Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

27748230.jpg

תכל'ס אני יכול פשוט להציב מצלמה בסופר עם live feed לפה, כל פעם שאני שם לפחות 3 אנשים במגרש חונים כפול.

ופה זו דוגמה לחתיכת פוץ רציני, או מישהו שבחיים לא למד לחנות.

פורסם

העליתי תמונה זו בטעות בשירשור דומה. לינק רצ"ב לנוחיותכם. ראו הודעה 26.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כבר לא יכול לערוך.

קבלו מישהו שזה באמת הזיז לו מספיק בכדי לעשות מעשה:

epic-win-photos-business-card-win.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני כמה ימים עמד לידי ברמזור טוסון נפוח ומצועצע, על חלון הנהג והשמשה הקדמית שמול הנהג היו מודבקות מדבקות אדומות גדולות (כמו של שמור מרחק) שעליהן הכיתוב "הנך חונה במקום אסור".

רק מלהציץ בהבעת הפנים של הנהג נהייתי שמח שהצדק נעשה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עוד תמונה מהיום לשיפוטכם -

76926594.jpg

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אני לא יודע כמה ממכם יסכימו איתי אבל עם הנהגים\ות שיש בארץ ואיך שהם חונים ויוצאים מהרכבים בחוסר אכפתיות אותי אישית זה מאוד מעצבן לראות את זה ומניסיון לצערי הרב שיש לי בשכונה זה קורה תמיד ומגלים משהו חדש מהשכן,ואני לא היחיד!

אני מסכים עם זה שדי מעצבן שחונים ב 2 חניות כשמחפשים חנייה אבל מצד שני אף אחד לא רוצה שידפקו לו את הרכב איזה מישהו "שלא שם לב בטעות" לדלת ונתן לו שריטה או שבר את המראה גם זה קרה.

Scan Speak

פורסם

זה נכון לגבי רוב שעות היום בהם יש בעיות חנייה , זאת באמת חוצפה. אבל אני חושב שאנשים שעושים את זה בלילה כשיש הרבה חנייה , זה לגיטמי. והאמתי אני גם נוהג ככה. ביום אני לא מחנה כפול. יותר נכון אני מחנה או בחנייה מבודדת או מקבילה למדרכה , גם אם זה עולה לי בללכת עוד 100 - 200 מטר. בלילה אני מחנה כפול בחניונים. אתם יכולים לקרוא לזה סוציומט. מנקודת המבט שלי , יש 100 חניות בחניון. ואולי 20 מכוניות (בשעות הלילה כן?) , לא בראש שלי שאיזה נהג ישראלי ממוצע (אין מה לעשות זאת התרבות פה ) יחנה ליד האוטו שלי וידפוק לי תדלת , ואז אחרי חודש אני פתאום אגלה שהדלת שלי מפוצצת מכות (כמו שכבר קרה בעבר).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לחנות כפול כדי למנוע שריטות זה תירוץ עלוב. אנשים אחרים לא צריכים לסבול בגלל שאתה דואג לרכב.

זה בדיוק כמו שתעלה לאוטובוס (דמיין שאתה חייל ויש לך נסיעה ארוכה הביתה אחרי 21 יום בבסיס), כל המקומות תפוסים חוץ מאיזה אחד ששם לידו את התיק שלו והוא לא נותן לך לשבת כדי שהתיק לא יתלכלך על רצפת האוטובוס. זה גועל נפש.

לרכב שלך לא מגיעות 2 חניות בגלל שהוא חדש/נדיר/יקר רצח ורק השבוע עשית צבע חדש.

כואב לך להשתמש ברכב כמו בן אדם? סע באוטובוסים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו? אם החניות לידך יהיו ריקות בכל מקרה מה הבעיה לחנות רגיל?

פורסם

בתחילת התקופה שלי עם הרכב החדש אני הייתי באותו הראש עם פותח הנושא,

מחנה כמו שצריך, במקומות רחוקים ופחות צפופים.

אחרי חצי שנה האוטו כבר ספג פיצוצים מכל דלת אפשרית, עד כדי רמה של הגעה לצבע הבסיס ועיקום הפח (באמת צריך להשקיע הרבה כוח וחוסר אכפתיות).

לעומת זאת, חבר עם אותו האוטו שמהיום הראשון חונה כפולות, לא קיבל אפילו נגיעה אחת.

מסקנה...?

כמה שזה עצוב, לא משתלם להתנהג כמו בנאדם בישראל כי רוב האנשים פה הם לא בני אדם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...