Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו S40 T5

haggaigi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש וולבו S40 T5.

האוטו מיועד למשפחתי כלומר אני ובת זוגי עם ילד בקרוב וכלב.

אשמח לדעת על עלויות אחזקה ובעיות מיוחדות בדגם הנ"ל.

ידוע שאינו שכיח ושאינו משפחתומית כמו כן אשמח לדעת לגבי עלויות ביטוחים.

בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.

חגי

פורסם

אם אתה מתייחס לרכב חדש (או לפחות לדגם החדש), זו דעתי:

ראשית, אם אינני טועה מדובר בפוקוס משודרגת. בעצם, זה מנוע שבחו"ל ניתן לרכוש עם פוקוס, ובארץ לא.

אותי קצת עצבן שהרכב לא נוח כמו שהיית מצפה מוולבו, וגם לא מאובזר כמו שניתן היה לצפות. לצורך ההשוואה, גולף או אפילו סקודה/סיאט מגיעות עם אבזור עדיף.

מאחור לא הצלחתי לשבת זקוף - רלבנטי אם יש לכם ילד בקרוב (טפו טפו) ואתם מתכננים לשבת לידו מאחור לפעמים.

תא המטען לא גדול כמו שהיית מצפה, לא יודע למה, ואולי זו רק אשליה אופטית ובמציאות הוא כן, לא ניסיתי להעמיס עליו שום דבר.

מה שכן, המנוע מדהים. בקש נסיעת מבחן ולא תתחרט. אם התמחור מצדיק זאת - לשיקולך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראשית תודה לכולם,

מדובר בדגם החדש שהגיע לארץ משנת 2004 וספציפית מדובר במודל 2005 S40 T5.

אכן מיועד למשפחה צעירה ובקרוב עם ילד וכלבה שיכנסו ולזה אני מקווה יש מספיק מקום.

האם תא המטען מספיק לעגלה ושאר הדברים הנדרשים?

מה עלויות האחזקה של וולבו S40 ?

חלפים?

ביטוחים?

האם יש למשהו ניסיון עימם?

שוב תודה לכל מי שעוזר

פורסם

למה דווקא S40 T5? מה שיקוליך? שתף אותנו, נוכל להציע חלופות...

לקחתי בזמנו T5 כזו לסיבוב די ארוך כולל נס הרים. ההתרשמות היתה שמדובר באמת ברכב נחמד, שמשדרג את הפוקוס העממית במהותה, אבל שילוב המנוע ותיבת ההילוכים היה בפירוש גרוע - שילוב של השהיית טורבו מורגשת עם השהייה בהעברת הילוכים גרם לזה שעקיפה הצריכה יותר תכנון מראש מאשר באלפא 147 שהיתה לי באותו זמן (שסיפקה "רק" 105 כ"ס). אני ממש לא יכול להגדיר את המנוע הזה כ"מדהים", אני חושב שבהשוואה למנועים שנהגתי עליהם באחרונה (כגון ה2.0 טורבו של אלפא, המנועים הבכירים של VAG ועוד כמה) מדובר במנוע לא ממש משכנע.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...