Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לקראת קניית רכב מאוטו סנטר. אשמח לדעת על ניסיון (עדיפות ממקור ראשון) של אנשים שקנו מהם.

תודה, דרור

פורסם

אני לא הייתי מתקרב, הרוב יוצא ליסינג/השכרה.

שקרנים, לכאורה, בנוגע לתאונות ומצב הרכב, מסתמכים על בדיקות מוכנות.

הלכנו לראות פאסאט, כל הפאנלים היו בגוונים שונים של אדום, בבירור החליפו חלקים/צבעו.

אמרו שלא היו תאונות כלל, רכב שמור שמור.

כשהראנו את הבדלי הצבע, אמרו "אהההה, הבעלים היה פחח, כל פעם שהייתה שריטה הוא היה מתקן".:?

השוק הפרטי מת, יש מלא מוכרים שמנסים למכור רכבים טובים ולא מצליחים, מה יש לחפש באוטוסנטר ושות'?!

משכנתא זה קל

פורסם
אני לא הייתי מתקרב, הרוב יוצא ליסינג/השכרה.

שקרנים, לכאורה, בנוגע לתאונות ומצב הרכב, מסתמכים על בדיקות מוכנות.

!

מה שאתה אומר מאוד מוזר, כי:

א. ממה שאני ידעתי כל הרכבים שם יוצאי ליסינג\השכרה, בגלל שמדובר בזרוע המכירות של חברת הרץ.

ב. מפתיע שאתה מציין בהפתעה שמסתמכים על בדיקות מוכנות - זה ככה בכל חברות הליסינג.

ג. בד"כ לא משקרים במקומות כאלה כי הם עובדים לפי חוק גילוי נאות ובד"כ את המכוניות עם התאונות הרציניות מעבירים לסוחרים.

אפשרי לקנות מהם בדיוק כמו שקונים מכל חברת השכרה - ולבדוק טוב טוב מה קונים ומה מצב הרכב, קוסמטית ומכנית.

סתם בשביל קוריוז - ראיתי במגרש של אוטו סנטר חיפה רכב שהיה לפני הכנה - יונדאי אקסנט שכתוב עליה - "ניידת בטיחות" או משהו בסגנון. ממש רואים שרק אתמול פירקו את הצ'קלקה הכתומה וכל המדבקות עדיין שם.

סביר להניח שמדובר ברכב בן שנה עם ק"מ של רכב בן 5 - אבל הוא למכירה בין כל יתר הרכבים שם (כנראה במחיר נמוך מאוד).

לשים לב מה קונים!!!

פורסם

בניגוד למה שכתבו כאן קודמיי - אני את הרכב שלי קניתי מ"אוטו סנטר פרימיום" (כיום "מאיר טרייד אין"), השירות היה אדיב, הייתה שקיפות מלאה לעניין טיפולים וכו', ולאחר שלקחתי את הרכב לבדיקה מטעמי - תוקנו הליקויים על חשבונם + טיפול תקופתי + אחריות לשנה. אחי קנה את הרכב שלו (פורד מונדיאו) מסניף נס ציונה וגם הוא היה מאוד מרוצה.

מובן, שאין זה בהכרח מדגם מייצג לגבי רמת השירות בכלל סניפי הרשת, עם זאת - מדובר ברשת שהיא חלק מקבוצת "מאיר", חאפרים הם לא.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אבא שלי רכש את רכבו מאוטו סנטר פתח תקווה לפני כחודש וחצי.

הרכב שנרכש הוא מאזדה 323 2003 LX.

נכון, בדרך כלל לא תמצאו שנתון כזה במגרשים, הייה מדובר בגברת שעשתה עיסקת טרייד-אין

והחליפה לסיויק יותר חדשה.

הרכב של אבי יד 2 (אנחנו יד 3), ונקנה עם 111,000 קילומטר. במחיר של 23K.

מבחינה פנימית הרכב הייה באמת שמור, מכיוון שהוא הייה לפני הכנה למכירה, מבחינה חיצונית

הייה על הפנים והייה צריך לצבוע את כל הרכב. אז ראינו אותו במצב AS IS.

כמובן שבדיקה נעשתה, ולא נמצאו סימנים למכות בשילדה. למזלנו כל המעיכות והמכות

היו שטחיות בלבד. (כייום הרכב עבר פחחות וצבע)

וזהו, השירות סה"כ הייה בסדר.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

קניתי סקודה פאביה 1.4 ידני 62 אלף ק"מ(סניף פתח-תקווה שלא קיים כבר),היתה בעיה עם המזגן שלא היה מקרר מספיק פניתי לאוטו סנטר כמובן שלא היה עם מי לדבר התשובה היתה הכל תקין תן למזגן קצת יותר זמן.הוא היה מקרר כעבור 30 דקות, עד אז היה יוצא אויר בקושי קר. אחריי כמה ביקורים במוסך המרכזי ובזבוז 2000 ש"ח,המזגן לא קירר כמו שצריך התשובה במוסך היתה שזה רכב אירופאי והמזגן ברכבים האלה חלשים יותר.לפני סקודה היתה לי אופל קורסה שזה גם רכב אירופאי והמזגן בשיא הקיץ היה מקפיא אותי.שורה תחתונה האחריות שאתה מקבל מאוטו סנטר לא שווה כלום.כל השנתיים שהיה לי את האוטו סבלתי בגלל המזגן הזה,חוץ מזה הרכב היה מאוד אמין זריז וחסכוני.כעבור שנתיים מכרתי להם את האוטו בחזרה(אוטו סנטר חייב לקנות את הרכב בחזרה במשך שנתיים),קיבלתי עליו מחירון מינוס הנחת השכרה.וכמובן שהם בדקו את המזגן המקולל אבל זה היה בפברואר והיה יום ממש חורפי וקר ככה שהם לא מצאו שום בעיה.וככה נפתרתי מהאוטו.להפתעתי הכל עבר ממש חלק ומהר זה היה עניין של כמה ימים.בחיים שלי אני לא יקנה יותר רכב מאוטו סנטר.

פורסם

אני קניתי שם מאזדה 6 שנת 2006 לפני 3 שנים בדיוק, בסניף באר שבע, השירות היה מצויין, מה גם שיש להם במחשב קטגוריה שנקראת gold , ראיתי במו עיניי במחשב איך הרכבים מקוטלגים לפי רמות והרכב שקניתי היה בקטגוריית גולד מה שאומר יד 1 ק"מ נמוך (30 אלף) ללא תאונות, קח את הרכב לבדיקה נוספת שאתה משלם עליה, אצלי קיבלתי על הדרך 4 צמיגים חדשים, מצבר חדש, ולאחר שהגעתי לבית כבר שמתי לב ש-2 המחזירי אור הקטנים מאחורה חסרים ובשיחת טלפון קצרה הוזמנו לי 2 חדשים והלכתי לאסוף אותם מהמוסך של מאזדה,

בקצרה הנסיון שלי איתם היה מצויין.

• תוכן חדש...