Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם תחיית המתים אפשרית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שוטטות לא מועטה בפורום הבנתי שיש שאלה שמעסיקה אותי:

מהו מצב "סופני" של רכב אספנות? כלומר - באילו מקרים כבר אין טעם לנסות להציל רכב כזה?

האם התשובה תלויה ברקבונות בשלדה? בגורמים אחרים?

מצד אחד ראיתי כאן תמונות של גרוטאות שקיבלו תגובות בנוסח "היא לא תיסע יותר" ומצד שני ראיתי דוגמאות לשלדים רקובים שקמו לתחייה.

האם ניתן להחליף כל חלק ברכב במצב כזה (כולל שילדה)?

ומה בעצם נשאר מהרכב המקורי במקרה זה? (ואולי זו כבר שאלה פילוסופית בכלל...)

הסטוריה מוטורית: סיטרואן דיאן 6 >> דיהטסו קורה >> סיטרואן AX GT >> פורד פוקוס >> פיג'ו 406 >> פורד פוקוס >> סיטרואן c8 >> פולקסוואגן גולף >> פולקסוואגן טיגואן > פולקסוואגן e-Up

פורסם

במדריך של דני קרמן ללונדון, יש סיפור נחמד על גרזנו של וויליאם הראשון מהמאה ה 11 המוצג לראווה במוזיאון. "זהו גרזנו המקורי של המלך" מסביר המדריך. " ידית העץ הוחלפה 7 פעמים מאז, והלהב חמש".

אני לא בטוח ששיחזרתי את הסיפור במדויק, אבל המסר הוא שכל אוטו בכל מצב ניתן לשחזר. השאלה היא עלות מול תועלת.

נמרוד

פורסם

לדעתי, בחלק מהמקרים העניין הוא ריגשי נטו, ואז השמיים הם הגבול (וגודל חשבון הבנק, כמובן :) ). במיקרים האחרים, יש שיקולי רווח (במידה ורוצים למכור את הרכב), ואז מובן השיקול הוא העלות בעיקר...

אישית, את הקאפרי שלי, אם הייתי מוצא רכב במצבה, לא היתי אפילו חושב לגעת בו - הכל חלוד, מתפורר מנגיעה... יותר קל וזול למצוא אחד במצב יותר טוב! אבל אני אוהב את שלי, ואין מנוס - אשקיע בו את כל מה שנידרש, כדי להחזירו למצב לפחות "סביר". הכל, שוב, במיגבלות של מצבי הכלכלי :cry:

וממש, אבל ממש לא אכפת לי להחליף חצי מהאוטו - לדעתי, העיקר "הנשמה" שלו, הרגשה שהאוטו "חזר לתחיה", מה זה חשוב, שיש לו דלתות ומנוע אחרים! גם לבני האדם מחליפים אייברים בגוף, אתם יודעים! :idea::roll::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לאחר שוטטות לא מועטה בפורום הבנתי שיש שאלה שמעסיקה אותי:

מהו מצב "סופני" של רכב אספנות? כלומר - באילו מקרים כבר אין טעם לנסות להציל רכב כזה?

האם התשובה תלויה ברקבונות בשלדה? בגורמים אחרים?

מצד אחד ראיתי כאן תמונות של גרוטאות שקיבלו תגובות בנוסח "היא לא תיסע יותר" ומצד שני ראיתי דוגמאות לשלדים רקובים שקמו לתחייה.

האם ניתן להחליף כל חלק ברכב במצב כזה (כולל שילדה)?

ומה בעצם נשאר מהרכב המקורי במקרה זה? (ואולי זו כבר שאלה פילוסופית בכלל...)

אין דבר העומד בפני הרצון !!!

אם יש לך את הכסף אז גם ערמת חלודה (כפי שנמרוד אם אני לא טועה העלה מהמילואים האחרונים) אפשר להחזיר לחיים ...

בגרמניה מוכרים על ימין ועל שמאל באיביי חלקי שלדה למנטה, אחרי שראיתי את זה התבאסתי שלא הזמנתי שאסי חדש למנטה שלי כי הקורות שלי היו חלודות ...

אותו דבר בארה"ב, ניתן להזמין כל חלק אפשרי לרכבים אמריקקים וזה כולל שאסי ...

ברכבים שמגיעים למצב רקבון רציני צריך לקחת בחשבון שצריך להחליף כמעט הכל !!! ולכן נכנסים להוצאה כספית אדירה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...