Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

תיראו איזה אירוניה קרתה לי היום.

נסעתי לבסיס ובדרך ראיתי תחנת דלק עם מחיר טוב לדיזל (6.96),יופי חיסכון,נכנסתי,בזמן שאני מחכה לטורבו שירגע האוטו נכבה פתאום (והלך כול החיסכון;))

ניסיתי להתניע אולם נדלקה לי נורת מנוע והזמנתי גרר.

במוסך חיברו את הרכב למחשב והוא הראה על חיישן קראנק תקול.

החלפת החיישן עלתה לי 1K (חיישן חדש של פיאט),מחיר הגיוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום חברים,

תיראו איזה אירוניה קרתה לי היום.

נסעתי לבסיס ובדרך ראיתי תחנת דלק עם מחיר טוב לדיזל (6.96),יופי חיסכון,נכנסתי,בזמן שאני מחכה לטורבו שירגע האוטו נכבה פתאום (והלך כול החיסכון;))

ניסיתי להתניע אולם נדלקה לי נורת מנוע והזמנתי גרר.

במוסך חיברו את הרכב למחשב והוא הראה על חיישן קראנק תקול.

החלפת החיישן עלתה לי 1K (חיישן חדש של פיאט),מחיר הגיוני?

שלום רב

תשמע קטע מעניין .

לקוח שלי עם דובלו התקשר אלי שהוא מילא דלק לא תקין . הוא טען כי נכנס לתחנת דלק מילא דלק ואז הרכב שבא לצאת מהתחנה הרכב נכבה ונגרר אלי .

בחיבור אל המחשב נמצא כי חיישן קרנק לא תקין וזוהי היתה התקלה ( חיישן מקורי עולה כ280 שח וההחלפה לוקחת 10 דקות )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

:-D

חח כניראה ככה הדובלו מראה שהיא לא אוהבת לבקר בתחנות דלק כמעט.

אצלי אבל זה קרה עוד לפני שמילאתי.

במוסך הוא אמר שרק החיישן עולה 680 מקורי.ממש הבדל רציני..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...