Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניה כפולה, באמצע, באלכסון, לא משנה אך תקראו לה, זוהי תופעה ההולכת ומטפשתת במדינתינו. אין סיכוי שאני אגיע לחנייה של קניון או של סופר ולא אראה כמה נהגים שחונים בצורה זו או אחרת אשר מפריע לנהגים ועוברי אורח אחרים.

לצערי שמתי לב שמעט מאוד אנשים, כמוני וכמו חברי פורום המכובדים שומרים על מכוניות שלהם ולכן מחנים בצורה נכונה ונוחה ביותר גם להם וגם לאלו החונים לידם.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
השירשור הזה מלא בצביעות!

אני מחנה את הרכב שלי תמיד רחוק באיזה פינה או אם אני מוצא אז בין שני עמודים.

בגלל פתיחות הדלתות של תתי - אדם שאין להם ערך לרכוש של אחרים.

אם אין ברירה אני גם יחנה על חניה כפולה ולא אני לא עבריין אני פשוט אוהב רכבים ואני לא דופק לאנשים אחרים את המכוניות אבל הם משום מה דופקים לי, אז שייחפשו חניה!

החניות בישראל צפופות יותר מכל מקום אחר בעולם!

לחלק הראשון של דבריך, אני אגיב בכך, שהצבוע פה, זה אתה.

אתה לא אוהב שיחנו כמו חזירים? אז למה אתה עושה את זה בעצמך?

ואם אתה חונה על חנייה כפולה, בוא ותסביר לי, למה אתה "לא עבריין".

לגבי החניות הצפופות, אתה דיי צודק.

כששאלו פה פעם מהו רוחב כביש תקני בארץ, תשובתי הייתה "תרצי-תקני, לא תרצי- אל תקני". וזה בדיוק כך. יש כבישים שוממים חד-נתיביים באיזורים שרק פרות עוברות שם, והכביש מדהים- רחב מאד, מסומן כהלכה, חניות מסומנות היטב (לא שמישהו גר שם...) וכולי. לעומת זאת, כמה כבישים ראשיים שאני מכיר צרים בהרבה מאותו כביש הזוי. למי שמכיר את חיפה, כשממשיכים לעלות מהרצל לארלוזרוב, הכביש "נפתח" ל-2 נתיבים, שכל אחד מהם בקושי מסוגל להכיל מכונית אחת. העיקולים בכביש הזה מסוכנים למדיי, במיוחד אם לידך נוסע אוטובוס.

וגם החניות-אותו הסיפור.

במקומות מסויימים הן רחבות וטובות, ליד ביתי למשל יש 3 חניות שאם היו טיפה, ממש טיפה, משנים את המדרכה בכל קצה היה ניתן להפוך אותם ל-4 מקומות, מרוב שהחנייה גדולה שם. לעומת זאת, יש הרבה חניונים (חוצות המפרת בחיפה, ליד אוטודיפוץ למשל), ששם אם אתה מצליח להיכנס בין הקווים, זה אומר שיש לך עיני נץ, בי3ים מפלדה, עצבים מיהלום ושליטה עצמית מדהימה. וזו לא החנייה הכי צרה שאני מכיר, לא זוכר איפה החנייה הזו נמצאת- כנראה הדחקתי.

חניה כפולה, באמצע, באלכסון, לא משנה אך תקראו לה, זוהי תופעה ההולכת ומטפשתת במדינתינו.

אם אתה מתכוון מלשון "טיפשה", אני מה-זה מסכים אתך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ממש אותם סטנדרטים, בול!

אני יכול להקים אוהל ברווח בין המכוניות.

P3030027ParkingLot_wb.jpg

אם להתפס לקטנות - הוא כתב שהסטנדרט בארץ זהה לזה האירופאי. התמונה שהבאת היא מצפון אמריקה. בכל מקרה, גם בתמונה שלך, החניה עצמה די צפופה. אין הרבה מרווח בין הצמיגים שלהם לקווים, וזה מתקזז עם ה"שטח המת". אבל מה? תראה איך כולם שם הצליחו לחנות בין הקווים.

(אני דווקא השתעשעתי מהעובדה שלמרות החניות התקינות, חלק מהאנשים לא טרחו להחזיר את העגלות למקום, בדיוק כמו בארץ. ההבדל הוא ששם יש מי שמתפקידו לאסוף אותן :-) )

איך אתה יכול להגיד שאם אין ברירה אתה תחנה על חניה כפולה?

1. "אם אין לי ברירה" - תמיד תהיה לך ברירה, כיוון שאם אתה יכול לחנות על שתי חניות, אתה יכול גם על אחת.

