Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי דיון שפתחתי על כך שאני מקבל אייפון 4 ואני רוצה להשתמש במצלמה האיכותית שלו למטרת מצלמת נהיגה.

לא ניתן לי תשובה טובה לגבי מתקן שאוכל להשתמש בו לנהיגה ואוכל להתאים אותו כך שיראו את ההגה וגם את הכביש.

לאחרונה היו כל מיני מדריכים איך לבנות לרכב תושבת לאייפון לשימוש כמצלמת נהיגה.

לא הייתי מאוד מרוצה ממה שהראו, כי דרוש עבודה כדי לבנות מתאם נורמלי וגם לאחר מכן יהיה קשה מאוד להפטר מהרעידות של המצלמה.

לאחרונה עשיתי חיפוש, אולי אנסה למצוא מצלמה נהיגה יעודית שתיהיה במחיר סביר.

אך מצאתי משהו יותר טוב,

5_8_2009_9_49_7373_keychain-car-remote-spy-camera_2.jpg

קודם מה שזה לא, זה לא שלט לרכב או שלט כולשהו לכל דבר.

זאת מצלמה זעירה בגודל של שלט לרכב עם אפשרות לצלם וידאו באיכות HD בין 480p ל720p (תלוי בדגם) ו30fps

ותמיכה בכרטיס זיכרון של עד 8GB. למצלמה יש גם סוללה פנימית נטענת שיכולה להקליט 70 דקות רצופות.

התרשמתי מאוד מיכולות הצילום שלה, שהם פשוט מדהימים למצלמה בגודל כזה ובמחיר של 60-220 ש"ח.

בנוסף לזה הצילום בלילה פשוט - מצויין, ובכלל הצילום בכל מצבי תאורה עובדים יפה מאוד.

הרעיון הוא לקחת את המצלמה, אם נדרש לפרק אותה ולבנות לה התאמה לאוטו.

ופה אני צריך את עזרתכם או את הידע שלכם בנוגע להתאמה לרכב.

אני לא רוצה לבצע שום חורים ברכב, וכנראה המקום הטוב ביותר למקם את המצלמה זה בגג הרכב בזווית.

ואם לא אז במשענת הראש של הנוסע ליד הנהג.

אם אוכל לקבע אותה ברכב? האם סקוטצ' יהיה פיתרון טוב?

ואיך כדאי להפחית את הזעזועים, האם שימוש בספוגים הוא פיתרון אידאלי ואם כן איך למקם אותם ואיזה סוג להשתמש?

השימוש שלי במצלמה יהיה בעיקר בג'ימקאנה.

S2000

פורסם

שוב מדובר במוצר יקר בהרבה, 360 ש"ח כולל מיסים.

שהחיבור היחידי שלו הוא לחלון. והוא לא HD.

אני חושב שהמוצר שמצאתי יותר משתלם.

S2000

פורסם

dealextreme מלאים במצלמות שמיועדות לנהיגה.

ויש מתקן לאייפון.

בשביל מה אתה רוצה לאלתר שיש ילדים סינים עם ידים קטנות שיכולים לעשות את זה יותר טוב?

Video resolution: 720*480

$27.50

sku_54033_1_small.jpg

$4.90

sku_42783_1_small.jpg

אייל

פורסם

כל מה שאתה צריך בשבילך לצלם עם האייפון, זה מעמד טוב ויציב. ברגע שתמצא אחד כזה תדביק בעזרתו את האייפון לכל חלון שתרצה ותוכל לצלם יופי. הבעיה מתחילה כשאתה רוצה זויות צילום שהאייפון שלך לא יכול לתת (זויות רחבות יותר) - אז הייתי ממליץ לך לקנות מצלמת וידאו HD ייעודית קטנה ככל האפשר ומתקן מקצועי בשבילה. DEAL EXTREME זה לא המקום לקנות דברים איכותיים (ברוב המקרים).

אם תיתן לינק למצלמה שמצאת נוכל לתת לך חוות דעת עליה. אני בכל אופן, לא מאמין במצלמות מזעריות שכאלה - ברוב המקרים איכות התמונה על הפנים.

172

פורסם

יש לי את המצלמה הקטנה שעליה אתה מדבר. מה שעשיתי זה הלחמתי עליה אום שאליו אני מבריג את החצובה, והחצובה נדבקת לשמשה עם וואקום.

אני יכול לעלות תמונה אם תרצה.

פורסם

הבעיה עם מתקנים שמתחברים לחלון זה שאני לא רואה את ההגה בצילום.

אצטרך להתאים למשענת הראש שליד הנהג או לגג הרכב

S2000

• תוכן חדש...