Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני היתי עושה במצבך

1) אתה צריך להתכונן למבחן,תוך כדי שאתה מתכונן תעשה את העבודות ותבקש אישור להגיש אותם במועד הבחינה.

2)"תחרבש" , תוריד מהאינטרנט,תבקש מחברים שיפתרו לך חלק מהתרגילים ותגיש. לא נראה לי שיבדקו לך את העבודות האלו, כל זה בתנאי שהציון בעבודות האלה לא מקנה זכאות להבחן.

בהצלחה

פורסם

אלי, זה בכלל לא מחייב.

בזמן לימודי בטכניון לא הצלחתי לקום אפילו להרצאה אחת באוטומציה תעשייתית וגם לא לתרגול. שבוע לפני המבחן הרגשתי לא נעים אז לקחתי את הספר של הקורס מהספריה עם תכניות ללמוד כמו שצריך. בפועל למחרת גמרתי את הספר וקיבלתני 82 ציון סופי.

בדינאמיקה היה נושא ששכחתי ממנו לחלוטין אז ישבתי ללמוד אותו בבחינה (מבחן עם חומר פתוח).

ולפותח התרד, יש חובה להגיש אבל אין חובהנ לקבל ציון חיובי. תגיש עבודות שכוללות את השם שלך והסבהר שמפאת חוסר זמן ובגלל החובה להגיש אתה מגיש עבודה רק שיירשם שהגשת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה צודק, אבל זה עבר וכמו שכולנו יודעים, בהווה, העבר כבר לא כ"כ רלוונטי.

תחשבו על הצד שלי - אני צריך להשלים את כל החומר לבד, למרות שהייתי נוכח בשיעורים ולמעשה, ללמוד קורס של חודשיים וחצי ועוד במקצוע לא נחמד, זה די סיוט. אין לי את הזמן של ללמוד כל יום קצת ולהכין עבודה אחת, זה יותר לוקסוס בשביל למידת כמה מקצועות במקביל.

דרך אגב, הציפיות שלי בהתאם - אני לא מצפה ל-100, אלא ל-60.

כסטודנט אחד למשנהו-אני מבין אותך והנושא של הגשת עבודות מאוד בעייתי.

אז מה הלאה, חברים ?

אני מבין שאם אני אגש למבחן, לא יגידו לי ללכת, למרות שאני לא רשום בלוח ? בדיקת המבחן זה כבר שלב אחר, שיכול להיות פה קריטי.

סביר להניח שאם תיגש למבחן,המשגיחים או המרצה יראו שאתה לא זכאי להיבחן (יש רישום של שמות הסטודנטים,אני מניח)-אז חבל על המאמץ.

אני מעדיף לא לפנות לאגודת הסטודנטים, כיוון שאין לי מספיק זמן (שבוע) ואני מעדיף בשלב הזה ללמוד וללמוד...לא להתרוצץ.

אגודת הסטודנטים לא יכולים לעזור לך לדעתי בנושא הזה כי לא נהגת על פי הסילבוס.

מה אתם הייתם עושים? הייתם ניגשים ומקווים לטוב?

אני הייתי ניגש למתרגל,ושואל אותו האם ניתן להקל בהגשת העבודות-להגיש מכסה יותר קטנה.תדגיש בפניו שאתה רוצה לעשות את המבחן ואתה מבקש שיילך לקראתך,אפילו אם הוא יוריד עבודה אחת זה כבר משהו.

בנוגע למרצה-מה זה השטויות האלה שלא ניתן ליצור עמו קשר? הוא יושב באולימפוס? אסור להם למנוע ממך לקבל את פרטי המרצה של הקורס.גם המתרגל הוא לא אלוהים, ואם הוא מסרב לעזור לך אתה רשאי (ואף חייב) לעלות בסולם אפילו עד לדיקן הסטודנטים. מניסיון אישי-מעטים המרצים שלא ניתן ליצור עמם קשר,ולדעתי אתה יכול להציג את הבעיה מול המרצה. אם המרצה יקשיב לך ויהיה מוכן לוותר על חלק מהתרגולים או אפילו על כולם,המתרגל יכול לעשות שמיניות באוויר.נסה ללכת למרצה ולעקוף את המתרגל כאופציה אחרונה.

