הכנת הבשר. לצאת בהצהרות גורפות לגבי "העולם המערבי" כשמדובר בנושא כ"כ מורכב זה קצת ילדותי .

במיוחד בשבילך דריש נכנסתי לUptodate, מאגר הרפואה הגדול ביותר ותרשה לי לצטט לך כמה דברים

ואתה פשוט פספסת לגמרי את הנקודה. למען האמת, זה הופך למגמה די מעצבנת בפורום, טוב שיש עוד כמה אנשים כמו בנצי שיודעים לקרוא בין השורות (למרות שנראה לי שהייתי מאד ברור גם בשורות עצמן).

פורסם

אני לא בא לחנך ולהטיף, מה שאמרתי לך בדיונים ההם זה עובדות

מה אתה שח...

את בדיונים ההם קבעת שפלישתים זה עמלק (שני עמים שונים), שהפלישתים שלטו בחברון (הם ישבו במישור החוף) ושיש קשר ישיר בין פלישתים לפלסטינאים (אין).

זה רק להראות כמה העובדות רחוקות ממך.

במאמר שהבאת יש טענות נגד שימוש במוהלים (אתה בעד?), מטעם מישהו שפשוט מפרסם את עצמו כמספק שירותי מילה. בשום מקום בעולם לא ממליצים יותר למול ילודים, להוציא מדינות ברמת תברואה ותחלואה של עולם שלישי ומטה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני דווקא חושב ש ESTK הוא זה שעושה פה טרולינג. כל פעם עם השטויות האלה על הדת ועל ווינדוס 95.

חלאס, זה לא מצחיק יותר. בוא תצטרף אלינו לשנת 2011 - איפה שיש ווינדוס 7, והאבולוציה מוכחת.

Stay Dirty

פורסם

באירופה נוהגים לתת מכות חשמל.

פורסם

ברית מילה, גם אם לא מועילה, בטוח לא מזיקה לטווח הארוך, ובינינו גם יותר אסטתי.

תרנגול כפרות, שמישהו העלה כאן, מנהל פסול בעיניי, אבל לפחות זה מהיר. ראשו נמלק ופה זה נגמר.

"לחלק כאפות לילדים בשטחים" - מעשה שיש לתת עליו את הדין.

לגבי שחיטה, למרות שהייתי מעדיף עצי אנטריקוט, אם היו בנמצא, אחת המטרות היא לעשות את הסבל מועט ככל הניתן, ולפחות יש להרג מטרה.

אני חושב שאיפשהו, הרבה אנשים כאן פיספסו את המהות של מה שראינו. מדובר בהתעללות, על טהרתה בלבד, ללא כל מטרה מלבד הנאה רגעית. מי שלא ראה, מתחת לסרטון יש תמונות קשות הרבה יותר.

ללא שום קשר מי הקורבן, אם זו הייתה חיה פחות "חמודה" מארנבון לבן זה היה נורא באותה מידה בדיוק.

אין לכם מה להעלות דוגמאות לעוולות נוספות שקורות, אין ספק שהן בנמצא, ולא זו הפואנטה.

בשורה התחתונה, כאדם סבלני ולא אלים, אם הייתי נמצא בחדר, לא הייתי יכול להמנע מלהגיב בצורה שהייתה מכניסה אותי לכלא.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...