Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, המצבר שלי כבר עושה בעיות, והבנתי שצריך להחליפו רק במוסך מורשה, כי עלולות להיות השלכות למחשב הרכב כשמנתקים את המצבר ורק שם ניתן להגדיר אותו מחדש.

אבל זה יקר... אני תוהה כמה זה באמת נכון. מה יקרה אם אני אחליף את המצבר ב"סתם" חשמל ולא במוסך מורשה?

תודה.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

אין שום בעיה להחליף את המצבר אצל כול חשמלאי רכב או בעצמך.

1. שים לב להוציא את המפתח מהסווי'ץ לפני ניתוק המצבר מהרכב.

2. הקפד לחבר את המצבר בקוטביות נכונה.

ייתכן שהמנוע יעבוד לא עגול או בטורים קצת גבוהים בנסיעות הראשונות אבל זה יסתדר לבד.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

ברכבים חדשים ויקרים של קבוצת VW יש ברקוד על המצבר שאותו חייבים להזין למחשב הרכב. ברקוד זה קיים רק על מצבר רכב שמיובא מהיצרן ולא ניתן להשיגו בשוק.

בכל מקרה הדגם שלך ישן יחסית ולא צריכה להיות בעיה עם מחשב הרכב אפילו בלי גיבוי. גיבוי כאמור יאפשר לך לשמר זכרונות במערכת השמע.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

תמיד רצוי גיבוי, גם ברכבים מלפני עשור, בכדי לשמר ערכי לימוד של תיבת הילוכים ובקרת מנוע ולהמנע מהבעיות של זיופים, סל"ד לא תקין ועוד.

פורסם

תודה על התגובות. לא אכפת לי שימחקו התחנות של הרדיו. יותר מטריד אותי שהאוטו לא ידלק בגלל "קוד" (אין לי מושג, ראיתי את המושג בפורומים), או שהטורים יפגעו משום מה. זה לא יקרה? בנוסף, בחשמל "רגיל" צריכה להיות אפשרות להשאיר במתח גיבוי? זה מקובל לבקש?

תודה.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

אכן מקובל לבקש לחבר מצבר גיבוי ורוב המוסכים עושים זאת.

אני ממליץ לך לקפוץ למוסך רון בת"א שמחזיק מצברים תצורת וורטא וגם מחבר מצבר גיבוי.

פורסם
תמיד רצוי גיבוי, גם ברכבים מלפני עשור, בכדי לשמר ערכי לימוד של תיבת הילוכים ובקרת מנוע ולהמנע מהבעיות של זיופים, סל"ד לא תקין ועוד.

אכן ברכבי קונצרן VAG מהעשור הקודם ערכים שנלמדו במהלך הנסיעות ימחקו אך אחרי מספר נסיעות או אפילו נסיעה קצרה לפי כללים שרשמתי בעבר הכול הסתדר גם אחרי נסיעה בודדת.

• תוכן חדש...