2. למה לך מגיעות שתי חניות, ולי לא? גם על הרכב שלי פותחים דלתות. האם אתה גם מאלה שעוקפים בתור? אתה שם את עצמך מעל כולם ומתנהג בבריונות - אז לא נקרא לך עבריין, נקרא לזה בשם אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
השירשור הזה מלא בצביעות!

אם אין ברירה אני גם יחנה על חניה כפולה ולא אני לא עבריין אני פשוט אוהב רכבים ואני לא דופק לאנשים אחרים את המכוניות אבל הם משום מה דופקים לי, אז שייחפשו חניה!

החניות בישראל צפופות יותר מכל מקום אחר בעולם!

איפה הצביעות כאן? אנשים מתלוננים שאחרים תופסים 2 חניות סתם.

אם מישהו חונה כפול ומצלם אחרים עושים כמוהו ומעלה לכאן לשרשור כדי להתלונן זו צביעות.

אנשים שחונים כפול = אנשים שפותחים דלתות בכח

אותו זבל.

שניהם לא שמים קצוץ על הזולת, העיקר אני אני ואני.

אתה לא עבריין, יותר נכון לקרוא למצב שלך "התנהגות חזירית".

לא מספיקה לך חניה אחת, אתה תיקח 2 כי הרכב שלך חשוב יותר משלי, אני יחפש חנייה הרבה זמן ובסוף יחנה רחוק כי חנית כפול , זה בסדר, העיקר שהרכב שלך שמור משריטות.

אותו הדבר אלה שפותחים דלתות בכח. מה אכפת להם, זה לא הרכב שלהם, לא רואים אף אחד ממטר, הם כאן והם העיקר, כל השאר תפאורה.

ואולי בגלל שהתרגלת לתפוס 2 חניות כל החניות נראות לך צפופות פתאום.:roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא רוצה שייפתחו עליי את הדלת, תקרא לזה איך שתקרא לזה.

אני בטח לא עבריין אני אחד שמעריך את הרכוש שלו. לא רק, אני עוד מתחשב בסוציומטים בריונים כמוך! שאומרים לי למה אתה דואג לתחת שלך לי לא מגיע? זה משפט עם פרדוקס לא?

בנוסף אם היית קורא את מה שכתבתי עד הסוף, ברוב המקרים אני מחנה רחוק ליד איזה עמוד או שניים שלפחות צד אחד יישמר.

במידה ואין ואני רואה שני חניות אתה תאלץ למצוא חניון אחר.

המחלה היא חוסר הערך של האנשים לרכוש של אחרים, החניה כפולה היא רק תופעת לוואי / סימפטום.

אבל מה שהכי גרוע זה הטמטום זו המחלה הכי גרועה לפתוח שירשור שמנסה לפתור את הסימפטום ולא את המחלה עצמה!

בהצלחה אותי לא שיכנעת.

לחלק הראשון של דבריך, אני אגיב בכך, שהצבוע פה, זה אתה.

אתה לא אוהב שיחנו כמו חזירים? אז למה אתה עושה את זה בעצמך?

ואם אתה חונה על חנייה כפולה, בוא ותסביר לי, למה אתה "לא עבריין".

לא כתבתי שאנשים מחנים כמו חזירים כתבתי שהם פותחים דלתות כמו תתי - אדם יש הבדל משמעותי במשפט הזה.

פורסם

השרשור הזה לא בא לתת פיתרון, הפתרון נמצא אצל הרשויות, ובתור אזרחים אין לנו את האמצעים להלחם בתופעות הללו.

השרשור בא להראות מצב קיים של נהגים:

1. שלא יודעים לנהוג ולחנות.

2. להראות רכבים של נהגים שכן יודעים להחנות אבל מעדיפים לדאוג לרכבם על חשבונם של נהגים אחרים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא רוצה שייפתחו עליי את הדלת, תקרא לזה איך שתקרא לזה.

אני בטח לא עבריין אני אחד שמעריך את הרכוש שלו. לא רק, אני עוד מתחשב בסוציומטים בריונים כמוך! שאומרים לי למה אתה דואג לתחת שלך לי לא מגיע? זה משפט עם פרדוקס לא?

בנוסף אם היית קורא את מה שכתבתי עד הסוף, ברוב המקרים אני מחנה רחוק ליד איזה עמוד או שניים שלפחות צד אחד יישמר.

במידה ואין ואני רואה שני חניות אתה תאלץ למצוא חניון אחר.

המחלה היא חוסר הערך של האנשים לרכוש של אחרים, החניה כפולה היא רק תופעת לוואי / סימפטום.

