Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי מתלבטת אלו מבין הרכבים הנ"ל לקנות.

נכון לעכשיו היא מחזיקה בטויוטה קורולה שנת 2005 ומאוד מרוצה. יחד עם זאת, היונדאי מציעה מראה ומחיר יותר אטרקטיביים.

בשורה התחתונה, הדבר שהכי חשוב לה הוא האמינות.

אשמח לקבל המלצות לגבי איזה רכב כדי לרכוש וכמו כן לקבל דיווחים על רמת האמינות, מי מבין השתיים רואה יותר מוסך?

תודה!! :-o

פורסם

האיבזור של הקורולה מעליב למדי. במחיר של ה-1.6 תוכלו לרכוש את היונדאי עם מנוע 2 ליטר או לחלופין בגירסה מצויידת במיוחד של מנוע ה-1.6.

מניסיון דיי מסיבי שלי עם 2 רכבים כאלה האמינות טובה מאוד ומלבד טיפולים הרכב שלי לא נכנס למוסך.

בהצלחה.

פורסם

היה לך את שני הרכבים ושניהם פרט לטיפולים לא דרשו התעסקות מיוחדת?

מי לדעתך יותר נוח/נעים לנסיעה (מבחינת רעש, מהמורות בכביש וכו') - הטויוטה או היונדאי?

פורסם

את הקורולה לא החזקתי בצורה פרטית ואין לי נסיון איתה.

את היונדאי אני מקבל כרכב צמוד מהעבודה. הייתה לי אחת מודל 2008 שעברה אצלי כמעט 50 אלף קילומטרים ולאחר מכן היא הוחלפה באחת מסוף שנת 2009 שאוטוטו סוגרת 60 אלף קילומטרים בקצת פחות משנה, כמו שאמרתי שימוש דיי מסיבי ולמרות זאת לא נתקלתי בתקלות בשתיהן.

הטויוטה מעט קופצנית, היונדאי נוקשה יותר אבל לא מקפצת על בורות וגלים בכביש. מבחינת רעש אני חושב שהן דיי זהות.

פורסם
חבר טויוטה זה טויוטה יש לי קורולה מ2003 ואני הכי מאושרשבעולם אמין צריכת דלק נורמלית יפה אוטו יציב וחזק

יופי לך , טויוטה זה טויוטה, אכן תובנה משכנעת.

היונדאי מאובזרת הרבה יותר מהטויוטה, ויש לה גם דגם סטיישן אטרקטיבי שבהחלט מטה את הכף לזכותה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מדובר בשני רכבים טובים מאוד

הI30 היא כבר שנה שניה ברציפות אם אני לא טועה בחירת הציבור מספר אחת באנגליה.

לאחותי יש I30

לנו במשפחה כבר יש את הגלגול החמישי של טויוטה - קורולה 96, קורולה 01, קורולה 07, קורולה 08 ואוונסיס 06

עשיתי גם כמה נסיעות טובות מאוד בקורולה 2010 (חברים לעבודה - רכבי ליסינג)

---- I30

לI30 יש 122 כוחות סוס אבל גיר עצל מאוד והרכב מרגיש כבד בזינוק - הילוך ראשון מאוד אנמי!

אבל הרכב נוח, מרווח פנים מספק, תא מטען מטעה לדעתי כי הוא קטן ומאכזב יחסית.

צריכת דלק סבירה מינוס כיאה לרוב המכוניות של יונדאי.

אבזור נהדר ביחוד כניסת הUSB.

----- קורולה

ב2010 עשו מתיחת פנים נוספת לרכב הזה ושיפרו לו את מראה החזית ואת מראה תא המטען כולל הוספת ווינקרים במראות הצד - הסלון נשאר אותו הדבר

בעיניי הסלון של הרכב הזה גובל בהנדסת אנוש גאונית לעומת אבזור לא מרשים בכלל

יש מקום בדלתות לבקבוקי 1.5 ליטר!!!, תא כפפות גדול, מקום לשים את הפלאפונים בצדדים של הקונסולה המרכזית, לוח מכוונים יפה.

הרכב חזק מ-א-ו-ד - 124 כוחות סוס שנותנים מענה מידי לדוושת הגז תוך כדי חסכון בדלק משמעותי לעומת מתחרות באותה הקטגוריה.

מוסכים נהדרים ושירות נהדר אבל כאן אני חושב שיונדאי לא נופלים בכלום מטויוטה...

