Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשום בסורס הזה שה-infinifolders נועד לגירסה 4 בלבד, יש משהו אחר?

את ה-remove background מצאתי, תודה!

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה קינג!

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

כשאני מחזיק לכמה שניות את כפתור הלשנות שפה במקלדת אז מופיע לי הרשימה של המקלדות לשניה ואז נעלמת הרשימה. מכשיר פרוץ קרה לי אחרי הפריצה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
כשאני מחזיק לכמה שניות את כפתור הלשנות שפה במקלדת אז מופיע לי הרשימה של המקלדות לשניה ואז נעלמת הרשימה. מכשיר פרוץ קרה לי אחרי הפריצה.

מעבר מהיר ממקלדת למקלדת.

שימושי אם יש לך יותר מ2 מקלדות. נגיד אצלי יש עברית אנגלית ואמוג'י. הקטע פה הוא להחזיק את לשונית השפות לחוצה ולהמשיך ללחוץ גם שהחלון שלה עולה , ואז פשוט לגרור את האצבע על המסך לשפה/מקלדת הרצויה.

זאת לא תופעת לוואי של אחרי פריצה זאת עוד אופציה במכשיר שלא הכרת ..

אתה יכול לישון בשקט חבר :)

פורסם
מעבר מהיר ממקלדת למקלדת.

שימושי אם יש לך יותר מ2 מקלדות. נגיד אצלי יש עברית אנגלית ואמוג'י. הקטע פה הוא להחזיק את לשונית השפות לחוצה ולהמשיך ללחוץ גם שהחלון שלה עולה , ואז פשוט לגרור את האצבע על המסך לשפה/מקלדת הרצויה.

זאת לא תופעת לוואי של אחרי פריצה זאת עוד אופציה במכשיר שלא הכרת ..

אתה יכול לישון בשקט חבר :)

אני מכיר את הפונקציה ומשתמש בה הרבה ובגלל זה אני מתלונן כי אני לא יכול להישתמש בה יותר :-) כמו שאמרתי הרשימה מופיעה ונעלמת לי ישר ואין לי אופציה להישתמש בה.

פורסם

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול,

יש לי אייפון 4S, לפני שבועיים הפכה אופצית ה-WIFI בהגדרות לאפורה ואין ביכולתי להפעיל את ה-WIFI במכשיר.

נסיתי לעשות למכשיר ריסטור, עדכון גרסה לגרסה החדשה ביותר (6.1.2), להגדיר את האייפון כמכשיר חדש, לאפס את הגדרות הרשת אינספור פעמים וכל עצה או חצי עצה שמצאתי ברשת אך לצערי ה-WIFI לא שב לפעול.

האם מישהו מכיר את הבעיה? האם מישהו יודע לפתור אותה?

תודה מראש

פורסם

מקווה שהמלצות על אפליקציות עדיין מותרות :)

לבעלי האייפדים (מיני/רגיל) מבינכם, אפליקצית מייל חדשה מדליקה ביותר יצאה לאוויר העולם אתמול, נקראת Incredimail, ממליץ בחום לבדוק. חינמית כמובן.

https://itunes.apple.com/app/id551945066?ls=1&mt=8

גילוי נאות, הכותב עובד בחברה המפתחת, לא בצוות הפיתוח, ביקורתי ביותר לגבי אפליקציות שנכנסות אליו למכשיר, ובלב שלם מאוד מרוצה מהאפליקציה.

אשמח גם לשמוע חוו"דים, גם כאלה שליליים, אם יש.

אציין גם שבקרוב מאוד אמור לצאת עדכון שיפתור מספר דברים קטנים, ויוסיף עוד מספר פיצ'רים חשובים.

!AWDSOME

פורסם

טוב. נמאס לי.

לפני כמעט שנה החליפו לי מסך באייפון, המסך שהרכיבו לי הוא באיכות ממש ירודה.

לאחר מספר דקות עבודה ובגוונים מסויימים נראים קווים לאורכו ולרוחבו, והגרוע מכל - קיימת הילה כזו במרכז המסך, כאילו יש פלורסנט מאחורה.

ההילה מסתיימת בפינות המכשיר אך זה עדיין מציק ומוריד מחווית השימוש.

אשמח לקישור מאיביי למסך באיכות טובה, או אפילו מסך מקורי!

אייפון 4 שחור. תודה

פורסם
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול,

יש לי אייפון 4S, לפני שבועיים הפכה אופצית ה-WIFI בהגדרות לאפורה ואין ביכולתי להפעיל את ה-WIFI במכשיר.

נתקלתי בתופעה אצל מישהי אצלנו בעבודה באותו המכשיר (4S), לאחר חפירה בפורומים ברשת הבעיה הינה קשורה להתקן ה-WIFI במכשיר אשר התקלקל עקב "חדירת לחות" למכשיר, למרות שלטענתה המכשיר לא היה קרוב לשום מקור לחות.

המכשיר הוחלף לאחר בחברת הסלולר.

פורסם

יש טוויק שמאפשר לך להמשיך לנגן סירטון בקליינט של יוטיוב גם כשאתה ממזער? משהו כמו SOUNDCLOUD שגם כשאתה ממזער זה ממשיך לנגן.

מחפש משהו כזה ליוטיוב ולכרום.

פורסם

בעיה שאני מתעלם ממנה כבר הרבה מאוד זמן..

למה לעזאעל כשאני מחבר את האיפון שלי, באייטונס הוא מודיע לי שיש שגיאה בגיבוי? התהליך עצמו נמשך בערך 7-8 פעמים כשבזמן הזה אני מנתק ומחבר את האייפון עד שהוא קולט ועושה לבסוף את הגיבוי. מה שכן, אין בעיה של הסתנכרנות עם האיפון, רק הקטע של הגיבוי.

פורסם
יש טוויק שמאפשר לך להמשיך לנגן סירטון בקליינט של יוטיוב גם כשאתה ממזער? משהו כמו SOUNDCLOUD שגם כשאתה ממזער זה ממשיך לנגן.

מחפש משהו כזה ליוטיוב ולכרום.

יש תוסף בסידיה שנקרא classic youtube app

התוסף מחזיר את האפליקצית יוטיוב המובנת הישנה, אותה גם ניתן לנגן ממוזערת.

פורסם

עובר בקרוב להוט מובייל מסלקום .

רציתי לדעת איך אפשר לפתוח את המכשיר עצמאית לסים פרי .

אייפון 4 פרוץ גרסא 6.1

• תוכן חדש...