Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

כמה שאלות לגבי מיצובישי קולט שנת 2002


ויק לוי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רכשתי את הרכב ממגרש רכבים לפני כחודשיים משום מה הברקסים חורקים בעצירות (מתחיל כשאני לוחצת עליו ועד העצירה המוחלטת) אבל אין להם בעיה של עצירה פשוט הרעש הזה מוציא אותי מדעתי.מאיזה סיבה זה יכול לקרות ומה אני צריכה לעשות?

 

עוד שאלה,החימום לא עובד הקירור מקפיא אבל משום מה החימום לא רוצה לעבוד,מה הסיבה?

 

ושאלה אחרונה, כשאני מפעילה את המגבים כשהם חוזרים השמשה מלאה בסוג של אדים כשאני מסתכלת על השמשה מקרוב נראה כאילו היא משומנת, יכול להיות שאני פשוט צריכה להחליף אותם?

 

אני אשמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי בנושא,ויעזור לי מאוד אם תוכלו לומר לי מה טווח המכירים של כל מה שאני צריכה לסדר פחות או יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לך

 

בלמים חורקים - מדובר ברפידות בלם באיכות ירודה (שאולי כבר חרטו את הצלחות) גשי למוסך לבדיקה

החלפת רפידות במוסך שלי - בסביבות 200 ש"ח

החלפת צלחות - צלחות + רפידורת באיזור 350-400

 

לגבי חימום פנימי - סביר להניח שהרדיאטור חימום סתום או מנותק

עלויות - רק במוסך

 

שבוע טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...