Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.

יש לי רכב CITREON C5 2007 וגם כן יש לי מערכת המורכבת ממגבר, HU, וסאב שהייתה מורכבת ברכב הקודם..

רציתי לדעת האם יש למערכת המקורית ב C5 יציאות למגבר ?

עוד דבר שהוא ממש בעיה בשבילי ..

איך אפשר להוסיף כניסת USB למערכת המובנית (אם זה אפשרי בכלל) ומה הפיתרון לזה ? :( כי פשוט אני משתמש בדרך כלל אך ורק בדיסק און קי ואני לא סובל דיסקים ומה עוד שאין לי MP3 במערכת המובנאת .

אני מבקש את עזרתכם .. תודה

פורסם

לא אפשרי לעשות חיבור USB למערכת המקורית

אבל רשמת שיש לך רדיו דיסק אחר ותוכל לשים אותו במקום המערכת המקורית ולא תזדקק למנחת

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אפשר גם אפשר. יש מתאמים לרוב הרכבים בשוק, בטח לרכב פופולרי כמו ה C5. חפש כאן או בגוגל connects2 ותראה מה יעלה ברשתך.

לצערך אין יציאה למגבר במערכת המקורית והפתרון הפשוט ביותר הוא להשתמש במנחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שמעתי שאי אפשר לשים סאב ב C5 בגלל הבולמים המתכווננים יש ברכב חישן אשר ברגע שהוא מרגיש זעזועים

הוא חושב שאתה נוסע בדרך משובשת ואז הבולמים עולים למצב המקסימלי

כדי לבדוק אם זו שטות או לא צריך להתייעץ אם מתקין של לובינסקי או לנסות להכניס סאב של חבר לפג'ש ולבדוק( צריך פשוט

להעריך את החוט של הסאב)

פורסם

בוקר טוב

אנחנו התקנו C5 ולא הייתה שום בעיה עם מהלך העבודה של הסאב

לגבי מנחת אני לא רואה שום דרך להימנע מכך וזאת במידה ואתה רוצה להשתמש בציוד שלך

ישנה דרך להימנע ממנחת ועדיין להפעיל סאב אני ממליץ לך לערוך חיפוש בהתקנות שנעשו ב C5 שם תמצא פיתרון מעניין להפעלת סאב ללא צורך במנחת וללא צורך אפילו בפירוק ה HU

לגבי מתאם AUX אני די בטוח שיש בארץ מתאם AUX שנותן מענה וחיבור ישיר גם לאייפון \ פוד

לפרטים נוספים אשמח לעזור באופן פרטי

יום טוב

דרור

פורסם

תודה על התגובות חברה.

הבעיה היא שאני לא מוותר על השליטה מההגה כי זה פשוט שימושי ונוח. בגלל סיבה זו אין ברצוני לשים את הHU שיש לי כבר .

אהובי שי- אתה יכול בבקשה לתת לי קישור או אפילו מדריך כזה ? כי חיפשתי פה בפורום ופשוט אני לא מצליח למצוא .

ולגבי מנחת, קראתי שזה פשוט הורס את איכות השמע בצורה ניתנת להבחנה, ופשוט זה לא אופציה בשבילי (אלא אם אני טועה ) ..

• תוכן חדש...