אבל מה שהכי גרוע זה הטמטום זו המחלה הכי גרועה לפתוח שירשור שמנסה לפתור את הסימפטום ולא את המחלה עצמה!

בהצלחה אותי לא שיכנעת.

עבריין או לא, אתה מתנהג בחזירות ובבריונות בזה שאתה לא מתחשב באחרים ומרשה לעצמך לתפוס עוד חנייה על חשבון מישהו אחר. מגיע לך יותר? לא.

אתה אחד שמעריך את הרכוש שלו, (עוד פעם אני ורק אני) ושם פס על מישהו אחר.

אתה יכול לתת 70000 תירוצים והסברים למה אתה צודק, מבחינתי אתה טועה ולא חושב נכון.

אמרת:

"המחלה היא חוסר הערך של האנשים לרכוש של אחרים, החניה כפולה היא רק תופעת לוואי / סימפטום"

וזה נכון מאד. רק תרשה לי להוסיף, שהמחלה גם מתבטאת בחוסר ערך לאנשים אחרים, לא רק לרכוש שלהם.

מהדברים שלך יוצא שאתה חולה במחלה, ורואים אצלך את הסימפטומים.

פורסם

חולה במחלה אני בטוח לא, אני הבן אדם הכי אמפטי שתפגוש בחיים שלך, אני מגיב למחלה בחיסון משלי, ואם צריך לדפוק קצת תאים בדרך אין לי בעיה עם זה.

רואים ששוב שלא קראת את מה שכתבתי אני מחנה רחוק וכך אני כן מתחשב באחרים ואם אין חניה אני חוזר הביתה (דפוק קצת אבל זה מה יש אני בכלל מפחד להחנות בכפולה בגלל איזה תת - תת - אדם שיבוא וישרוט את הרכב כי תפסתי שתי חניות), אבל שוב באופן היפוטטי אם אני צריך להחנות ללא ברירה אחרת אני הולך על הכפולה, ולא איכפת לי מאף אחד קודם כל אני, כי אף אחד לא ידאג לי אם לא אני. ("המרחם על אכזרים סופו שיתאכזרו אליו").

רוצה לפתור את הבעיה אקטיביזם חברתי - חניות רחבות יותר וואלה אין בעיה יותר. עד אז... אני בכפולה סלאמת!

פורסם
חולה במחלה אני בטוח לא, אני הבן אדם הכי אמפטי שתפגוש בחיים שלך

אין ספק שאתה המתחרה הגדול בתחרות חסרי המודעות העצמית בהיסטוריה האנושית. אתה בטח איפשהו שם בין קליגולה להיא ששרה "חורשת האקליפטוס" במבחנים לכוכב נולד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

balaki- אמרתי אירופה, לא ארה"ב.

סתם לדוגמה, תיכנס לגוגל maps או earth ותכניס את הקואורדינטות:

52.542739,13.386468

זה מגרש חניה ממוצע בברלין. (אם אתה לא מוצא לפי קואורדינטות, חפש gustav-meyer-allee, berlin, זה רחוב שתוחם את המקום)

אתה יכול לראות בבירור את הסימונים, ולראות בבירור איך אנשים חונים (וכהערה צדדית, מדהים אותי כל פעם מחדש שאני יכול מהכיסא פה להשיג תמונה ברורה של איך נראה בזמן זה ממש סימון של איזה מגרש חניה כמה אלפי קילומטרים מפה, מה חונה שם, ואפילו למי יש סאנרוף. הכלים של גוגל מדהימים)

ישראל לוקחת את רוב הסטנדרטים שלה מאירופה, מה ששגוי מהיסוד, כי אנחנו לא אירופאים, אנחנו לא קרובים להיות מתורבתים כמו האירופאים, והמנטליות שלנו רחוקה שנות אור מזו של האירופאים (חוץ מהאיטלקים אולי...)

אם נפסיק לנסות להיות אירופה ונתמקד בלטפל במה שדפוק פה, אולי המצב ישתפר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Balakai,

זה מה שרשמת לא?

מה ז"א אין ברירה? מכוונים לך אקדח לרקה? כי אם כן, במצב הזה גם אני הייתי חונה בחניה כפולה.

אבל אם אף אחד לא מכריח אותך, אז יש לך ברירה. אתה אומר שאם אין חניה אתה הולך הביתה, אבל כשיש 2 חניות אתה חונה על שתיהן? :?

עזוב את זה, אני חונכתי על "מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך". ולא, חברך זה לא חבר שלך מהכיתה, זה יכול להיות כל אחד אחר שלא עשה לך שום דבר.

מה הסיכוי שדווקא לידך יחנה אחד מאותם "האכזרים" עליהם אני מרחם?

