Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד עם תוכנה VAC +ASIO+CONSULA

ART Teknika

איך אני מגדיר את המיקרופון?

ביציאות באסיו יש לי רק 8 ארוצים לרמקולים, איך אני מחבר יציאת מיקרופון?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

א. אתה מדבר על כניסת מיקרופון

:-D

ב. אני מתאר לעצמי שאם השתמשת בכל היציאות - אולי כדאי לך להגדיר למחשב שכניסת המיקרופון תהיה מכרטיס הקול המובנה?

מעבר לכך אני מאמין שאתה צריך לדבר עם חגי (נימיקיפוד).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא הבנתי שני דברים:

א. איזה כרטיס קול בדיוק יש לך?

ב. למה אתה מתעקש לעבוד בתצורה של ASIO (ועוד בחלונות ) , הרי המערכת שלך מיועדת להשמעה, ולא להקלטה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עשיתם קצת סלט..

א. לא ממש משנה איזה כרטיס קול יש לו, העיקר שהוא תומך ב ASIO.

ב. ASIO הוא משמעותית טוב יותר לשימוש בכל אופן שלא יהיה, להשמעה, להקלטה ולמה לא.. - ההסבר ארוך ומייגע (תריץ חיפוש אם זה מעניין אותך) אבל בשתי מילים: הווליום המובנה של ה WINDOWS בו אתה משתמש, מפחית משמעותית את איכות הסאונד בשל הצורה והאופן בה הוא עושה זאת.

בכל אופן, אתה לא צריך להגדיר יציאה למיקרופון. מה שאתה כן צריך זה להגדיר כניסה חדשה ואת זה לא עושים ב Audiomulch.

אתה צריך לאפשר ב ASIO4ALL את כניסת המיקרופון של כרטיס הקול המובנה, אח"כ אתה צריך להפעיל כלי נוסף שמגיע עם ה VAC - ה REPEATER. כך אתה יכול להעביר את כל הסאונד שמגיע מהמיקרופון אל תוך הכניסה של ה AUDIO MULCH (SOUND IN / VIRTUAL CABLE 1).

מה שנשאר לך לעשות עכשיו זה רק להגדיר MUTE לכניסת המיקרופון כל עוד אין שיחת טלפון. עשיתי את זה אצלי וזה עובד מצויין.

...CASKA for life

פורסם

nimikipod

איך אצלך MUTE עובד?

כל פעם שמתקשרים MUTE מתבטל אוטומטי?

אז כדי שלא יהיו לי רעשים אני מחבר לקרטיס קול מובנה?

אגב אני לא עובד עם Audiomulch לא הצלחתי לעבוד איתו אז אני עובד ב ART Teknika CONSOLE 1.6

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

לגבי ה ASIO אני יודע שמשתמשים בו בעיקר לכרטיס קול מקצועיים , כי הlatency נמוך משמעותית מהדרייברים הרגילים של חלונות ,

בתוצאה הסופית של איכות הסאונד אף פעם לא יצא לי לבדוק ,(המחשב שלי לא סובל מהבעיות האלו :wink: )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...