Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות מעולם האודיו - 2 פרוססורים חדשים

eli_i
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כנראה בעקבות ההצלחה העולמית גם של הביט 1 וגם של הJBL MS-8 החודש גם אלפיין וגם רוקפורד הוציאו פרוססורים חדשים

לשוק שהוצגו בCES 2011.

רוקפורד הוציאו את ה3SIXTY.3 שסוף סוף תומך ב4WAY אקטיבי (8 כניסות RCA) , כניסה אופטית ולIPOD, בתוכו 4 מעבדים

וכנראה כיוון אוטומאטי של הגיינים, פאזות אקולציה וTA כדוגמאת הMS-8.

http://www.youtube.com/watch?v=rncjHf3jdBs&feature=youtube_gdata_player

מה שיפה הוא שלבעלי האייפון ישנה אפליקציית שליטה וכיוון של המכשיר באמצעות הBT בקרוב כנראה גם אפליקציית אנדרואיד.

הרבה יותר נוח לכיוון ולשליטה מאשר הביט 1 המחייב חיבור למחשב (די מסורבל מניסיון שלי אם הביט 1).

עלותו בחול צריכה להיות כעלות ה3SIXTY.2 לדברי החברה. בארץ אני משום מה סקפטי שהמחיר יהיה זהה.

אלפיין הוציאו גירסה חדשה לPXA-H701 בשם PXA-H800.

אין לי כוח לתרגם על החידושים שלו כך שקבלו את המקור::-D

customization of these systems is no longer possible. To address this challenge, Alpine Electronics of America, Inc. provides several factory integration solutions, including the new PXA-H800 IMPRINT® audio processor.

IMPRINT Audio Processors

Alpine’s IMPRINT technology is a suite of advanced, automated sound tuning processes. Covering the majority of vehicles, IMPRINT takes the speaker level output from a factory head unit and provides the platform for a complete sound system upgrade. For aftermarket-based systems, IMPRINT takes analog as well as digital inputs and allows for convenient control over certain sound functions and sources through compatible Alpine head units. Alpine amplifiers, speakers and subwoofers can then be connected, for the ultimate high performance, custom-tuned sound system experience.

IMPRINT technology drives the new PXA-H800 OEM or aftermarket sound processor. IMPRINT consists of five technologies:

•ImprintEQ, Alpine’s automatic sound tuning technology -- Using the supplied omni-directional microphone, measurements are taken from various locations in the car. The resulting data is used to automatically correct any in-car acoustical problems and then apply the desired target sound curve.

•AntEQ, which removes the factory head unit equalization, leaving a blank slate for these subsequent steps

•Road EQ, which automatically corrects for external noise in real time

•MediaXpander™ Plus, which improves the playback of compressed media and restores high-frequency audio data

•User Customization, which gives the user the option to customize the sound via manual or automatic settings – Using either the RUX-C800 controller (sold separately) or a PC with the included tuning software, manual, target curve and post process tuning can be made. The user can customize the sound traditionally by hand or automatically tune it to a desired response, while also allowing for full adjustment for fine tuning afterwards.

At this point, RCA signals are used to connect components like Alpine amps, speakers and subwoofers, via high-voltage preamp outputs. Using the 4-volt outputs results in better signal-to-noise ratio and increased output levels to all channels.

The PXA-H800 is a winner of a 2011 CES Innovations Design and Engineering Award in the In-Vehicle Control/OEM Integration category. It uses superior components, including four 24-bit high-performance Digital to Analog Converters (DAC) and a dual 32-bit floating point operation Digital Signal Processor (DSP). It has 4V outputs and a new input architecture that allows for use of the car’s factory radio volume control while maintaining fidelity.

The separate RUX-C800 in-dash controller is required for programming and stand alone use with the PXA-H800 and provides a convenient way to adjust the PXA-H800’s settings from the dash. When used with an Alpine head unit, the RUX-C800 provides control over certain sound functions and sources.

צפוי לצאת באפריל בארצות הברית בעלות בערך של 700$ ליחידה עצמה ו250$ ליחידת הפיקוד ה-RUX-C800

מי שמעונין במאמר המלא:

http://caraudiomag.com/articles/alpine-ces-2011

וכמה תמונות:

http://blogg.carsnaudio.com/archives/1722

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה טוב.

חברות האודיו מתאימות את עצמן לשוק המתחדש שגוזר עלינו יחידות ראש מקוריות.

אנחנו לא זוכים לראות הרבה HU's חדשים בתחום איכות הסאונד אך פרוססורים יש בשפע- אלפיין, רוקפורד, אודיסון, JBL ואני בטוח שיש עוד כמה הפתעות בדרך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאני אשאר עם ה H900 :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הופה - סוף סוף משהו שימושי במחיר שפוי לרכב השני!

ברגע שהקוסם טאלאטה :-D יצא לשוק נראה לי שאני אתחיל להתארגן לקראת הזמנה של אחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאני אשאר עם ה H900 :)

ובצדק. למרות שהH800 הינו שידרוג של הH701 עדיין הוא נופל מהH900/990.

