Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שחותכים לתינוק את הז*ן, זה נקרא ברית מילה,

תקרא קצת יותר על ה"פעולה הברברית" הזו ותבין שהיא מאוד מועילה.

http://www.beok.co.il/Category/Article/1080/%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA+%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%94+%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%AA+%D7%9E%D7%91%D7%98+%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%99%D7%AA

אחרי שברחת מהדיונים הקודמים, לאחר שהוכח לך שאין קשר בין חוקי נידה לבריאות ובין פלישתים לעמלק ולחברון, אתה בטוח שאתה רוצה לפתוח דיון נוסף, כי זה ייגמר לא טוב מבחינת הטיעונים של הרבנים שאתה מעתיק.

רק תגיד שזה מקובל, ואני צולב את המאמר שהבאת ואת התימוכין עבור ברית מילה בשתי דקות.

רק תבטיח שאתה לא נעלם מהדיון איך שהעובדות מגיעות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא ברחתי משום דיון, זו דעתי , וזו ההוכחה, אני ממש לא מתכון להתנצח פה עם אנשים שבידוע הם אנטי דת,

אם לך אין ברית מילה ואתה מבסוט סבבה לך, אם תחליט שלילד שלך לא תעשה ברית מילה, אל תעשה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

סרטון חולני לגמרי.

נ.ב

פרנקוס, אני חושב שמה ש "דריש" רשם נחשב למגה טרול לא? (אתה רואה אני לומד :-D)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
זאת בניגוד למנהג המזרח-תיכוני הנאור לחתוך את הZין לתינוק בן 8 ימים, למשל.

כפי שכבר נאמר לא פעם, "פורנוגרפיה זה עניין של גאוגרפיה", אז אל תשפטו את מה שאתם לא מכירים.

כל עוד המנהג הזה נשאר בגבולות האזור שלהם, אין לי בעיה איתו, ואינני רואה למה לכם צריכה להיות.

הביקורת החברתית כלפי השכנים מעבר לים אופיינית למדינות אירופה, לא לישראל.

תגובה מאוד יהירה ונחותה.

התעללות בע"ח בשום מצב אינה צריכה להיות רלוונטית לעולם כיום.

אם אני אבקר אצל בדואים, אני מוכן להסתכן בחיי ולא להסכים שישחטו עבורי כבש, כנהוג אצלהם.

פורסם

התעללות בע"ח בשום מצב אינה צריכה להיות רלוונטית לעולם כיום.

אם אני אבקר אצל בדואים, אני מוכן להסתכן בחיי ולא להסכים שישחטו עבורי כבש, כנהוג אצלהם.

מה הקשר בין התעללות בבע"ח לשחיטת כבש לצרכי אכילה?

כבש שנשחט, אם זה נעשה כהלכה, לא אמור לסבול כלל וכלל.

אין שום הגיון בהשוואה בין זה לבין התעללות סתמית בבע"ח לצרכי הנאה בלבד.

לא ראיתי את הסרטון כי יש לי לב רגיש לבעלי חיים

אבל אני מאחל לכל מי שתורם לזה, שימות באותם ייסורים בדיוק ביום מן הימים. נבלות.

פורסם

וידוי קטן: אף פעם לא ביקרתי בדואים ואף פעם לא שחטו כבש עבורי.

אני לא מכיר את מנהגי הבדואים לעומק, אבל לפי הידע הכללי שלי, כאשר נערך ביקור אצל משפחה בדואית, היא לוקחת כבש חי ושוחטת אותו במקום. לא אכפת לי מהי רמת הסבל באותו רגע, של הכבש. אני לא מוכן להיות עד לכך.

אין שום הגיון בהשוואה בין זה לבין התעללות סתמית בבע"ח לצרכי הנאה בלבד.

יש הגיון, אומנם הוא לא גדול, אבל קיים. אומנם זו לא התעללות, אך עדיין לקיחת חיים שהם לא שלך.

נ.ב

אין לי שום עניין נגד בדואים. לצורך העניין, גם מנהג הכפרות אצלנו, לא עובר לידי.

פורסם
לא ברחתי משום דיון, זו דעתי , וזו ההוכחה, אני ממש לא מתכון להתנצח פה עם אנשים שבידוע הם אנטי דת

ברחת פעמיים.

פעם בדיון על חוקי הנידה והקשר לבריאות.

ובפעם השנייה, שעשית סלט שלם מעמי ההאזור ההסטורים והפלשתינים של היום.

לתת קישור?

ואני לא אנטי דת, אני אפילו לא אנטי ברית מילה, אבל בעובדות צריך לדייק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש הגיון, אומנם הוא לא גדול, אבל קיים. אומנם זו לא התעללות, אך עדיין לקיחת חיים שהם לא שלך.

עם היד על הלב - אתה צמחוני ?

ואם כן - האם אתה צורך מוצרי חלב ? אם כן - האם ידוע לך באיזה תנאים מוחזקים בעלי החיים מהם הופקו מוצרים אלה ?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

נכנסתי ללינק ואח"כ די הצטערתי על כך. לפעמים עדיף לא לדעת.

בתור אחד שמאוד אוהב בע"ח, כאב לי לראות את זה.

אין מה לעשות חוץ מלאחל לבנות האלה ולכל מי שעושה דברים כאלה מוות איטי בייסורים קשים.

V5

פורסם

ואם כן - האם אתה צורך מוצרי חלב ? אם כן - האם ידוע לך באיזה תנאים מוחזקים בעלי החיים מהם הופקו מוצרים אלה ?

אתה משווה?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אני חושב שמה ש "דריש" רשם נחשב למגה טרול לא? (אתה רואה אני לומד)

תחזור לבי"ס, זה נחשב לטרולינג רק אם כתבתי את זה לשם יצירת מחלוקת ושלהוב הדיון.

כאן זה לא המקרה, אני באמת מתכוון למה שאמרתי.

פורסם

אני לא צמחוני כלל וכלל.

אני אכן צורך מוצרי חלב.

לצערי, ידוע לי באיזה תנאים מוחזקות הפרות, בעקבות חשיפה לכך ברשת. דרך אגב, פעם הייתי בתל אביב וראיתי שלט בנוסח "מה עם הכלב שלך היה פרה ? ". במבט ראשוני, זה נשמע די מטומטם, אבל אכשהו זה חדר לליבי והוציא ממני המון סימפטיה.

• תוכן חדש...