Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גידול צב מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שכל הזכרים יגיעו לגודל שכזה אבל כשמחליטים לרכוש איגואנה, צריך לזכור את התמונה הזאת כי זה לא איזה זכר יוצא דופן בצורה מטורפת, סתם זכר גדול ומרשים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אח"כ כבר אין שום ברירה חוץ מלהעביר אותם לבריכת חצר (למי שגר בבית פרטי).

יש כאלו בריכות בארץ? אנשים פרטיים באמת נוהגים כך?

נשמע לי משעשע לבקר מישהו ושהוא ישאל אותך אם אתה רוצה לראות את בריכת הצבים שלו :).

פורסם

בוודאי, לי הייתה בריכת מים בחצר שבה גידלתי צב שגדל למימדים גדולים (קיבלתי אותו "בירושה בן 7-8 בערך").

את הבריכה והציוד רכשתי בחנות שמתמחה בדגים ובריכות.

לצערי הייתי יחסית ילד ולא הבנתי את הסכנות ולא הגנתי עליו כראוי והכלבה שלי הרגה אותו :-(

לא בדיוק הבנתי, אסור לגדל\לקנות\למכור בכלל צבי מים או רק את אדומי האוזן?

גם לי יצא לראות בהרבה מקומות צבי מים למכירה ולא ידעתי שזה אסור...

פורסם

הצבים שישנם בנחל אלכסנדר הם אדומי אוזן ? כי אני יודע שהצבים שם הם אוכלי בשר והם גם די גדולים.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בנחל אלכסנדר אלא צבים רכי שריון שמגיעים למימדים הרבה יותר גדולים (עד 120 ס"מ אורך ו 50 ק"ג).

טורפים בכלל לא סימפטיים!

אם אתה זוכרים את המשוגע הזה מרמת גן שהרג את האשה שהוא יצא איתה ואת הבת שלה?

את האמא הוא ביתר, זרק לפח ושרף, את הבת הוא זרק לנחל אלכסנדר, יומיים אחרי שהוא זרק אותה, כל מה שמז"פ הצליחו למצוא זה שלד (שגם אותו מצאו רק בגלל שרגל התנתקה מהגופה וצפה ושייטה לה על פני המיים וסליחה על התאורים הגרפיים).

בקשר לשאלה על הבריכות, אין שום מניעה להכניס צב כזה לבריכה עם דגים וויש מארץ אלפי בריכות דגים פרטיות בחצרות של בתים פרטיים.

אצלי בבריכה יש 4 צבים :wink:

פורסם

איזו איגואנה מדהימה!

אגב, למי ששאל איך זה לגדל איגואנה, בערך כמו עציץ שזז קצת. :)

למרות שהוא מזהה אנשים שונים ויודע מי גידל אותו מגיל 0, זו החיה האחרונה שתחזיר לך אהבה.

בחיים לא הייתי מוותר עליו, אצלי מגיל 16.

ככה הוא התחיל, מהבננות, ולאט לאט גדל. :lol:

030413_205614-12333_11.jpg

P1020391.jpg

DSC00385.JPG

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מאוד אוהב בע"ח, אבל לא מבין את הסיבה של אנשים, לגדל חיה שלא מחזירה אהבה.

שמע, אני שומע את המשפט הזה על בסיס יום יומי אז תן לי לזרוק לך איזה נתון קטן, כל עולם חיות הבית בכללותו (שזה כולל כלבים+חתולים+יונקים+זוחלים+עופות+אקזוטיות)על כל חיותיו, ציוד מזון ועזרים, כולו ביחד לא מצליח להשוות את מחזור המכירות שלו לשוק הדגים והאקוריומים (וכמובן כל הציוד והמזון והעזרים).

ולאחרונה שבדקתי, דגים לא מחזירים אהבה יותר מידי :wink:

פורסם

יש הרבה סיבות, אני יכול לפרט אם זה מעניין מישהוא אבל הפואנטה העיקרית היא שהרבה אנשים מוכנים להשקיע הרבה כסף והרבה אנרגיה בגידול חיה שלא מחזירה לך כלום, שזה בעצם די מקביל ללגדל ילדים רק יותר זול ופחות עוגמת נפש! :twisted::lol:

פורסם
יש הרבה סיבות, אני יכול לפרט אם זה מעניין מישהוא אבל הפואנטה העיקרית היא שהרבה אנשים מוכנים להשקיע הרבה כסף והרבה אנרגיה בגידול חיה שלא מחזירה לך כלום, שזה בעצם די מקביל ללגדל ילדים רק יותר זול ופחות עוגמת נפש! :twisted::lol:

לילה טוב לכולם.

באגירה,אתה שוב פעם משווה גידול ילדים לגידול חיות? ילד זה חיה אנוכית שלא מחזירה אהבה? אל תיפגע אבל אני חייב להגיד לך שאתה פשוט חי בסרט שעוד לא המציאו את הז'אנר שלו.אני ממש לא יודע מה עומד מאחורי הדעה השלילית שיש לך כנגד ילדים וכנראה שיש משהו עמוק מאוד שקשור לעניין,אבל יש דברים ודעות שלא תמיד כדאי להציג בפומבי.

פורסם

וואיי, איזה כבד אתה , בן אדם!

פורסם

בגירה תעלה תמונות של עוד כמה דברים שאתה מגדל , ראיתי כבר כמה הודעות שלך שגרמו לי לבקש תמונות. ותעלה תמונות של המיוחדים :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...