Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הסמלים של הFR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה תודה רבה על העידוד והעזרה, אני מקווה שהשרשורים הבאים שאני אפתח לא יהיו קשורים לחבלות ושפשופים:-)

אני משתדל לשמור על הרכב כמו על החיים שלי והוא יקר לי מאוד ואת מה שעשו לי לקחתי די קשה. לא תיארתי לעצמי שבמקום כזה יכולים לחבל ברכב ובכוונה חניתי קרוב למדרכה במקום שאנשים עוברים ולא במקום מבודד, כנראה שזה לא עזר.:?

בכל מקרה, אני משתדל להחזיר את הרכב למצבו הקודם כמה שיותר מהר וכנראה שבשבוע הבא הוא ייכנס לפוליש ווקס ואחרי זה אני אשים את הסמלים.

שוב תודה!

ועידן, אי אפשר לשלוח לך ה"פ.

פורסם

בחנות של המאגר בראשל"צ יש מבצע על סמלים 10 ש"ח לסמל, יש שם הרבה מאזדה, פורד, קאיה וגם לא מעט של סיאט, 10 ש"ח מגיע ארוז, שלם מקורי (ללא מדבקה) ובטוח שלא גנוב

לדעתי זול יותר מאי בי או כול אופציה אחרת, ניתן לברר טלפונית אם יש להם את הסמל.

• תוכן חדש...