Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים הקרובים אני מתבאס לקנות ג'אנק פוד מנסיון לחסוך בהוצאות

:-P

מקסימום תזמין אתה שניים ואני אשלם לך ב2012 :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איך אליקו אומר?

אה... לא :-P

ברכב הישן יותר הגעתי לתוצאה ממש טובה עם סט שני חלקים וסאב - האמת היא שאין לי יותר מידי תכניות לגבי הרכב הזה כרגע מבחינת המערכת שלו ומה שאני הולך לעשות בו במהלך החודשים הקרובים זה קצת "החזרה לכשרות" מבחינת פחחות וצבע וסידור קוסמטי של מה שהולך בתא המטען.

אני מאוד מאוד סקרן לגבי הסאב וופרים החדשים של HAT (ברגע שיפרסמו נתונים טכניים) אבל אני חושב שכרגע אני אשאיר את זה לשלב הבא או לרכב הבא אפילו. זה יהיה מאוד מאוד תלוי בנתונים שלהם ובאמת איך הם ישמעו כי לתת לאאורה או לסיז פייט -> צריך מתחרה רציני והקטגוריה בה אני מחפש את היתרון היא הקטגוריה של הטונאליות, באמת באמת צריך כאן מתחרה רציני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...