תשובותיי באדום.

פורסם

תודה לכולם על העיצות.

FAZER, סליחה על המחשבה המוטעית.

ההחלטה שלי, נכון לעכשיו, היא להמשיך ללמוד כאילו לא קרה כלום ובאותו זמן לנסות לעשות את מירב העבודות שאוכל.

אני מבין את הגישה של לפנות לכל העולם, אבל אני בוחר לא לעשות אותה כיוון שזהו סה"כ סמסטר א' (מה יהיה ההמשך?) ובעקבות הרגשת אי-נעימות לבקש עזרה (אני לא מצליח לנסח זאת בדיוק, אבל זו פשוט ההרגשה שלי).

מקסימום אני אהיה חוצפן, כמו שאפשר להיות במכללה, בה הכסף משחק תפקיד. אני משלם עשרות אלפי שקלים בשנה (לא מתגאה בזה) ובמידה ואחליט לפרוש, ההפסד למכללה יהיה עצום (שנתיים זה הפסד רציני למוסד כזה) ואולי אנסה לשחק על זה.

אני יודע שזו לא הגישה הכי בריאה, אבל עדיין מדובר פה בהרבה כסף וכאשר הכסף בצד שלך, זה משחק לטובתך.

אני מעדיף לא לחשוף את פרטי המרצה והמקצוע, מסיבות אישיות.

פורסם

אני לא יודע באיזה מכללה אתה לומד , באלו שאני מכיר ומכבדות את עצמן הגישה שלך תזכה להתעלמות וזו ממש חוצפה לחשוב שמוסד אקדמאי צריך ל"התעקם" לפיך כי אתה משלם.

לכל בחירה יש מחיר.

אני הייתי מנסה כיוון אחר - מבקש שבסמסטר הבא ינתן לך פתור מנוכחות בכיתה ותוכל להיבחן בתנאי שתשלים את חובת העבודות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם בכל מקרה אתה צריך ללמוד, למה לא לעשות זאת ע"י עשיית העבודות?

במכללה שאני לומד כל התרגילים והפתרונות נפתחים בסוף הסמסטר, ואין צורך לבקש להעתיק ממישהו, יכול להיות שגם אצלך זה ככה?

מתחדשת*

פורסם

כמו שליביו אמר - לא מכיר מכללות מכובדות שאיומי הפרישה שלך יזיזו להן.

אתה באמת חושב ששכר הלימוד שלך מחזיק את המקום? או יותר נכון, שלמזכירה

או לפקידה שאיתה תדבר יהיה אכפת מ+- 30K שלך?

ננסה כיוון אחר - אתה יכול לשלוח לי בפרטי, או על גבי הפורום, את מוסד הלימודים,

אני מכיר לא מעט אנשים במכללות ואוניברסיטאות, ייתכן שאני אפילו לומד עם המרצה

שלך או עם המתרגל (ואצלי, יש פרטי התקשרות עם כל אחד מחברי הסגל האקדמי).

אנסה לעזור, בין אם בהשגת פתרונות, או בדרך אחרת.

כפי שכבר הוצע לך - למידה למבחן, ברוב המקצועות, נעשית גם על ידי פתירת התרגילים

שניתנו במהלך השנה. דבר עם המתרגל ותאמר לו שעד יום לפני המבחן אתה מתחייב להגיש

את התרגילים - win-win.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בסופו של יום, מוסד לימודים הוא עסק ועסק צריך להרוויח.

בכל מקרה, זו אכן חוצפה וזו תהייה הפנייה האחרונה.

כרגע, אני מעדיף להמשיך ללמוד.

תודה רבה לכולם על העזרה.

יבין,

תודה, אבל ברשותך אשים כרגע את העזרה שלך ב-hold.

אם המרצה ביקש מהמזכירות לא למסור את פרטיו, אני מכבד זאת.

פורסם

סתם כעוד אנקדוטה - גם אוניברסיטה סה"כ מקבל סכום כסף דומה על כל סטודנט - פשוט החלק שלא מתקבל ע"י הסטודנט משולם על ידי המל"ג.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...