Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מעשה שהיה כך היה....

ביום חמישי האחרון, חניתי בשעה 18:00 במקום שמיועד לרכב שגרירות, אבל רק בשעות מסוימות - מצוין בשלט כי הוא בתוקף בימים ב-ו, בין השעות 8-18.

מכיוון שהמדרכה היתה כחול-לבן, שמתי גם איזי-פארק.

כשחזרתי בשעה 20:00 לאוטו, ראיתי קנס על החלון משעה 18:58 ובו רשום "קוד 81- במקום חניה לכלי רכב מסוימים". :|

אני מפספס פה משהו, או שהדו"ח הזה לא מוצדק וניתן לבטלו?

פורסם

ייתכן ועל החניה הזו חלים שני תמרורים.

האחד חניה לשגרירות בין השעות הנקובות בתמרור . וצריך היום להיות כתוב מ שעה 0800 ועד שעה 1800 כדי שלא יובן כמו משעה 1800 ועד ל 0800 למחרת.

זו אפשרות ראשונה

האפשרות השניה היא שלאחר שהשגרירות הלכה הביתה החניה מותרת רק לתושבי הרחוב /האיזור, שיש להם תו חניה אזורי.

האפשרות השלישית , טעות של הפקח.

עליך לבדוק בזירת הפשע מה נכון, ואז נדע כיצד לייעץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עד היום לא ראיתי חניות שמורות לפי תמרור מיוחד שהופכות לכחול לבן.

בדרך כלל זה ניהיה אפור.

גם חניות של נכים שמותרת בהם חניה לפי שעות בת"א הופכות לחניה חופשית לאחר מכן.

לא חשוב איפה הן ממוקמות ומה צבועה המדרכה שליד.

החניה עצמה לא צבועה בדרך כלל.

אני הייתי הולך לבטל את הדו"ח יש שם טעות.

פורסם

אז ככה:

• לגבי השעות הנקובות בשלט, הסתכלתי בתמונה שצילמתי אחרי שראיתי את הקנס, ובאמת רשום משעה 8:00 ועד 18:00, ולא כמו שרשמתי בהודעה המקורית.
  • אני גם מכיר שבד"כ חנייה "שמורה" בשעות מסויימות היא אפורה בשאר הזמן, אבל כמו שאמרתי, המדרכה הייתה צבועה בכחול-לבן ושמתי את האיזי-פארק ליתר ביטחון. לא חשבתי שאני באמת זקוק לו.

לגבי האפשרות שהחנייה הופכת לחנייה לתושבי הרחוב בלבד, חשבתי על זה, אבל- 1. האם לא היה כתוב בדו"ח משהו אחר במקום "חנייה לכלי רכב מסוימים"? ו-2. האם חנייה לתושבי הרחוב היא משעה 17:00 או 19:00 או שזה משתנה? אם אני אהיה באיזור בימים הקרובים אני אבדוק אם יש שלט בתחילת הרחוב.

דרך אגב, החנייה הייתה ברחוב דניאל פריש בת"א. מישהו יודע במקרה מה קורה ברחוב הזה?

פורסם

בד"כ חניה לתושבי האזור היא משעה 17:00. זה לא סותר את ענין שמירת החניה לשגרירות עד 18:00, שכן זו הותרה במפורש בתמרור ספציפי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הסעיף שקיבלת מתאים לשתי ההגדרות

גם על חניה במקום שיועד לשגרירות , וגם על חניה במקום שמיועד משעה מסויימת ל רכב עם תוית איזורית.

בכחול לבן מותר לך לחנות, ולכן אם שמת אמצעי תשלום לא היית מקבל דו"ח אבל כיוון שהצד הזה של הרחוב אמור לשרת את דיירי האיזור בלבד משעה מסויימת , הרי זה סמל הקוד המתאים.

בדוק פיזית בשטח ונחכים לאחר מכן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם חנית בצד ימין של הרחוב כאשר אתה נכנס מאבן גבירול , הרי יש שם תמרור לגבי חניה של תושבי האיזור, משעה 1700

בחניות של השגרירויות שם דרך אגב הצבע הוא אפור ולא כחול לבן.

אם חנית בצד השמאלי , בחניות של השגרירויות , הרי מדובר בטעות של הפקח.

שילבתי את טיולי היומי בביקור ברחוב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם חנית בצד ימין של הרחוב כאשר אתה נכנס מאבן גבירול , הרי יש שם תמרור לגבי חניה של תושבי האיזור, משעה 1700

בחניות של השגרירויות שם דרך אגב הצבע הוא אפור ולא כחול לבן.

אם חנית בצד השמאלי , בחניות של השגרירויות , הרי מדובר בטעות של הפקח.

שילבתי את טיולי היומי בביקור ברחוב.

מתנצל שלא הגבתי עד עכשיו - רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך!

בכל מקרה, תודה רבה על הבדיקה :mm_yeah:.

אכן חניתי בצד ימין.... לקראת סוף הרחוב יש חנייה אחת (או שתיים) של השגרירות, בנוסף לאלו שבצד שמאל.

הקטע הכי הזוי זה שאחרי שבוע גיליתי שבכלל יכלתי לחנות ברחוב בחינם, כי יש שם חניון של סנטרל פארק ויש לי 'מפתח דיסקונט'.

בקיצור, יצאתי חומוס :x

פורסם

הפעם "יצאת בזול", למזלך רכבך לא נגרר מהמקום, במקומות בעלי רגישות גבוהה בדרך כלל מפנים את הרכב מהמקום בגרירה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...