Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני סטודנטית המחפשת סופר-מיני דגש על אמינות,בטיחות וחסכון. הרכב אמור לשמש בעיקר לנסיעה עירונית.

כרגע אני משתמשת בשברולט אופרה 2007 שאינה מתאימה לצרכים אלו וברצוני למכור/ להחליף אותה.

אשמח לקבל הצעות ופרטים אודות רכבים/תהליך החלפת הרכב.

*קראתי את השרשורים האחרונים בנושא די ישנים והנחתי שיהיו דעות חדשות.

תודה מראש,

הדס

פורסם

לא טרחת לציין מספר דברים:

1. האם זהו תקציב כולל מימון או שניתן למתוח אותו תמורת רכב חדש יותר?

2. האם את רוצה גיר ידני או אוטומטי בלבד?

כיום יש שפע של רכבי סופר מיני בתקציב שאינו רחוק מהתקציב שלך, בדגש על רכבים חדשים לחלוטין, חסכוניים מאוד בדלק.

העניין הוא כמובן התוספת של 10-15K לתקציבך והיעדר גיר אוטומטי.

פורסם

תודה על תגובתך.

בעיקרון המימון הוא מהרכב הקודם- אפשר למשוך עד 60 (במצב של חנק מתקדם) אבל זה צריך להיות ממש שווה את זה.

עדיפות לאוטומט- שוב אם יש אופציה ידנית ממש טובה לדעתך אשמח לשמוע.

הייתי רוצה שהאוטו ישרת אותי לעשר שנים הבאות ויותר- כך שפחות משמעותית ירידה הערך, אבל כן כדאי להתחשב אולי בקצת מקום למשפחה קטנה.

תודה רבה

הדס

פורסם

המממ...10 שנים זה די הרבה זמן להחזיק רכב.

אם את מתכננת כניסה להריון בתקופה של שנה שנתיים, אז רכבים קטנים ממש לא באים בחשבון.

אופציות שעולות לי כרגע לראש, בתקציבך (60K בלחץ):

1. סוזוקי אלטו ידנית - האופציה החדשה ביותר. רכב שנת 2011, צריכת דלק של 1:16 בעיר. רכב סחיר ומבוקש מאוד בגלל מחיר הדלק, אפשר לצפות ממנו לאמינות טובה והוא כמובן באחריות ל-3 שנים הבאות. רכב קטן.

2. פיאט גרנדה פונטו - אפשרי בגירסא רובוטית, אפשרי ידני. הרובוטית חזקה יותר.

אפשר לקנות אותן בסביבות 45K, אולי קצת פחות - אני לא יודע אם זה רכב ל-10 שנים, הוא בכ"ז מגיע עם 100 אלף ק"מ, אבל אם ברצונך ברכב איכותי לשנים הבאות - זה ה-רכב. סופר מיני מהנה וחסכונית.

יש גירסא ידנית, במחיר של 45-50K תוכלי לקנות אחת משנת 2008. רכב חסכוני למדי, מרווח מאוד עקב תכנון מוצלח ויש לו גם תא מטען לא רע (טוב למשפחה).

3. דייהטסו סיריון - גם היא תהייה יוצאת השכרה. פחות איכותית מהגרנדה בגימור, יותר איכותית מהאלטו.

כל יתר האופציות פשוט אינן חסכוניות מספיק כדי להצדיק מעבר כזה, שיעלה גם הוא כסף - מכירת אופטרה בימינו היא משימה לא קלה כלל וכלל.

• תוכן חדש...