Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איפה כן קונים מחשב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקוח מרוצה מאד של אייבורי כבר הרבה שנים, ובזכות המלצתי גם העסק שבו אני עובד רכש מהם כ-4 מחשבים במרוצת הזמן. השירות מעולם לא היווה בעייה, כשהייתה לי בעייה הכי קטנה, טיפלו בה בצורה יעילה ומקצועית, ובמהירות. השיא היה כשהתפגר לי כונן 1 טרהבייט של WD, הוחלף באחד חדש בניילונים על המקום, בלי לשאול שאלות.

לעומת זאת עם KSP הלכתי לתביעות קטנות. הסיפור מופיע פה כמה פעמים מעל גבי הפורום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי ב-KSP בראשון ואין לי מילה טובה להגיד על השירות, הוא פשוט מחפיר.

ניסיון חיובי יש לי עם זיגזג ועם איבורי (סניף רחובות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היי לכולם ותודה על התגובות החמות!

נירו, אם חיפה רחוקה לך, על החנויות IQPC וRSM אני יכול להמליץ על סמך ביקורות שקראתי, את אחד מהמנהלים בIQPC אני מכיר וממליץ בחום.

אם אתה מעוניין להתייעץ בנושאי חומרה לפני הזמנת מחשב לא משנה ממי אתה מוזמן ליצור קשר.

אני מפעיל חנות מחשבים שכונתית קטנה בחיפה ואשמח לעזור.

אתה מוזמן לתת מבט גם באזור המערכות המורכבות אצלי באתר ולראות אם אתה מוצא משהו מעניין:

http://pcholic.yalla.co.il/?view=store&p_cat=57898&category=57898

אני ממליץ בתור מחשב בסיסי לאינטרנט/סרטים את אחד מהמערכות הבאות:

ECHO2 ו57B

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
לא חסר פה המלצות על כמה להתרחק מהרשתות הגדולות כמו KSP אייבורי וכאלה.

השאלה היא איפה כן אפשר לקנות בראש שקט?

אייבורי גנבים בני גנבים !!1

מחשב צריך להיות לקנות רק בחנות של זרגריאן ובניו (דור עשרים ושמונה בעסק, התחילו כספק מקלות חריטה המלכותי של השאה הפרסי) ברח' %אירוע לא חשוב% 28 ברמת חובב, כשהמחשב אמור להיות מוברח מטורקמניסטן בתוך גלגל של טרקטור :roll:

זה בערך התמצית של רוב התגובות פה.

וברצינות, אין שום בעיה לקנות מKSP/אייבורי, מבחר ענק במחירים מצויינים, פשוט צריך לבוא בידיעה של מה בדיוק אתה צריך ולמה אתה צריך את זה, ולבדוק את מה שקנית (שזה לדעתי נכון לגבי כל מקום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן?

תבקש תעודת אחריות של אינטל למעבד נראה אם תקבל.

תבדוק בתוך המארז שקיבלת כל מה שהזמנת. אני אכלתי אותה פעמיים בצורה הזו.

היום רוב השוק מתכנס לכיוון אייבורי / KSP מבחינת מחירים ככה שבשביל עוד 100-200 שקל במפרט של מחשב שלם, אין בכלל מה לחשוב. מקבלים מוצר ברמה שונה לגמרי.

אני למשל רכשתי מחשב באקסלנט (בעקבות 10 מחשבים אחרים שרכשתי אצלם לחברה בה עבדתי וניהלתי את התחום הזה וזה לאחר 5 מחשבים שנרכשו באייבורי ולא כיכבו) , קיבלתי מוצר מתוקתק , מארז מסודר מבפנים עם סטריפים ,

כל הקופסאות וכל תעודות האחריות של כל המוצרים (מעבד, זכרונות ,כ.מסך וכו) ע"י היבואנים הרשמיים בארץ.

אז נכון, עלה עוד 10 אחוז אבל לפחות קיבלתי מוצר שאני יודע שהוא טוב והוא באמת טוב. 0 תקלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מנצל"ש כדי לשאול אם מישהו מכיר מעבדה איכותית לתיקון לפטופים בירושלים והסביבה.

מדובר במקרה של מסך שהתחיל לרצד ברוב הזוויות + מטען שמאבד מגע באופן עקבי.

שתי התקלות הופיעו לאחרונה ובמקביל, אין לי הרבה פרטים מעבר לזה...

הייתי רוצה להפנות את הפציינט למקום שאפשר לסמוך עליו, להמשך טיפול.

בתודה מראש.

פורסם

מדובר במקרה של מסך שהתחיל לרצד ברוב הזוויות + מטען שמאבד מגע באופן עקבי.

שתי התקלות הופיעו לאחרונה ובמקביל, אין לי הרבה פרטים מעבר לזה...

.

מעבדה אני לא מכיר.

אבל.

האם ניסית מטען אחר? אם כן, ואותה הבעייה קיימת, יש לך בעייה בחיבור (ה"נקבה") במחשב.

לגבי המסך, אין לי מחשבה כרגע לגבי מה זה יכול להיות. רק בזוויות? ניסית לשנות את קצב הריענון (refresh rate)?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפטופ של איזו חברה?

העלילה מסתבכת, ונראה שמדובר למעשה בשני מחשבים שונים - HP Pavillion ו-Acer Aspire.

אני מתנצל על הבבל"ת, כאמור המחשב(ים) לא שלי ואני רק מנסה לעזור בהכוונה למקום הרלוונטי.

תודה.

פורסם
כן?

תבקש תעודת אחריות של אינטל למעבד נראה אם תקבל.

לא יודע אינטל, אבל לגבי AMD ביקשתי וקיבלתי. מצאתי גם עם המחשב תעודה בלי שביקשתי.

פעם אחת אפילו כשקניתי מחשב בKSP, למרות שהזמנתי מעבד OEM (משיקולי מחיר ורדיאטור קירור), קיבלתי RETAIL בלי תוספת מחיר (לא היה במלאי). הכל בצורה מסודרת עם תעודת אחריות ל-3 שנים (AMD נותנת אחריות ל3 שנים).

וכן, אני בודק מחשב ב7 עיניים אחרי שקיבלתי. וכן, קרה לי מקרה עם אייבורי ששמו לי לא את מה שביקשתי. המקרה נפתר בשיחה אחת עם שירות לקוחות בטונים מאוד רגועים (החלק הוחלף).

מצד שני, קניתי באייבורי לפטופ DELL INSPIRON בשביל חבר, והלפטופ עובד כבר 3 שנים לא רק בלי תקלות חומרה, אלא גם בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש (ויסטה 32 ביט).

אז עוד הפעם. במידה ואתה יודע בדיוק מה אתה רוצה, ובודק אחר כך, אפשר לקנות מהם.

אם התפתת לפרסומת נוסח "מחשב כפול ליבה ב899 ש"ח", אז... הקמצן משלם פעמיים. נכון לגבי כל מקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דריש , ריצוד זה או בעיה באינוורטר או בצמה.

לגבי המטען, עלות התיקון של הכבל חשמל לא כלכלית, עדיף לקנות מטען מקורי חדש ולסגור סיפור.

אם הבעיה בחיבור בתוך המחשב אז צריך להלחים חיבור חדש.

על הדרך אם אתה ממש נואש אני יכול לעזור בתיקון.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...