Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל נכה יודע כדי למנוע אי נעימויות והתרוצצויות מיותרות מול גורמי האכיפה והרשויות שעליו להציג תו נכה על החלון, כדי להמנע מדוח מיותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאחר קריאה מחודשת, מתברר כי שר התחבורה ישראל כץ תקן את תקנה 72 באישור ועדת הכלכלה של הכנסת(דיון שנערך בעקבות פסיקת המחוזי ת"א). כך שכיום חובה על הצגת תו נכה מקורי.

בתקנה 72(א)(16) לתקנות התעבורה התשכ"א-1961 , בסופה יבוא:

"למעט רכב הנושא תג נכה מקורי, ובלבד שהרכב נעצר, הועמד או הוחנה באותו מקום בידי הנכה שעל שמו ניתן התג האמור, או בידי אדם המתלווה אליו והנוהג עבורו ברכב; לעניין זה, "תג נכה" - כהגדרתו בחוק חניה לנכים, התשנ"ד-1993 5".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד מאותגר/ת חניה שמאוד קשה להם לבצע חניה כמו שלמדו בשיעורי נהיגה.

:?

ל'

DSC01733.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא תמיד אפשר לחנות בידיוק באמצע, לפעמים אנשים אחרים חנו עקום וזה המקום שהשאירו לך..

אי אפשר לדעת, זו בעיה.

אם מדברים על חניות עקומות סתם סיפור שזסה מזכיר לי

היום מגיע ללב המפרץ על מדים מסתכל על בחורה ברנו פלואנס עושה רוורס להיכנס לחנייה בין הקווים אין לי מושג איך היא הצליחה לפספס את כל החניה ולגרד ולמעוך את הדלת של הסיריון היפייפיה שהייתה שם ( הצורה של השנים האחרונות אבל אחת שנראית שמורה מאוד), יותר הטרידאותי שהיא עשתה את זה שמה בD לחצה על הגז ונעלמה, חבל שלא היה מי שיעצור אותה אני לפחות הייתי רחוק מכדי להגיע אליה

פורסם

אין שום בעיה, הבעיה היחידה זה נהגים שלא יודעים לחנות ועושים מה שהם רוצים, אני החנתי את הרכב שלי לאחרונה בקונסרבטוריון בבאר שבע (למי שמכיר), על מקום אחד כמובן, מצד ימין שלי - מדרכה, מצד שמאל - היה ריק כשהחנתי את הרכב, לאחר שעה אני מגיע לרכב כדי להוציא ממנו משהו, וחשכו עייני - מצד שמאל של הרכב חונה טויוטה קורולה שאלוהים יודע איך בעל הרכב יצא מהרכב, נאצלתי להכנס מהדלת של הנוסע כדי להוציא את הרכב ולהעביר למקום אחר, אמרתי מספיק שהוא כבר דפק את האוטו לפחות פעם אחת בדלת אחת, אני לא אדפוק לעצמי עוד יותר ולא אתן לו לדפוק את הרכב שלי שוב, זו תופעה שגורמת לך לרצות לחנות על שני מקומות ולצאת מנייאק, למה לחנות ככה? כל כך קשה לעשות עוד פעם דחיפה לD, סיבוב של ההגה ולשלב לR? זה ממש לא מסובך.

גם בחנייה של הבניין שבו אני מתגורר יש את אותה התופעה, השכן שלי חונה לי על הפס, והפס הוא עצום וגדול (החניה היא בעצם כמו רחוב הולנדי, עם אקרשטיין), מחנה את האוטו איך שהוא וזהו, יענו - קפוץ לי, אני מחנה ככה.

זה מקומם מאוד, אנשים הורסים לך ופוגעים לך ברכוש, ברכב שאתה כל כך אוהב וכל כך רוצה לשמור עליו כדי שיראה טוב ולא כמו איזה רכב הובלות בן 20. למה באירופה (בברוז' בבלגיה למשל) הם חונים במרחק 0 אחד מהשני, והם שומרים כמו שצריך על המכוניות אחד של השני, באירופה כולם חונים לפי הקווים, אבל גם דואגים לא להשאיר לך (ברוב המקרים) איזה סימן מעצבן על הרכב המעפן שקיבלת מחברת ההשכרה המקומית, ואתה גם עושה כך ושומר על הרכבים של האחרים.

