Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מעונין לקנות קאבל לרכב, הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה אני צריך וכמה פאראד צריך.

יש לי 2 מגברים אחד 4*100RMS והשני 2*110RMS.

אם מישהו יוכל לכתוב לי איזה אני צריך בדיוק ומה ההבדל ביניהם כי נמאס לי כבר שהאורות מהבהבים ברכב?

אם צריך עוד מידע תכתבו ואני אתן, תודה

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אהלן.

אם בהספקים כאלו האורות שלך מהבהבים יתכן וקבל יעלים את התופעה . שים לב - אני כותב יעלים - לא יפתור.

בהספקים כאלו לא צריכה להיווצר בעיית חשמל.

אני ממליץ לך מאוד לבדוק מה הסיבה שהאורות שלך מהבהבים לפני שאתה מוציא את הכסף על קבל.

הקבל פה הוא כמו לקחת אקמול שכואב הראש. יתכן וזה יעלים את הכאב ראש אבל יותר חכם לבדוק מה הסיבה לכאב ראש ולטפל בא.

פורסם

כעיקרון יש לי רכב בן שנה וחצי.

האורות שמתחילים להבהב זה לא כל האורות אלה רק פס לדים שיש לי באוטו בפנים שאני הרכבתי,

והוא מתחיל להבהב רק כשעוצמת הצליל מאוד חזקה (כשכל המראות כבר רועדות),

בגלל זה אני חושב לקנות קבל שיפתור לי את הבעיה הזאת, כי רוב הזמן הלדים דלוקים וזה משגע אותי כשזה מהבהב.

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

מישהו יכול לעזור ..

פורסם

ברמת העיקרון תפקידו של קבל הוא לספק זרם במיידי למגבר שדורש באותו רגע הרבה זרם (ברוב המקרים זה מגבר מונו שמגביר את הסאב),ובקטע באס רגעי חזק לפעמים המצבר לא יכול לספק את הזרם הדרוש בגלל שהוא רחוק,ואז הקבל מספק זאת.

אם אתה שומע שלפעמים הסאב שלך נחנק,הקבל יכול לעזור לך,בין היתר הוא יכול לעזור עם הבהובי אורות,אבל זה לא תפקידו העיקרי

במערכת סטריאו,כמו שרבים חושבים.

חישוב הוא כזה: 1 FARAD לכל 1KWRMS,ז"א במערכת שלך אתה לא צריך יותר מ1F.

ותבחר קבל איכותי,ולא איזה צעצוע NONAME סיני,שחוץ מפוזה לא עוזר בדבר.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...