Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנחות של 35 אגורות ואם אני זוכר נכון גם 40, אפשר לקבל בתחנות שונות. אתר פולטנק fulltank יכול לסייע באיתור.

משום מה אני נוכח שבאיזור הצפון יש יותר תחנות שנותנות הנחה כזו.

המחקר קצת לא ברור לי, לדעתי השוואה צריכה להיות מול כמה מדינות ולא לממוצע אירופאי שלדעתי קשה לחשב אותו, וספק אם עורכי המחקר חיטטו לעומק המחירים בסן מרינו או באיי פארו. אני תוהה למה לא היו הישוו לארה"ב.

אני מניח שחברות הדלק לא יוותרו בקלות על רווח נוסף, לא יזדרזו לספק נתונים ברורים, אבל למה הוא מתעלם מאחוזי המיסים הגבוהים מאוד שיש על דלק?

ותמיד יהיה נימוק של הוצאות בטחון ודת (לקואליציה...) שמחייבות מס גבוה, כי יש עוד אזרחים שמשלמים דלק מכיסם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מסכים בהחלט

אין קשר להנחות שאחרים מקבלים.

זה שיש לי חצי שקל הנחה על כל ליטר לא אומר שאתה משלם בשבילי חצי שקל.

כאשר מחיר החבית בעולם עמד על פי 2 מהיום אם לא יותר מחיר הדלק פה היה זהה

חברות הדלק לא הקפיצו מחירים בצורה דרסטית וגם לא היה להם אינטרס שכזה.

איך שאני רואה את זה מהצד עיקר הבעיה היא המיסים הכבדים שמטילה הממשלה שלנו.

יש שיגידו שאני משוחד אבל זו דעתי.

• תוכן חדש...