Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש 2008.

רכב נוח,עד כה שום בעיה,חסכונית למדי,איכותית מאד.

בחרנו באוקטביה בין היתר משום שרצינו תא מטען גדול, לאוקטביה יש את "הכי גדול..",הנסיעה שקטה ונוחה והרעש היחידי שבאמת נשמע הוא רעש הצמיגים.

למנוע מוניטין של אמינות (ובעצם לכל הרכב),המנוע מעט חלש וכאשר נזקקים ליתרות כוח צריך ללחוץ על הדוושה... בנסיעה רגילה ונינוחה המנוע מספק ותיבת ההילוכים (6 במספר) עושה עבודה מצויינת.

הביטוח לא ממש יותר יקר מהמקבילות (למרות שבעבר היה כזה ובמיוחד לדגמי הדיזל),הטיפולים במוסכי צ'מפיון אף פעם לא היו זולים... חלפים? לא יודע כי עוד לא החליפו כלום..

אם יש משהו ספיציפי אתה מוזמן לשאול.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה רבה, אני רואה שאתה חיפאי כמוני.

רציתי לדעת אם המנוע נגיד סוחב את העליה של פרוייד,

ואם בכלל הוא עושה סוחב בעליות של חיפה.

פורסם

השאלה היא מה זה "סוחב"?

היא עולה ללא כל בעיה כל עליה,אם רוצים לעלות מהר צריך ללחוץ יותר,אני מניח שאם נעמיד את האוקטביה מול נגיד הקיה פורטה או השברולט קרוז (החזקות שבקבוצה) היא תפגר במעט (במעט!) ותיאלץ להוריד הילוך אחד ביחס לשתיים האחרות.

האוקטביה 1600 סוחבת בדיוק כמו הפוקוס 1600 וכמו רבות וטובות ש"על הנייר" יש להן עוד כמה סוסים יותר או פחות.

אם אתה מחפש רכב שהוא "שד משחת" זו לא האוקטביה 1600,אם אתה מחפש רכב איכותי,נוח עם תא מטען ענק,עם תחושה "אירופאית",היא בהחלט אופציה טובה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כמו שנכתב לך, תא המטען מרווח כך שאם יש לך משפחה, או שאתם מובילים ציוד, הרכב יתאים לכם.

המושבים נוחים גם לנוסעים מלפנים, ולאלו שמאחור (כן גם 3 מבוגרים יכלים לשבת יחד מאחור חגורים.

הרכב "סוחב" עליות אבל מתאמץ בהן ושומעים זאת על המנוע.

דבר אחד תקפיד לבדוק את המזגן, יש לו נטיה להתקלקל לעיתים קרובות, יותר מבכל רכב אחר שאני מכירה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...