Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין להחליף את הדייהטסו הישנה (והנאמנה) שלי.

דפוסי הנהיגה שלי הם בערך ככה:

אני נוהג יחסית רגוע, מרבית הקילומטראז' שלי הוא בינעירוני, בערך כ25 אלף בשנה.

אמינות וחיסכון בדלק זה דבר מאוד חשוב עבורי, אני מחפש רכב אמין וחסכוני.

פחות מעניינים אותי ביצועים אבל חשוב לי שהרכב במצבי חירום ידע לבלום כראוי ושהאחיזה תהיה טובה.

התקציב שלי הוא 60K גג 65K עבור רכב טוב.

נ.ב

אני נהג יחיד ורוב הזמן נמצא לבד ברכב, אינני מסיע ברוב הזמן אנשים.

רכב סחיר ההוא גם דבר חשוב אם כי לא קריטי.

אשמח לשמוע את דעתכם :)

פורסם

לא ציינת את תיבת ההילוכים המועדפת עלייך.

אמינות וחיסכון תוכל לקבל מסוזוקי אלטו וסיטרואן C1 שאותם תוכל לקנות כחדשות לגמרי עם גיר ידני ב-60 אלף שקלים, אחלה דיל לדעתי.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל תודה על ההיענות.

אבל לצערי סוזוקי אלטו או סיריון ממש לא עונות על הדרישות שלי. אלה רכבים חלשים עם רמת אמינות לא גבוהה במיוחד ולא בנויים לנסיעה בינעירונית. נכון שהם חסכוניים מאוד אבל ברמה הפונקציונאלית הם לוקים בחסר ובגדול.

אשמח להמלצות בקטגוריות יותר משמעותיות - 1500 סמ"ק ומעלה, רצוי 100 פלוס כ"ס.

תודה!

פורסם

מרבית הקילומטראז' בינעירוני - בהנחה שמדובר באוטומט אין הרבה הבדל בצריכה בינעירונית בין מנוע 1500/1600/1800 ואפילו אגזים ואומר 2000, אפילו שברולט מאליבו עם מנוע V6 3500 תעשה לך 1/13 מחוץ לעיר, זה רק כדי לסבר את האוזן.

הייתי מוותר על 1500 (יונדאי אקסנט? או אולי שברולט אוויאו לא עלינו? :lol:) ומסתכל לכיוון ה 1600 ומעלה:

קורולה (גם אם זה אומר לקחת 2006)

אלמרה

אולי סיויק (שוב לא יותר מ 2006 בתקציב הזה אני מניח)

זהו פחות או יותר (כן, משמעם משהו :)). שאר הרכבים זה או יפניות\קוריאניות נחותות יותר או צרפתומטיות עם בעיות פוטנציאליות עתידיות בגיר או רכבי קונצרן VAG עם עלות אחזקה גבוהה יותר ואמינות פחותה מהיפניות שהוצעו למעלה (ותכף יקפוץ עליי 3/4 פורום אבל אקח את הסיכון...)

ולדעתי האישית, באלמרה אתה תקבל יותר bang for the buck מהקורולה או הסיויק שעולות יותר משמעותית. בתקציב של 60K אתה יכול לקנות אלמרה 2006 אני חושב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שלום יהודה,

עם הדייהטסו סיריון העגולות יש לנו ניסיון טוב ואני לא מבינה למה אתה כותב שיש להן בעיות אמינות. דווקא מדובר במכונית די פונקציונלית, עם מרווח פנים טוב ונוחות נסיעה סבירה. היא קצת חלשה ויותר מתאימה למי שנוסע בעיקר באזור העיר אבל אין לה שום בעיה להגיע לכל פינה בארץ. תשאל את אנשי המכירות של הוט :wink:

אני מבינה שאתה מחפש מכונית קצת יותר גדולה עם מנוע חזק יותר. כדאי שתבדוק את הפורד פוקוס. זאת מכונית טובה, נוחה, נעימה לנסיעה.

יום טוב,

סמדר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אתה רווק, אתה לא רוצה להינות קצת לפני שבאמת תהיה חייב משפחטומטית כשרה למהדרין?

מבחינת פונקציונליות רכבים קטנים וחסכוניים הם הכי מתאימים לרווק שלא זקוק להרבה מקום למטען או לנוסעים ולמעשה הן הכי מתאימות. מבחינת אמינות הסיריון בהחלט נחשבת מכונית אמינה והאלטו חדשה מדי בכדי שתוכל לשפוט אותה לבעיות אמינות.

אם כבר רכבים חזקים יותר אז נסה את פיג'ו 206 או 307 עם מנועי 1.6 שיהיו פחות משעממות מניסן אלמרה.

גם סיטרואן C4 בהחלט יכולה להתאים ושכח מכל הסטיגמות על צרפתיות.

אם יפני זאת דרישת סך מבחינתך אז נסה את מאזדה 3 בדגמי ההאצ'בק (ספורט) או טויוטה ראן-X שהיא קצת יותר משעממת אך עדיין מכונית חביבה, אמינה ובעלת ביצועים טובים.

בהצלחה.

פורסם

בתקציבך - מבחר משפחתומטיות 1600 דגם 2008 מליסינג (פוקוס, קורולה, 3 וכו'). נותרה משימה למצוא מכונית במצב טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן המשפחתומטיות הן אופציה לא רעה.

יכול להיות שאחכה שיתחלף השנתון ואתחיל לפזול לכיוון מאזדה 2 מליסינג. כרגע היא נראת לי כאפשרות לא רעה מבחינת צריכת דלק, אמינות וסחירות. למרות שהיא מעט קטנה אבל יחסית חזקה 103 כ"ס.

• תוכן חדש...