Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת רכב חברה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בקרוב אני אמור להחזיר את רכב החברה שלי (שינוי סטטוס) ואני מתלבט האם כדאי לקנות רכב יד שניה או ליסינג פרטי ...

המרחק לעבודה הוא כ 110 ק"מ (הלוך חזור 50 לכיוון) .לאשתי יש טריוס 98 ואנחנו 4 נפשות

ההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות רכב קטן עד 1300 סמ"ק או קטן יותר באזור המאטיס ??

או ללכת לכיוון רכב דיזל קצת יותר גדול כמו האוקטביה

או ללכת על רכב ליסינג שזה יוצא באזור ה 30K מזומן ועוד 1000 ש"ח לחודש

אשמח לתגובות

תודה

פורסם

אני מניח שחדובר בנסיעה בינעירונית עקב המרחק.

השאלה היא מה המאפיינים שאתה מחפש ברכב, האם ישמש לנסיעות משפחתיות לפעמים, מקום לעגלת תינוק, רמת בטיחות, מערכות מסוימות (ABS, ESP וכו'), כיוון שרשמת מספר אופציות שהן מנוגדות אחת מן השנייה.

והכי חשוב, מה התקציב?

בברכה,

סער.

פורסם

100 קילומטרים ביום הם 500 קילומטרים בשבוע, שהם בערך 2000 קילומטרים בחודש, שהם בערך 24,000 קילומטרים בשנה.

וזה רק על נסיעות לעבודה, לא כולל טיולים של סוף שבוע, נסיעות לסופר לעשות קניות או הבילויים של הילדים בסופ"ש.

לדעתי, בקילומטראז' כזה משתלם לך להישאר עם הליסינג למרות העלאת שווי השימוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שכדאי לבחון רכב דיזל יד שניה. לקונצרן פולקסווגן יש מבחר רכבי דיזל אמינים, כגון: שקודה אוקטביה, טולדו, גולף, בורה ועוד. אם תמצא אחת עם קילומטרז' שפוי מדובר על בחירה טובה. שקודה אוקטביה לעיתים קרובות בתור מונית עוברת חצי מיליון קילומטר ואפילו מגיעה למיליון.

אני חושב שרכב בעל מנוע קטן לנסיעות בין עירוניות זו לא בחירה נכונה. אני ממליץ לחשוב על החל מ-1600 (עבור אוטומט) או החל מ-1300 (ידני, פונטו למשל), או דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...