Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות הנעה פיז'ו 206

dewq
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הא אוטו שנת 01' 1.4L ידני.

מצבר חדש בן שבועיים.

בהנעה לאחר שהאוטו עמד כמה שעות כאשר אני מנסה להניע אני שומע תיק אחד וזהו, המנוע אפילו לא מסתובב,

לאחר כמה נסיונות האוטו מניע בנגיעה ולאחר שהוא מניע גם כאשר אני מכבה מיד ומנסה להניע הוא מניע בלי בעיה.

זה קורה רק כאשר האוטו עמד כמה שעות וזה התחיל בימים האחרונים....

רעיונות והצעות יתקבלו בברכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

כמו שכתבו קודמי,כנראה ומדובר בסטרטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי בעיה בהנעה ולפי מה שידעתי כשקניתי את הרכב המצבר היה די ישן ואמרו לי שחייו קצובים...

לפני שבועיים הייתה את אותה התופעה רק הרכב לא הצליח להניע בכלל בלי כבלים ועם כבלים הניע בלי בעיה ולכן הזמנתי חשמלאי שאמר שהמצבר גמור (מה ששערתי לבד) והחלפתי את המצבר, מאז הרכב הניע בלי בעיה.

רק אתמול התחילה שוב הבעיה רק שעכשיו אחרי כמה "תיקים" של הסטרטר בלי שהוא מצליח לסובב את המנוע בכלל הוא פתאום מניע בלי בעיה, יש מצב שזה קשור למצבר או לבעיות בטעינה?

מישהו גם אמר לי משהו שלא לגמרי הבנתי לגבי מים בתוך הבוכנות ככה שיש לחץ והסטרטר לא מצליח לסובב את המנוע, מוכת הבעיה למישהו?

לגבי נזילת מים לפני שבועיים החלפתי טרמוסטט (הקודם היה מחורר והרכב לא היה מתחמם לטמפ' עבודה) ומילאתי מיים כמה שצריך ובדקתי היום ולא חסר כלום לפי מה שאני ראיתי..

אם זה באמת סטרטר כמה מור לעלות תיקום פחות או יותר כולל עבודה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיכוי גבוה שאכן מדובר בסטרטר שמתחיל להיות בעייתי. אם אתה יודע היכן ממוקם הסטרטר אז ברגע שזה קורה תן לו כמה מכות קלות, לא להיתפרע עליו...לפעמים זה עוזר ואם הוא תפוס קלות אז הוא מישתחרר ורק אז תנסה שוב להניע. אם כך הדבר אזי מדובר בסטרטר.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה אכן הסטרטר (אין עוד אופציות אחרות?) מחליפים את כל הסטרטר או שזה רק להחליף את הסולונואיד או פחמים? ואז כמה אמור לעלות הנזק פחות או יותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...