Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסובארו פורסטר (רגיל) 98 שכנראה נקרע בשטח 4 בולמים גמורים. מתוכם לפני כ 3 חודשים החלפתי את 2 האחוריים והאוטו "יושב על התחת" בתנוחת המראה וכל חצץ על הכביש מועבר בבום לרכב וגורם לנזקים . היבואן לא מודה באי ההתאמה . מדדנו את אורך הבולם וברור שזו הבעיה . בבקשה עצות !! מה עושים?! (בולמים מקוריים נדירים ויקרים בטירוף!)

פורסם
היבואן לא מודה באי ההתאמה

אני מניח שאתה מדבר על היבואן של KYB?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את הבולמים הרכיב לי חבר במוסך אחר . חבר טוב ומוסך מצוין בקיבוץ עינת במרכז (אני עברתי בנתיים לאזור יקנעם)וגם הוא הוטעה וזאת לאחר שנתן מספר דגם!! וכאשר שוחח לידי עם יבואן kyb נאמר לו שאלו הבולמים המתאימים (ועל האריזה היה כתוב פורסטר) למרות שבכל מוסך אליו הגעתי נאמר לי שלא כך הוא ואף מדדו אותם לידי והראו לי שהם קצרים יותר! והעיקר ! איך פותרים ? תותבים? , בולמים אחרים? אנא המלצות ! (שלא יקרעו את הכיס..)

פורסם

מאחר והרכב כבר חגג בר מצווה על הכביש ומאחר ואתה מעיד שאחד הבעלים היה "חיית שטח", יש אולי מצב שהפורסטר יושב על בולמים מוגבהים ולכן למרות שהבולם החדש מתאים לדגם, הרכב נמוך יותר איתו?

יש מצב לראות מה היצרן/ דגם של הבולם שקיים על הרכב?

פורסם

הרכב אמנם מוגבה ע"י בוקסות אלומיניום 5 ס"מ (כנראה ישירות מהיבואן) הן מורכבות מעל המתלה . בינו לבין החיבור העליון לגוף הרכב. הבולמים הקיימים כיום (הקדמיים) בצבע ירוק ולטענת יפנאוטו אורגינליים. הם גם היו אלו שטענו שלא קיימים חליפיים מתאימים. (?!) כמו כן כרגע -כנראה בשל הפרשי הגובה והזוית של הרכב יש לי רעידות בפרונט,תושבות גיר ומנוע קרועות,וכנראה החלה נזילה בהגה...וכמובן שיציבות הרכב נפגעת ואני ממעט וזהיר מאד בנסיעה בו . חבל לי .הרכב מצוין וברצוני לסדרו . אך במחיר סביר ולא 1700 שקל לבולם כמו שהוצע לי בחברה.וגם זה לאחר הזמנת הבולמים מיפן ):

פורסם

טוב, נראה שאין מנוס מיישור קו מקיף במוסך אשר מכיר הייטב את הדגם ויודע מה מקורי, מה שיפור לא מקורי ומה צריך להיות איפה.

פורסם

אני לא יודע איך לעזור לך כ"כ אך קח מספר טלפון של מוסך בחדרה של רכבי 4X4 מוסך דבש&יהלומי אני בטוח שהם יצליחו לפתור לך את הבעיה וגם לא במחיר בשמיים!

טל': 04-6227750

טל': 04-6227751

פורסם

ל safe תודה .הייתי אצלם בלי ספק בעלי מקצוע מהטובים ביותר ! אין לי ספק שעוד אשוב אליהם.לטענתם ניתן לפתור את הבעיה ע"י החלפת הקפיצים . אך לצערי לא הצליחו למצוא קפיצים.. חסרים בארץ ויהיו רק עוד כחודש -בתקווה .. אז אולי בכל זאת למישהו יש רעיון ? , עצה ? קפיצים? (: (וכן תושבות גיר ומנוע,בולמים קדמיים,וצינורות להגה ?..)

• תוכן חדש...