Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שבת שלום לכולם,לאחר שיטוטים והתלבטויות בעקבות תקציב מוגבל למגבר חדש כי לא מצאתי מציאות.

רכשתי היום בעונג רב מגבר מונובלוק של רוקפורד R500.1 ב1000שקל חדש בקופסה עם אחריות והכל.

אני מאוד מאוד מבסוט ממנו בקרוב הולך לחבר אותו על VMAX או CVR או P3 מה שאחליט.

בתעודת לידה שלו הוא מוציא מעל המוצהר ומדובר בכ-548RMS ב2אוהם.

שמעתי אליו הרבה טובות ושיבוחים בפורומים בחו"ל והחלטתי ללכת אליו..

ועכשיו לחלק המעניין התמונות ! תיהנו לכם מקווה שתאהבו(אם לא אל תספרו לנו ! :p ) :

SROOL מקווה שתגיב כאן תן פידבק הגעתי לשר וקפצתי מעליו :p

Photo1102.jpg

Photo1103.jpg

Photo1118.jpg

Photo1119.jpg

Photo1120.jpg

Photo1121.jpg

Photo1122.jpg

Photo1123.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
תתחדש.

רק אם יורשה לי לשאול, איך קונים מגבר לפני שמחליטים על רמקול?

סאב כבר יש לי,סרווין וגה VMAX האדום וניקל באמצע 300RMS הוא יחובר אליו,אמרתי שבהמשך,יתכן שאחליף סאב אם העוצמה לא תספיק לי ואני יעבוד ב2אום כדי לקבל עוד עוצמה.

תודה רבה!

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מברוק על הרכישה!

היה לי אותו עד לפני יומיים שמכרתי אותו, הוא הפעיל סאב של פוקל 33kx.

לא כמו שרציתי אבל היה ממש נחמד.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

תודה רבהה

אני לא מאמין שחשבת שמגבר כזה ירים לך סאב של 4 אלף שקל? :p אבל איך הוא הרים אותו חזק לפחות?

פורסם

הוא 2 סלילים של 3 אום.

כך שהוא לא עבד כמו שרציתי.

וכמו ששי אמר לפני שהוא ממש נציל.

90DB

אבל עדין לא נתן את התפוקה שאני רוצה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

אני חושב שעבדת בהתנגדות של 1.5אוהם... או 6אוהם מה שבכלל מסביר את זה שלא אהבת כי כמעט לא קבלת אפילו 300RMS.

פורסם

עבד ב1 וחצי אום!

אבל עדין לא נותן הרבה לעמות סאב כזה.

או אחרים ששמעתי.

פורסם

כניראה הוא לא סאב לעוצמות אלה לאיכות וכל השאר,בואו נחזור לנושא ל התרד ולא נסיט אותו :p

פורסם

תתחדש, אני שמח שכבר קנית משהו, כי לא הגעת להחלטה הרבה זמן.

אני מקווה שתהיה מרוצה ממנו יותר ממכרים אחרים שלי שהיה להם אותו.

הוא יגביר בכבוד P3 VMAX CVR ושאר הקבוצה הזו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה רבה רבה סרול,אתה אחלה בנאדם הלוואי והיה לי את העונג להתקין אצלך משהו בעתיד,אני חושב שמאוד אהיה מרוצה ממנו מכוון שהוא הולך להיכס ככל הניראה לפיאט אונו:twisted: :twisted: עם הסרווין וגה שלי בנתיים (VMAX 300RMS) יעשה שם שמות :lol: .

בכל מיקרה סרול מכבד אותך מאוד אחלה איש אתה הוכחה שפורום יכול לכלול אנשים שיש להם ראש על הכתפיים ולא רק יד קלה על המקלדת,שבוע טוב שיהיה לנו ומלא הצלחות.

ג'ינו.

פורסם

אז אם אני יגיד לך שהמגבר שלך הוא פצצה ומפלצת והכי טוב בעולם אז גם אותי אתה תאהב :-)

גם מונו של פרופייל ירים לך את הסאבים שציינת והוא יותר זול :idea:

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...