ה"אכזרים" האלה הם בין היתר אתה, וכל אדם אחר, שיפגע מחוסר ההתחשבות שלי במידה וחניתי על 2 חניות.

פורסם
אין ספק שאתה המתחרה הגדול בתחרות חסרי המודעות העצמית בהיסטוריה האנושית. אתה בטח איפשהו שם בין קליגולה להיא ששרה "חורשת האקליפטוס" במבחנים לכוכב נולד.

אני לא בא להיכנס פה למסע התקטשות מיותר בטח לא לרדת לרמה של השפלות, אני מודע לעצמי טוב מאוד. מצחיק גם שאתה שופט אותי מכמה משפטים פה בפורום.

הסיבה היחידה שהגבתי כאן היא כי אתם מתלוננים על האפקט שהבעיה יצרה, וזו בעיני טיפשות.

אבל בפורום הזה אין דיאלוג זה רק מונולוגים של הרבה אנשים שרק יורים.

המשפט שלך הוא בעייתי כי לי דווקא לא מפריע אנשים שמחנים על שתי חניות.

ולשאלתך אין ברירה זה כשאין חניה בכלל ויש חניה כפולה קרובה, זה אין ברירה אבל כמו שכבר כתבתי למעלה אני לא יחנה בחניה כזו מחשש שאיזה אחד מפריע לו, לא אנקוב בשמות יכתוב לי על מכסה המנוע עם מפתח "למה אתה תופס שתי חניות" וסימן שאלה על הגג.

"מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך" זה משפט יפה לכיתה ג' בחוץ זה לא עובד כי אתה יוצא מהנחה שמה שאתה לא אוהב כולם לא אוהבים, (ולא, חברך זה לא חבר שלך מהכיתה, זה יכול להיות כל אחד אחר שלא עשה לך שום דבר.) אני לא זוכר שפגעתי בך באיזשהי צורה שמגיע לי יחס מזלזל?

balaki- אמרתי אירופה, לא ארה"ב.

סתם לדוגמה, תיכנס לגוגל maps או earth ותכניס את הקואורדינטות:

52.542739,13.386468

זה מגרש חניה ממוצע בברלין. (אם אתה לא מוצא לפי קואורדינטות, חפש gustav-meyer-allee, berlin, זה רחוב שתוחם את המקום)

אתה יכול לראות בבירור את הסימונים, ולראות בבירור איך אנשים חונים (וכהערה צדדית, מדהים אותי כל פעם מחדש שאני יכול מהכיסא פה להשיג תמונה ברורה של איך נראה בזמן זה ממש סימון של איזה מגרש חניה כמה אלפי קילומטרים מפה, מה חונה שם, ואפילו למי יש סאנרוף. הכלים של גוגל מדהימים)

ישראל לוקחת את רוב הסטנדרטים שלה מאירופה, מה ששגוי מהיסוד, כי אנחנו לא אירופאים, אנחנו לא קרובים להיות מתורבתים כמו האירופאים, והמנטליות שלנו רחוקה שנות אור מזו של האירופאים (חוץ מהאיטלקים אולי...)

אם נפסיק לנסות להיות אירופה ונתמקד בלטפל במה שדפוק פה, אולי המצב ישתפר.

מסכים איתך לגמרי, ולכן הפתרון הוא לא לשנות את התרבות כי זה לוקח שנים. ולכן העדיפות היא בניית החניות כך שיתאימו לתרבות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

א. "החבר מהכיתה" הוסף למשפט כדי שתבין טוב טוב למה התכוונתי וכדי לשלול תשובה ילדותית כמו "אבל הם לא חברים שלי". אם פירשת את זה כזלזול או נעלבת איכשהו, אתך הסליחה.

ב. לא מפריע לך שחונים על 2 חניות. אחלה. לי לא מפריע ששודדים בנקים, ולמישהו אחר עם אקדח ביד לא מפריע שלמי שעומד מולו יתפוצץ המח, אתה מבין את הכוונה?

זה שאתה חושב שזה תקין לא בהכרח מצביע על זה שזה באמת תקין, העיוות הוא במחשבה שלך.

אם היית עולה לאוטובוס, כחייל שחוזר עייף הביתה אחרי 21 יום בבסיס, כל המקומות תפוסים חוץ מאחד ששם לידו את התיק, ולא רוצה לתת לך לשבת כדי שהתיק היקר שלו לא יגע ברצפה והתלכלך, מה היית מרגיש?

ג. אתה חושב שזה משפט לילדים בכיתה ג'? זכותך.

רק אל תתפלא אחר כך שהמדינה מלאה בחזירים שחושבים רק על עצמם, שורטים מכוניות וחונים כפול.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...