Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגי הקפוצ'ון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף להכול אתם שחכתם דבר נוסף. הוא הולך עם קפוצ'ון על הראש ו..? בדרך כלל יש לו פס לדים לבנים מתחת לפנסים ברכב.

אתמול בנסיעה שגרתית ראיתי מאזדה 323 משנת 97 בערך שכל הפרונט ובתי הגלגלים מלופף בפס לדים הלבנים הייתי חייב להאט כדי לראות את המחזה הנורא הזה. זה נראה פשוט זוועה.

את התופעה הזאת חייבים למגר, כל יום אני רואה עוד אנשים נדבקו "בלהט" הזה של הפס לדים מתחת לפנסים.

טווח גילאים? 18-25 לפחות

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל מי שטוען שהקפוצ'ון מסתיר את שדה הראייה, יש לי להגיד 2 דברים.

הראשון, נכון לחלוטין. זה מסתיר את שדה הראייה בצורה שלא מאפשרת נהיגה נורמאלית.

השני, אלו שחובשים אותו בד"כ ממילא לא מסתכלים במראות, ולא מודעים בכל מקרה למה שקורה מסביבם בכביש, כך שזה לא ממש משנה.

אה, כן, ולפעמים הם חושבים שהם ציפור או משהו אחרי שהם עישנו כל מיני דברים מוזרים, אז בכלל זה כבר לא משנה שמשהו מסתיר להם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מצד אחד מה שכתבת זה סטריאוטיפי לחלוטין. אולי הם משקיעים ב"רציו" ועשו מכה מהחיפושי נפט.

או ממכירת קפוצ'ונים, ובדיוק חוזרים מההשקה של הקולקציה החדשה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתמול מצאתי את עצמי נוהג עם חולצה בעלת קפוצ'ון (לא ממש ערס, זו חולצת הרביצת בית שלי), ובעקבות השרשור שמתי אותו על הראש לראות איך זה נראה.

מסקנות - לא רואים מראות צד, לא רואים כלום הצידה, רואים רק ישר. מתאים רק למי שנוהג 160 קמ"ש ומעלה.

בקיצור - אם אין חוק ברור נגד זה - ממש הגיע הזמן. למיטב ידיעתי יש חוק נגד נהיגה ללא חולצה וללא נעליים, שני דברים שממש לא מפריעים לנהיגה עצמה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בצבא זה מוכר שנים רבות- אסור להסתובב עם צ'וקו על הראש (הכובע של המעיל/ חרמונית)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני חייב לציין שאנשים אלה נעצרים קבוע ע''י המשטרה, כנראה הם גם אוהבים את זה...

בכל מקרה סתם עוד קטע של ערסים ומגזרים שונים, אין מה להתרגש!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...