Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה פסים במפשיר אדים האחורי שלא עובדים

קניתי את החומר הזה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=230570490501&si=iNlyv9DT0%252FrRJ4vS%252Bk%252F%252FO%252BIkD0E%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT

בדקתי לפי מדריך שפורסם בפורום היכן נמצא הנתק, ומרחתי עליו קצת מן החומר, אך לא הועיל.

בדקתי התנגדות על הפס בקטע שלם בן 5 סנטימטרים - 2 אום.

בקטע שהודבק - 12-14 אום.

האם החומר הזה לא מתאים, או שלא יישמתי אותו נכון.

פורסם

אני לא מכיר את החומר הספציפי הזה אולם מנסיון שלי עם חומר דומה התגובה היא לא מיידית

אתה מנקה בעדינות את פס החימום ומורח את החומר באזור הנתק ורק אחרי כ 10 דקות כאשר הוא מתחיל להתיבש הוא מתחיל לתת הולכה

אז תמרח אותו על הנתק ותמתין הסבלנות

יתכן גם ויש לך עוד נתקים קטנים על אותו מוליך בנקודות אחרות.

אצלי בכל אופן הייתה לי בעיה עם 3 פסים הרוסים כתוצאה ממדבקה שהבעלים הקודם הדביק על החלון האחורי.

חומר כזה הציל את המצב והיום אחרי שעברו 3 שנים זה עוד מחזיק והפסים עובדים.

אל תתיאש.

פורסם

כמו שodednovo אמר

החומר לא פועל מיד, צריך לתת לו קצת זמן.

תנסה לחפש, ניתוקים קטנים לאורך כול הקו.

ותעיף מבט, מפינה לפינה (מאוזן), אולי גם שם יש לך נתק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

החומר השני שהזמנתי עזר.

רק שהוא מתאים יותר לישום על משטח ישר. במשטח אנכי כמו חלון אחורי ברכב, הוא נזל ולא נתפס במקום.

ולכן נאלצתי להסמיך את החומר.

המתנתי עד שהכסף שבתוך החומר ישקע, שאבתי כחצי מכמות הנוזל, מרחתי ועזר.

וכמובן לאחר מכן ניקוי מסביב לפס בזהירות.

יש אפשרות להשים סלוטפ מסביב, אבל גם יש אפשרות שבזמן הסרתו הוא יוציא את כל החומר.

• תוכן חדש...