Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ניסאן פאטפינדר 2008... והרדיו דיסק קורא רק cd רגיל...

השאלה שלי האם אפשרי להכניס חיבור aux למערכת שיש לי שמה..

כמה פרטים על המערכת:

1.המערכת היא מקורית עם בלוטוט ושליטה מההגה...

2. לא אין לה שום קשר לחיבור aux

3. אני יודע לפרק אותה ולהוציא אותה מהמקום ... כלומר לראות את החיבורים מאחורה

4. אם צריך עוד פרטים אל תתבישו תשאלו :smile:

האם זה אפשרי לעשות חיבור aux לכל מערכת שיש ??

פורסם

כל יום נפתח שרשור כזה, מה יהיה?

כן, סביר להניח שזה אפשרי. חפש בגוגל את האתר של connects2 ותראה אם יש להם מתאם שמתאים לניסאן שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זהו שלא מצאתי שם דבר על הרכב שלי בבקשה איתמר תעזור לי ... יעזור אם אני יתן לך תמונות של הרדיו דיסק?

אני יודע שיש אפשרות להתלבש על תחנה של חדשות TA אם אני לא טועה... דרך זה

פורסם

לא בטוח שאפשר, אלא אם תמצא פרוייקט כזה לפאת'פיינדר.

מה הקשר ל TA? אין קשר ל AUX.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אני מראה לך תמונה של החיבורים מאחורה.. אתה תוכל להגיד לי מה אני יכול לעשות בנידון?

אם יש לי אפשרות לעשות בכלל??

פורסם

זה לא יעזור.

איתמר.

פורסם

אתה לא הראשון ואני בטוח שלא האחרון שיש לו ניסאן פאת'פיינדר שמעוניין להוסיף כניסת AUX. תריץ חיפוש בגוגל ובפורומים של ניסאן, אני בטוח שתמצא איזה משוגע שכבר פיענח איך ניתן לחבר כניסת AUX או מתאם כזה או אחר. הפאת'פיינדר לא נמכר בכמויות גדולות בארץ ולכן הסיכוי שלך למצוא חומר בעברית נמוך.

איתמר.

פורסם

באמת שחיפשתי ניסיתי ולא מצאתי... אתה יכול לעזור לי??

אם תמצא דרך תנסה לחפש אתה אולי אתה תמצא למה האנגלית שלי לא ממש טובה אז קשה לי

תודה לך מאד מורדי

פורסם

פירקתי את הרדיו שלי ומצאתי את הדגם...

אפילו מצאתי עליו סירטן ביוטוב

תעזרו לי בבקשה מה אני יכול לעשות עם הרדיו שלי

• תוכן חדש...