עלות אחזקה שפויה (יונדאי - לא יודע מתאר לעצמי שפחות או יותר דומה) אחרי 8 שנים עם רכבי טויוטה אני בהחלט יכול לאמר את זה.

למעט העובדה שהרכב מרגיש קל מאוד על הכביש לעומת הכוח שיש לו ולמעט האבזור הממועט - אין לי בעצם אף מילה רעה לאמר על הרכב הזה.

מקווה שעזרתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום,

אם אני מבינה נכון, מדובר על רכבים חדשים מהיבואן. אם זה אכן המקרה, אני לא רואה סיבה להתעקש על נושא האמינות כיוון שבכל מקרה בשנים הראשונות יש אחריות והניסיון שלנו מראה שברוב המקרים לא נדקקים לה.

בכל מקרה, שתיהן מכוניות טובות ולא מאוד יקרות לאחזקה. אני אהבתי יותר את ה-I30 דווקא בגלל שהיא חמש דלתות, אבל גם הקורולה טובה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

מדובר בשני רכבים טובים מאוד

הI30 היא כבר שנה שניה ברציפות אם אני לא טועה בחירת הציבור מספר אחת באנגליה.

לאחותי יש I30

לנו במשפחה כבר יש את הגלגול החמישי של טויוטה - קורולה 96, קורולה 01, קורולה 07, קורולה 08 ואוונסיס 06

עשיתי גם כמה נסיעות טובות מאוד בקורולה 2010 (חברים לעבודה - רכבי ליסינג)

---- I30

לI30 יש 122 כוחות סוס אבל גיר עצל מאוד והרכב מרגיש כבד בזינוק - הילוך ראשון מאוד אנמי!

אבל הרכב נוח, מרווח פנים מספק, תא מטען מטעה לדעתי כי הוא קטן ומאכזב יחסית.

צריכת דלק סבירה מינוס כיאה לרוב המכוניות של יונדאי.

אבזור נהדר ביחוד כניסת הUSB.

----- קורולה

ב2010 עשו מתיחת פנים נוספת לרכב הזה ושיפרו לו את מראה החזית ואת מראה תא המטען כולל הוספת ווינקרים במראות הצד - הסלון נשאר אותו הדבר

בעיניי הסלון של הרכב הזה גובל בהנדסת אנוש גאונית לעומת אבזור לא מרשים בכלל

יש מקום בדלתות לבקבוקי 1.5 ליטר!!!, תא כפפות גדול, מקום לשים את הפלאפונים בצדדים של הקונסולה המרכזית, לוח מכוונים יפה.

הרכב חזק מ-א-ו-ד - 124 כוחות סוס שנותנים מענה מידי לדוושת הגז תוך כדי חסכון בדלק משמעותי לעומת מתחרות באותה הקטגוריה.

מוסכים נהדרים ושירות נהדר אבל כאן אני חושב שיונדאי לא נופלים בכלום מטויוטה...

עלות אחזקה שפויה (יונדאי - לא יודע מתאר לעצמי שפחות או יותר דומה) אחרי 8 שנים עם רכבי טויוטה אני בהחלט יכול לאמר את זה.

למעט העובדה שהרכב מרגיש קל מאוד על הכביש לעומת הכוח שיש לו ולמעט האבזור הממועט - אין לי בעצם אף מילה רעה לאמר על הרכב הזה.

מקווה שעזרתי.

דווקא ההילוך הראשון קצר והרכב זריז למדי בזינוק, הבעיה היא סירוב לרדת מ-4 ל-3 בתאצות ביניים, אבל כשמתרגלים להזיז את הבורר ידנית ל-3 אז זה הופך להרבה פחות בעייתי.

בנוגע לתא המטען, מדובר ברכב בתצורת האצ'בק ולכן לא ניתן להשוות אותו לתא המטען של הקורולה שהיא רכב סדאן עם תא מטען נפרד וגדול.

גם בנושא צריכת הדלק יש לי תובנות, היא קצת יותר מסבירה ובטח לא מינוס ויש לי ניסיון ארוך עם הרכב, אני מצליח להגיע הרבה פעמים ל-12 - 13 ק"מ לליטר במיוחד בתקופה הזאת כשלא מפעילים מזגן ואני אוהב להאיץ וללחוץ.

בנוגע לשירות במוסכים, אמנם אני לא משלם כי הרכב הוא שכור אבל יצא לי לקחת אותו לטיפולים והשירות ביונדאי מאוד מסביר פנים.