בארץ כאשר לאנשים יש רכב חברה או ליסינג תפעולי, לא ממש אכפת להם מהדלתות שלך והם מתנהגים לרכב שלך כאל אוויר.

זה ממש מרגיז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בארץ כאשר לאנשים יש רכב חברה או ליסינג תפעולי, לא ממש אכפת להם מהדלתות שלך והם מתנהגים לרכב שלך כאל אוויר.

יש מקומות שמי שמחזיק ליסינג תיפעולי, מתחשבנים איתו על הנזקים שנגרמו לרכב.

פורסם
יש מקומות שמי שמחזיק ליסינג תיפעולי, מתחשבנים איתו על הנזקים שנגרמו לרכב.

כן, ומה אכפת לו, בסוף התקופה לוקחים לו איזה 1500-2000₪, אבל בזמן הזה הוא עשה לאוטו נזק פי 10 מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
כן, ומה אכפת לו, בסוף התקופה לוקחים לו איזה 1500-2000₪, אבל בזמן הזה הוא עשה לאוטו נזק פי 10 מזה.

לוקחים מאות שקלים על כל שריטה. אני יכול לומר לך ששילמתי לא מעט על נקים לרכבי הליסינג של אשתי, אפילו על שריטות שטחיות בפגוש האחורי. כל הפגיעות, חוץ משריטת מפתח אחת, היו מהסוג הפסיבי בחניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא לדעתי תופעת הדלתות לא קשורה בכלל לליסניג. הרי בד"כ כאשר פותחים דלת ופוגעים ברכב אחר שריטה נגרמת רק על הרכב הנפגע, ולא על הדלת הנפתחת של הרכב הפוגע, אז בכל מקרה (גם עם רכב ליסינג וגם עם רכב פרטי) אים שום סיבה שלישראלי הממוצע יהיה אכפת.

פורסם
דווקא לדעתי תופעת הדלתות לא קשורה בכלל לליסניג. הרי בד"כ כאשר פותחים דלת ופוגעים ברכב אחר שריטה נגרמת רק על הרכב הנפגע, ולא על הדלת הנפתחת של הרכב הפוגע, אז בכל מקרה (גם עם רכב ליסינג וגם עם רכב פרטי) אים שום סיבה שלישראלי הממוצע יהיה אכפת.

תופעת הליסינג דווקא כן קשורה לטעמי, לאנשים לא ממש אכפת מהרכב ברוב המקרים, שכן הוא לא שלהם והם לא אחראיים על כלום ולא אכפת להם מכלום - לא מהק"מ הגבוה, לא מהטיפולים, לא מצריכת דלק, לא מסחירות הרכב בשוק היד השניה בעתיד - כלום!

אז ככה גם אכפת להם מהמכוניות שלידם.

פורסם

יסלחו לי המנהלים על הקפצת השרשור, אך אני חייב לשתף אתכם במה שקרה אתמול והשאיר אותי בשוק.

כאשר אני נמצא עם חברי באנדרי, אני רואה רכב הנכנס לחניה כפולה.

באתי אל הנהגת ושאלתי אותה אם היא שמה לב שהיא חונה בחנייה כפולה וכי לפני רגע יצאו משם שני רכבים.

להפתעתי, תגובתה הייתה "אני אישה, מותר לי."

אני הייתי בהלם ולא הגבתי, צילמתי כדי שתראו.

090420111325.jpg

פורסם

ניחא החניה הכפולה, אבל נראה שהיא בולטת משמעותית לכביש, והיה אפשר להתקדם לעבר המדרכה.

את האמת? אני יכול להבין את האנשים שעושים חניה כפולה, באים לך כל מיני אנשים כשאתה חונה על מקום אחד ודופקים לך את הרכב או משאירים עליו סימנים, גם לי זה קרה יותר מפעם אחת, יש לי אינספור סימנים שכל מיני רכבים השאירו לי בגלל שחניתי על מקום אחד, לכן אני חונה במקומות מרוחקים או ליד אנשים שאני יודע שלא יפתחו עליי דלתות אם ניתן. (מן הסתם במרכז מסחרי אינני יודע, אבל בבית הספר אני יודע איך כל מורה פותח את הדלת שלו)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...