Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בסביבות 2 בלילה אני נוסע רואה שוטר מאחורי מאותת לי לעצור אני עוצר הוא מבקש רשיון נהיגה, רשיון רכב וביטוח........

כמובן שהראתי לו הכל.......

השאלה שלי היא למה הוא ביקש ביטוח?

הוא יכול לתת לי דו"ח או משהו כזה אם אני נוסע בלי ביטוח?

פורסם

כן יכול.

חובה עליך לנסוע עם כל הרשיונות כולל ביטוח חובה.

בכל אופן, זו סתם בדיקת רשיונות רגילה, אין לך מה להלחץ.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מזכיר לי את לילה סיום המלווה של חבר שלי.

שהסתכם בשוטר אחד שכל מה שהיה לו להגיד לאחר בדיקה מקיפה הוא

"שפיץ אתה... שפיץ" :fist:

If i were a rich man...

פורסם

ביטוח חובה כשמו כן הוא חובה!

חובת השוטר לראות את ביטוח החובה , ואסור לרכב לנסוע בכבישים ללא ביטוח חובה.

שוטר תמיד יבדוק את השילוש הקדוש: רישיון נהיגה , רישיון רכב וביטוח חובה .

הוא לא יבדוק ביטוח מקיף או צד ג' שהם רשות.

פורסם

אם שוטר עוצר אותי ואין ברשותי את המסמכים של הביטוח אני יכול לקבל על זה דו"ח? או שזה כמו עם רשיון נהיגה אם תופסים אותך בלי, יש לך 48 שעות לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהציגו?

פורסם

אם אתה נוסע בלי ביטוח או בלי טסט במקרה הטוב אתה מקבל הצגת רשיונות ודוח של 100 שקלים...

אותי תפסו באור יהודה בלי טסט ובלי ביטוח...נתנו לי הצגת רשיונות תוך 5 ימים...הלכתי הצגתי את הרשיונות וקיבלתי דוח של 100 ש"ח...

בנוסף אם אתה לא מציג את הרשיונות...יש לך למטה סעיף של זימון לבית משפט...אבל זה תקף רק אם לא הצגת את הרשיונות תוך 5 ימים

פורסם
אם אתה נוסע בלי ביטוח או בלי טסט במקרה הטוב אתה מקבל הצגת רשיונות ודוח של 100 שקלים...

אותי תפסו באור יהודה בלי טסט ובלי ביטוח...נתנו לי הצגת רשיונות תוך 5 ימים...הלכתי הצגתי את הרשיונות וקיבלתי דוח של 100 ש"ח...

בנוסף אם אתה לא מציג את הרשיונות...יש לך למטה סעיף של זימון לבית משפט...אבל זה תקף רק אם לא הצגת את הרשיונות תוך 5 ימים

למה "במקרה הטוב"? על נסיעה בלי תעודות (כלומר: הכל בתוקף אבל שכחת ת'תעודות בבית) מקבלים אך ורק 100 ש"ח קנס ו/או זימון להצגת רשיונות. לפעמים השוטר מוותר על הזימון להצגת רשיונות אם הוא יכול לבדוק במסוף שהכל בסדר.

אם בכלל אין לך טסט בתוקף ו/או רשיון נהיגה בתוקף ו/או ביטוח חובה בתוקף - מקבלים זימון למשפט וכמובן העונשים הם בסקאלה אחרת לגמרי...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למה "במקרה הטוב"? על נסיעה בלי תעודות (כלומר: הכל בתוקף אבל שכחת ת'תעודות בבית) מקבלים אך ורק 100 ש"ח קנס ו/או זימון להצגת רשיונות. לפעמים השוטר מוותר על הזימון להצגת רשיונות אם הוא יכול לבדוק במסוף שהכל בסדר.

אם בכלל אין לך טסט בתוקף ו/או רשיון נהיגה בתוקף ו/או ביטוח חובה בתוקף - מקבלים זימון למשפט וכמובן העונשים הם בסקאלה אחרת לגמרי...

אם נתפסת ללא רישיון ( לא כזה שנשלל) השוטר רשאי לעקב אותך לתחנת המשטרה לחקירה

פורסם

אתה מאור יהודה?

או שתפסו אותך באור יהודה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אתה מאור יהודה?

או שתפסו אותך באור יהודה?

אני לא מאור יהודה אני מבת-ים

אבל תפסו אותי באור יהודה...

ובקשר לנהיגה עם טסט וביטוח לא בתוקף....את חבר שלי תפסו לפני שלושה חודשים בלי טסט וביטוח בתוקף...הוא קיבל הזמנה לבית משפט ובמשפט קבעו לו שלילה לחודשיים...

אז לכל אלה שאין להם טסט או ביטוח ואומרים לעצמם "מה אני נוסע פה כולה 2 מטר" קחו בחשבון את העונש...

