Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכו תראו מה אני עושה עם השרקנים שמתפגרים לי בחנות...:roll:

מישהוא רוצה סיכת שיער לאשה?

orig-12038941.jpg

פאק, את כל ה 3 ה"מוצרים" האלה, מישהוא אשכרה מייצר ומוכר :screwy::loco::screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה שהדיון תפס כיוונים חדשים (ומשעשעים ביותר :mm_yeah: ).

לגופו של עינין, נראה שאי אפשר ליישב את הוויכוח הזה משום שכל אחד ניגש אליו מנקודת מבט שונה לחלוטין.

מי שייקנה BMW 118 (ובחו"ל קיימת אפילו 116!) יקנה אותה בעיקר בשביל הסמל, המותג. בכל פרמטר אחר לא מדובר במציאה אפילו לא במחיר המבצע הנוכחי.

אגב שירות, המוסכים של ב.מ.וו. לא יותר נקיים מהמוסך המרכזי של מאזדה ופורד ולעומת זאת אחד ממוסכי הבימר הכי מקצועיים בארץ (אלה שמטפלים במרבית רכבי ה-M בישראל) נראה, איך נאמר, לא כמו בית מרקחת...

עיקר התמורה מצויה - כפי שאמרו כאן רבים, ובצדק, בשם ובמחזיק המפתחות. האם זה שווה את הכסף? לא עבורי אבל עבור (רבים) אחרים כנראה שהתשובה שונה.

האם זה טוב?

האם זה רע?

מי לנו לשפוט?

שווי, ואת זה יגיד לכם כל כלכלן, הוא דבר מאוד סובייקטיבי.

דבר אחד בכל זאת מפריע לי במכוניות כמו ה-118 (כמו גם ה-318 של שנות ה-80 למי שעוד זוכר). המותג של ב.מ.וו. - זה שכה הרבה אנשים מוכנים לשלם הרבה הרבה הרבה כסף עבורו - נבנה לאורך הרבה שנים על מסורת של ספורט מוטורי ומייצג ערכים של ספורטיביות, הנאה מנהיגה, שליטה וביצועים. (מישהו אמר "מכונית הנהיגה המושלמת"?).

ל-118 כמעט ואין כלום עם ערכי המותג האלה. נכון היא לא ניצול ציני של המותג - בשביל זה קיימת הפורשה קאיין - אבל בינה לבין מכונית הנהיגה המושלמת אין הרבה.

ֿ

פורסם

מי יאמין שפרסומת מטופשת של במוו תוביל לשרשור של 6 עמודים...

קודם כל אני חייב לומר למר Z4 3.0si - המחשבה שלך מעוותת אם אתה מגדיר ב.מ.וו בתור פרימיום. הרכבים של במוו אמורים להיות פרימיום כאשר לכל רכב תכונות משלו, אי אפשר לומר שכל זבל שהם מייצרים נחשב פרימיום רק מהגדרת הסמל.

לפי הגישה שלך אתה יכול ללכת למסעדה יוקרתית ולאכול חרא, כי המסעדה יוקרתית אז החרא הוא פרימיום.

אתה יכול לומר שהמותג מוסיך ערך וזה נכון, אבל המותג זה רק חלק מהשיקולים לקנות רכב וזה לא מה שעושה רכב או כל מוצר פרימיום או נורמלי...

סך הכל אני מבין אנשים שיקנו את הבמוו. זה בדיוק האנשים שרוב מה שהם מחפשים בחיים זה מותג וסטטוס. שיבושם להם.

רק שאם אני אשאל אותם שלא יגידו לי שמדובר ברכב פרימיום - מדובר פשוט ברכב ממותג שמנצל את המותג כדי לתת פחות ולגבות יותר...

פורסם

ל-118 כמעט ואין כלום עם ערכי המותג האלה. נכון היא לא ניצול ציני של המותג - בשביל זה קיימת הפורשה קאיין - אבל בינה לבין מכונית הנהיגה המושלמת אין הרבה.

ֿ

מבלי להתייחס לשיקוץ (הקאיין), מניסיון עם 120, לפני כ-4 שנים, יש לה קשר למותג. איזון השלדה, פעולת המתלים והפידבק מההגה היו טובים מאוד, ובוודאי עדיפים על ה-A3.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במבי,

יד על הלב, 118 או ג'ולייטה (170), את מי אתה לוקח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מבלי להתייחס לשיקוץ (הקאיין), מניסיון עם 120, לפני כ-4 שנים, יש לה קשר למותג. איזון השלדה, פעולת המתלים והפידבק מההגה היו טובים מאוד, ובוודאי עדיפים על ה-A3.

הדברים האלה היו טובים גם ב-116 הידנית שנהגתי עליה בחו"ל, אבל שאר האוטו היה די זבל. וחוצמזה, אלה לא הדברים שנותנים תחושת פרימיום, בטח שלא ל-99% מהנהגים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הדברים האלה היו טובים גם ב-116 הידנית שנהגתי עליה בחו"ל, אבל שאר האוטו היה די זבל. וחוצמזה, אלה לא הדברים שנותנים תחושת פרימיום, בטח שלא ל-99% מהנהגים.

הדברים נכתבו בהקשר לכך שה-118 לא מייצגת את ערכי המותג. לפחות מבחינת איכות המתלים והשלדה - היא כן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היום הייתי במקרה ברחוב המסגר, אז נכנסתי לראות את ה-118.

בתצוגה כמובן הייתה רק 120, אבל הנציג טען שהאבזור זהה ל-118 שבמצע.

בקיצור - ביזיון, לא מרגיש יוקרתי, לא מרגיש איכותי. אפילו הקיה שישבתי בה דקה לפני הרגישה לי יותר מושקעת.

האוטו הזה לא שווה 168 וגם לא 138.

פורסם

האמת היא שהדיון כאן גרם לי להכנס ולראות במה מדובר יותר מאשר הפרסומת.

אז בזמן שהייתי באיזור כי הרכב שלי היה במוסך וגם ככה טיילתי במסגר, החלטתי להיכנס.

• תוכן חדש...