Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

יש לי פיאט בראבה 2001 אוטומט ולפי כל הסימנים נפרץ האטם ראש וחדרו מיים למנוע.

אני חושב לקחת את האוטו פרוייקט לתק זאת בעצמי.

האם אני מכניס עצמי לבוץ או שהדבר אפשרי ?

אני יודע שראש מנוע זאת לא פעולה מסובכת מידי ואנשים כבר עשו זאת לפני, יש לי גם חבר שעשה את זה בדגם הידני לא מזמן.

אשמח אם תתנו לי עצות וטיפים לעבודה, וכמו כן אם יש שירשור שקשור לנושא אשמח.

פורסם

הבעיה היא לא לפרק את הראש, אלא להרכיב אותו.

אתה יודע להרכיב את רצועת התזמון כמו שצריך?

יש לך כלים מתאימים לעבודה?

בראש הפורום ישנם שירשורים דביקים של פרוייקטים, יש שם מספר דוג'(אם איני טועה) להחלפת האטם- כמדומני שברכבי פיג'ו.

שים לב שתצטרך לקחת את הראש לישור ולמילוי בהתאם למצבו.

קובי

פורסם

אם זה רק אטם אתה יכול לעשות לבד.

אם הראש התעקם או נאכל אתה לא יכול לתקן את זה לבד, אלא אם אתה קונה ראש אחר תקין.

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ זה לפני שאתה עושה את זה תהיה בטוח במה שאתה עושה

העלות יכול להיגמר במחיר של 3 שיפוצים של ראש מנוע...

פורסם

בהוספה לתשובה הקודמת - המנועים ב בראבו בראבה ומריאה תואמים , וקצת מסובכים, גש לבעל מקצוע .

ראה דיונים קודמים .

1. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143226&highlight=%D7%A8%D7%90%D7%A9+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

2. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=164690&highlight=%D7%A8%D7%90%D7%A9+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

3. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198326&highlight=%D7%A8%D7%90%D7%A9+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

ראה גם את ההנחיות של רפי לין

אם הבעיה הנה מראש מנוע ודא שאתה מבצע זאת במוסך שיש לו נועלים לגלי הזיזים כי במנועים אלו התיקון של ראש מנוע הוא עדין ומחייב דייקנות.

לאחר התיקון צריך לבדוק מה היה הגורם לתחממות המנוע (אם התחמם המנוע) וביחוד לשים לב שמאורר הרדיאטור םועל בשתי מהירויותיו, האיטית והמהירה.

בברכה - רפי לין

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לבסוף,

התחלתי בפירוק הולך מוציין עד עכשיו, פירקתי סעפת, רדיאטור לצורך נוקוי ובדיקה, שסתומים, פלאנצ' מיים סעפת של האגזוז ואת הראש מנוע.

מצאתי את הפריצה באטם זה כבר טוב, את הראש אני ישלח לשיפוץ.

כרגע אני מתמקד ובניקיון האזור מכל הלכלוך והשמן אני עושה זאת בעזרת מסיר שומנים וספריי קרבורטורים.

ישנה נזילת שמן מאחד האטמים במכסה שסתומים לא רצינית במיוחד, אבל אני מעוניין להחליף אותו( לא יודע בדיוק איך מחליפים אותו אשמח לעזרה ונושא).

ישנו עוד מהאטם הישן על הבלוק מנוע, אני מוציא אותו לאט עם סכין יפני בזהירות לא לעשות חריצים. יש שיטה יותר טובה להסיר את אותו ?

תומונות אני יפרסם בהמשך

פורסם

שלום

את רצועת התזמון לא קל להרכיב, אף על פי שנראה שיש לה שגמים, השגמים האלו מציינים רק איזור התקנה (בסטיה אפשרית של עד 3 שיניים)וכדי לדייק צריך כלי לקביעת גלגלי הזיזים במקומם המדוייק .

בהצלחה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
לבסוף,

התחלתי בפירוק הולך מוציין עד עכשיו, פירקתי סעפת, רדיאטור לצורך נוקוי ובדיקה, שסתומים, פלאנצ' מיים סעפת של האגזוז ואת הראש מנוע.

כרגע אני מתמקד ובניקיון האזור מכל הלכלוך והשמן אני עושה זאת בעזרת מסיר שומנים וספריי קרבורטורים.

ישנה נזילת שמן מאחד האטמים במכסה שסתומים לא רצינית במיוחד, אבל אני מעוניין להחליף אותו( לא יודע בדיוק איך מחליפים אותו אשמח לעזרה ונושא).

ישנו עוד מהאטם הישן על הבלוק מנוע, אני מוציא אותו לאט עם סכין יפני בזהירות לא לעשות חריצים. יש שיטה יותר טובה להסיר את אותו ?

תומונות אני יפרסם בהמשך

כדי להסיר שאריות אטם ממשטחי הבלוק והראש רצוי להשתמש בספריי מסיר אטמים ולא לעבוד עם סכין יפנית או שפכטל...

פורסם
לבסוף,

תומונות אני יפרסם בהמשך

אל תעבוד קשה, אם אתה שולח את הראש לשיפוץ אז בשביל עוד כמה זוזים תן למשפץ שישחיז לך את השסתומים ויחליף את האטמים שלהם

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סתם שאלה - יש לך ידע כלשהו במכונאות ?

קראתי עכשיו את כל השרשור מההתחלה, ואני רוצה לברך אותך על התעוזה לעשות את זה לבד (גם לבצע עם עוד מישהו - זה עדיין נחשב :wink:).

שאפו ! (ולא לשכוח להעלות בבקשה תמונות)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...