Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל של 16 דולר בין אותו מוצר + משלוח בין בודי בילדינג לויטה, כאשר ההפרש לטובת ויטה.

המשלוח בבודי מייקר את כל העסק באופן משמעותי.

אגב, שק של 5 קילו זה הזמנה בדוקה לביקור במכס או שלמישהו יש ניסיון חיובי בנושא?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

:idea: מתעלק על השירשור

מישהו מכיר אבקה לשריפת שומן, פחות מעניין אותי ל"נפח" את השריר אלא לשרוף את השומן המיותר בכדי לא להשאר על אותו משקל.:wink:

תודה, אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אקסודוס , אני אישית הזנתי כבר כמה פעמים את האשראי שלי והכל בסדר , גם עם המשלוח שהגיע לי כל פעם בזמן. ממליץ.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מישהו מכיר אבקה לשריפת שומן, פחות מעניין אותי ל"נפח" את השריר אלא לשרוף את השומן המיותר בכדי לא להשאר על אותו משקל.:wink:

תודה, אביב.

אבקות לא שורפות שומן , פעילות אירובי + אכילה נכונה שורפת שומן , ויש גם שורפי שומן בצורת גלולות שממריצים לך את מחזור הדם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תודה, אביב.

קפה שחור לפני אימון עוזר, למען האמת כל דבר אחר עם קפאין מעודד שריפת שומן אבל רק בזמן אימון!

השומן לא ישרף מעצמו.

החלטתי לנסות להזמין שק של WHEY GOLD מויטה, אעדכן בהמשך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חח ברור לא חשבתי לקחת אבקות ככה סתם.

אני מתאמן בחדר כושר כבר חצי שנה ואני רואה שיפור אך בעליית המסה של השריר והבעיה שלי היא הבטן :wink:

לכן רציתי משהו שיזרז לי את התהליך לשרוף את השומן :twisted:

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

תנסה פחות צ'יסבורגרים ויותר ספורט...

קפה שחור לפני אימון עוזר, למען האמת כל דבר אחר עם קפאין מעודד שריפת שומן אבל רק בזמן אימון!

השומן לא ישרף מעצמו.

החלטתי לנסות להזמין שק של WHEY GOLD מויטה, אעדכן בהמשך.

אם אתה מזמין אפטימום מחו"ל, לך על הסדרת נטורל שלהם, הרבה פחות זבל באבקה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...