פורסם

לא בדיוק ככה...זימון להצגת רשיונות מהווה קנס אוטומטי שנשלח בדואר לאחר הצגת הרשיונות...לכן אם שוטר נותן לך זימון להצגת רשיונות הקנס נשלח אליך אוטומטית

פורסם

האוטו שלי היה מושבת בגלל הברקסים... אז לקחתי תאוטו של אמא שלי ליציאה

האוטו שלה בלי טסט כבר חודשיים... במרץ הוא היה צריך לעבור ועדיין לא היה לי זמן לקחת אותו. טוב בכל מקרה מה שקרה היה ככה... יצאתי עם האוטו וכל הדרך חיפשתי משטרות בשביל להתחמק ולא לסוע מהר..... אתם יודעים... וכל הזמן שנסעתי לא ראיתי , בדרך חזרה מהיציאה גם חפשתי ולא מצאתי למזלי.... איך שנכנסתי למבשרת (מקום מגוריי) אחרי שניה עצר אותי שוטר............... אירוניה! הוא ביקש הטמבל הזה רק רישיון נהיגה....

הוא הסתכל באוטו והכל ואני דיי נלחצתי והכל , למה תראו זה גם קנס ולא יודע מה שלילה אולי... טוב הוא ממשיך להסתכל ונתן לי תרשיון לאחר בדק אותו במחשב ואמר לי סע......

למזלי ! איך שהמשכתי לסוע, דיברתי בפלא עם חבר שלי בלי דיבורית... וסיפרתי לו איזה קטע שלא בדקו לי טסט... פתאוםםםםםםםםםםם עוד משטרה מסמנת לי לעצוררררר.........

ישר זרקתי תפלא על הרצפהההההה ושוב למזלי ביקשו רק רישיון נהיגה..... נקרעתי מצחוק... עוד פעם השוטר בחן את האוטו והכללל.... ופתאום הוא אומר לי תגיד למה אין לך..... וגמגם... הייתי בטוח למה אין לך טסט......... אחרי שניה למה אין לך שלט "נהג חדש"? התחננתי אליו שיוותר לי ולמזלי ויתר וצחקתי כל הדרך הביתה.........................

פורסם

האוטו שלה בלי טסט כבר חודשיים... במרץ הוא היה צריך לעבור ועדיין לא היה לי זמן לקחת אותו. טוב בכל מקרה מה שקרה היה ככה... יצאתי עם האוטו וכל הדרך חיפשתי משטרות בשביל להתחמק ולא לסוע מהר..... אתם יודעים... וכל הזמן שנסעתי לא ראיתי , בדרך חזרה מהיציאה גם חפשתי ולא מצאתי למזלי.... איך שנכנסתי למבשרת (מקום מגוריי) אחרי שניה עצר אותי שוטר............... אירוניה! הוא ביקש הטמבל הזה רק רישיון נהיגה....

הוא הסתכל באוטו והכל ואני דיי נלחצתי והכל , למה תראו זה גם קנס ולא יודע מה שלילה אולי... טוב הוא ממשיך להסתכל ונתן לי תרשיון לאחר בדק אותו במחשב ואמר לי סע......

למזלי ! איך שהמשכתי לסוע, דיברתי בפלא עם חבר שלי בלי דיבורית... וסיפרתי לו איזה קטע שלא בדקו לי טסט... פתאוםםםםםםםםםםם עוד משטרה מסמנת לי לעצוררררר.........

ישר זרקתי תפלא על הרצפהההההה ושוב למזלי ביקשו רק רישיון נהיגה..... נקרעתי מצחוק... עוד פעם השוטר בחן את האוטו והכללל.... ופתאום הוא אומר לי תגיד למה אין לך..... וגמגם... הייתי בטוח למה אין לך טסט......... אחרי שניה למה אין לך שלט "נהג חדש"? התחננתי אליו שיוותר לי ולמזלי ויתר וצחקתי כל הדרך הביתה.........................

לדעתי היתה צריך ללכת למלאות לוטו עם המזל הזה .....

אבל עדיף ללכת לעשות טסט וביטוח ולהשאר בראש שקט ושהראש יהיה רק בבילויים

ולא איפה יש משטרות או פקחים.

שמעתי שיש מכסה מסוימת של דוחות שהפקח או השוטר צריכים להגיע אליה בסוף כל יום

אני טועה? או שיש דבר כזה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לדעתי היתה צריך ללכת למלאות לוטו עם המזל הזה .....

אבל עדיף ללכת לעשות טסט וביטוח ולהשאר בראש שקט ושהראש יהיה רק בבילויים

ולא איפה יש משטרות או פקחים.

שמעתי שיש מכסה מסוימת של דוחות שהפקח או השוטר צריכים להגיע אליה בסוף כל יום

אני טועה? או שיש דבר כזה?

אין דבר כזה.

• תוכן חדש...