אדי, תקווה שהמחיר בארץ באמת יהיה דומה לקודמו. למרות זאת תמיד יש EBAY לא:wink:

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד יש את המשרד של העבודה בארה"ב וגם אם אני לא טס לשם תמיד יש מי שיביא לי את זה דרך "רכבת האוויר" שלנו

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובצדק מתלהבים. לפחות על פניו לפי הנתונים מדובר במכשיר מדהים; כל האפשרויות הקיימות בביט 1 מבחינת כיונים ובנוסף

כניסת איפוד אינטגראלית למעבד ובלוטוט המאפשר סטרימינג למערכת מפלאפון לדוגמא, משולב באפשרויות שליטה וכיוון הרבה יותר נוחות.

בנוסף לפי מה שהבנתי גם כניסת מיקרופון וכיוון אוטומאטי של המערכת תוך 3 דקות (לדברי רוקפורד:roll:) של TC , נקודות חיתוך, פאזות, אקולציה. רק יש לקוות שהוא באמת יעשה כיוון טוב כמו הMS-8 ולא כיוון ח@א כמו הפיונירPRS.

אמור להיות מענין האקולייזר הפאראמטרי עם 31 ערוצים וכיוון Q לכל ערוץ בנפרד.

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאן פתח לתחרות אמיתית ומחודשת בתחום הזה - עכשיו זו כבר רק שאלה של מחיר.

אם רוקפורד יצליחו להוציא את המכשיר הזה לשוק במחיר שירד מה2.5K (כרגע מדובר על 700 דולר אבל מנסיון יהיו אתרים שימכרו אותו במחיר נמוך יותר - אני בונה על איזור ה500 דולר) או אולי אפילו סביבות ה2K

אז תתחיל כאן תחרות חדשה בין היצרנים, אחרת - הוא יביס את השוק.

הרכיבים שמהם הטכנולוגיה הזו בנויה מהם רק הולכים ונהיים זולים יותר וההיצע שלהם הולך ונהיה מגוון ורחב יותר - אין שום סיבה שהמחיר לא ירד ואם רוקפורד יניפו את הכפפה

הולך להיות קיץ מעניין :wink:

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא שמתם לב, בdiyma‏ מתלהבים מכל דבר שעולה שקל שבעים:)

מידריינג Hybrid Audio L4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ת'כלס. ואם זה של חברה אמריקאית אז בכלל הפטריוטיות נוסקת לגבהים חדשים.

ועם כל שגעון הפרוססורים האלה אני לא מבין דבר אחד: הסיבה שאנחנו רואים יותר ויותר פרוססורים היא העובדה שכמעט כל רכב מגיע היום עם רדיו מובנה (ואני לא מדבר על שוק הרכב-עולם-שלישי במדינת ישראל, אני מדבר על ארצות נאורות יותר). מאחר ואנשים לא ששים לוותר על המערכת המקורית (ולעיתים זה אף בלתי אפשרי) אז באו הפרוססורים.

עכשיו, הכל טוב ויפה עם הפרוססורים האלה ואני בטוח שהם מסוגלים לספק תוצאות מרשימות, אבל מה עם המקור? HU מובנה הוא בד"כ המיץ של הזבל, ולא רק שהוא בסיסי ביותר, אנחנו עוד מעיזים ולוקחים את הסיגנל אחרי שהוא עבר הגברה במגבר הפנימי והעלוב של המכשיר. אם זה לא מספיק משכנע, רוב האנשים לא יודעים שהמגבר הפנימי ב HU לא באמת מגביר את כל התדרים השמיעים (20-20000) אלא יש חיתוך מלמעלה ומלמטה, band pass. ז"א שהפרוססור שלנו אף פעם לא מקבל את כל טווח התדרים, מה שגורם לבעייה רצינית כבר בכניסה לפרוססור.

עם נתוני פתיחה כאלה אני ממש בספק באשר ליכולותיהם ה"קוסמיות" של שלל הפרוססורים שצצים כמו פטריות אחרי הגשם. איכותי זה בטוח לא, שיפור לעומת המקור כנראה שכן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרת איתמר, הכל יחסי פה

מי שיש לו מערכת בשקל, מן הסתם שיתלהב ממערכת בשקל שבעים:)

מידריינג Hybrid Audio L4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור

אני מדבר על הפרוססור בשידוך למקור טוב ולא ליחידת OEM של רכב.

אני דווקא מאוד אהבתי את התוצאה של הגרסא הפשוטה ביותר של הפרוססור הזה ועוד על מערכת ראש מקורית - אני לא אתפלא אם מבחינת איכות הגרסא השלישית תהיה לא פחות ממעולה.

אם משדכים לה כמקור אייפון או HU איכותי (או CARPC) התוצאות צריכות להיות מעולות.

אני רק מקווה שבאמת תג המחיר יהיה יותר לכוון העממי במקרה הזה ובאמת יהיה אפשר גם להתחיל לראות ירידה במחירים של פרוססורים - בשבילנו זה חדשות טובות מאוד.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...