Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מאזדה 3 ספיריט 2005, לרכב לוקח כ-3 שניות להניע והנעה מלווה ברעידות אשר נשכחות כאשר המנוע מונע,

הזמן הנעה של 3 שניות נראה לי תמוהה בגלל שברשות המשפחה עוד 2 רכבים - הונדה אקורד V6 שנת 99 ומיצובישי לאנסר שנת 92 ולשני הרכבים האלו לוקח כ0.5 שניות להניעה! (הנעה מיידית)

האם אני צריך לחשוד למצב המנוע סטרטר של המאזדה?

עוד שאלה בנושא אחר - כמספר שניות קבועות אחרי תחילת נסיעה אני מרגיש "מכה קטנה" ושומע רעש קל מכיוון דוושת הגז (אני דיי בטוח שזאת לא תקלה טכניות כי התופעה חוזרת על עצמה רק בתחילת הנסיעה)

תודה!

פורסם

מתי שאתה מכניס מפתח לסוויץ, מסובב עד הסוף (ללא סטרטר!) תמתין כמה שניות תחכה שיגיע דלק לחנוכיית דלק

אם תקשיב טוב תוכל לשמוע את המשאבת דלק מתחילה לעבוד, ואז תוכל להניע בקלות.

זה בעיה נפוצה שאני רואה שאנשים מכניסים מפתח לסוויץ וישר נותנים סטרטר, לא טוב!

כמובן מה שגם יכול להיות שהמצבר שלך טיפה חלש אז קשה לסטרטר לסובב את הגלגל תנופה.

תיראה מה תעשה, תכניס את המפתח לסויץ תסובב מתי שתשמע את המשאבת דלק מסיימת לעבוד תוציא את המפתח וככה עוד פעם.

אם ההנעה לא הצליחה בקלות, אז יכול להיות גם מצבר, בגלל שהרכב שנת 2005 ואם המצבר יצא מהחברה אז כנראה גם שזה מצבר. סטרטר, אני לא מאמין שזה סטרטר הוא אמור להחזיק הרבה מאוד זמן.

ולשאלה האחרת שלך, מתי התנעה נחשבת לקשה? אם הרכב תקין לא אמורה לצוץ שום בעיה.

אבל אם אתה מנסה במשך רבע שעה להניע ללא הצלחה, כן כנראה שזה קשה.

• תוכן חדש...