פורסם

שני הרכבים טובים ואמינים אבל בחבילה הכוללת היונדאי מציעה יותר! תבדוק גם אופציה של הסיד/פורטה אותה האיכות של יונדאי הרכבים של קיה לטעמי נראים יותר טוב, מחיר עדיף ו-7!! שנות אחריות.

פורסם

אם כבר טויוטה תלכו על האוריס,כיול המתלים וההגה הוא אירופאי ולכן הרכב פחות נוקשה מהקורולה,ויש קצת יותר תחושה מההגה.

מעבר לזה שהיא נראית יותר טוב מהקורולה המכוערת,היונדאי רכב פחות איכותי מהאוריס ולכן לא הייתי בוחר בו.

פורסם
אם כבר טויוטה תלכו על האוריס,כיול המתלים וההגה הוא אירופאי ולכן הרכב פחות נוקשה מהקורולה,ויש קצת יותר תחושה מההגה.

מעבר לזה שהיא נראית יותר טוב מהקורולה המכוערת,היונדאי רכב פחות איכותי מהאוריס ולכן לא הייתי בוחר בו.

תוכל לפרט בדיוק מה פחות איכותי ביונדאי מבטויוטה ואיזה יתרון יש לטויוטה על היונדאי?

תודה מראש.

פורסם

תשב בתא הנוסעים של שני הרכבים ותתחיל במבחן המישוש,תקשיב לטריקת הדלת,תנהג בשתיהן ותקשיב כשנוסעים בכביש משובש באיזה לא שומעים אפילו רשרוש קטן,ובאיזה שומעים צקצוקים ורעשי מרכב/פלסטיקים.

בידוד הרעשים של הטויוטה טוב יותר,ביונדאי במיוחד בטורים בינוניים ומעלה המנוע רועש כמו טרקטור.

רק שתבין שאני ממש לא חסיד של טויוטה,אבל ליונדאי עוד דרך ארוכה להגיע לאיכות ההרכבה/חומרים/הנדסת אנוש,של הטויוטה.

מעבר לזה היתרון הבולט של הטויוטה מול היונדאי זה בנוחות הנסיעה,והנוחות הכללית,והתנהגות הכביש שהיא טובה למדי,במיוחד לעומת ההתנהגות הזוועתית של היונדאי.

פורסם

פשוט גיבוב של שטויות.

אני לא אוריד מערכה של הטויוטה, פשוט מעצבן אותי שאתה מזלזל ככה ביונדאי.

מדובר ברכב מעולה שלא נופל בשום תחום שציינת מהאוריס.

בשתי היונדאי I30 שלי מעולם לא היה פלסטיק שרשרש או צקצק.

המנוע לא רועש ובידוד הרעשים דומה לזה של הטויוטה משמע לא שקט מוחלט אבל הוא בהחלט לא גרוע.

איכות החומרים, הרכבה והנדסת אנוש נמצאות בדיוק באותה ליגה של הטויוטה ולפי איך שנראים תאי הנוסעים של האלנטרה והסונטה החדשה הם עומדים בקרוב להשאיר אבק לקורולה ולאוריס שמציעות תא נוסעים בינוני למדי. אגב לדעתי תאי הנוסעים של הדגמים הנוכחיים הציגו ירידה באיכות ביחס לקורולה והראן-X הקודמות.

ותרשה לי להודיע לך רשמית שהתנהגות הכביש של היונדאי טובה יותר. היא מרוסנת ומכויילת בצורה נוקשה יחסית אך למרות זאת משככת היטב והיא עדיפה על הטויוטה הקופצנית שמנסה לחקות את אותו כיול אירופאי בלי הצלחה.

אני לא חסיד גדול של יונדאי אבל חורה לי שאנשים מחליטים שמדובר בזבל בגלל הסמל. האמת שגם אני הגעתי לרכב הזה עם דיעות קדומות והייתי ממש מאוכזב כשעברתי מהונדה סיויק ליונדאי. ההפתעה שלי מהרכב הייתה כל כך גדולה שעד עכשיו לא מצאתי מחליפה שמציעה יתרונות מהותיים על היונדאי. אציין שוב שהשימוש שלי ברכב הוא מסיבי וכולל נסיעה מרובה, כולל באתרי בניה ובאתרי עבודות בכבישים, נסיעות בכל רחבי הארץ כולל עם רכב מלא גם בילדי ואישתי וגם ב-4 מבוגרים.

ערב טוב.

• תוכן חדש...