Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מדובר ברכב שמופיע בסמלון

לרכב הזה עושים כוון פרונט גם בסרן קדמי גם בסרן אחורי

התופעה - רכשתי את הרכב כאשר הוא מושך שמאלה.

עשו כוון פרונט (200 ש"ח לכל סרן) יצאתי מהמכון ומיד הרגשתי שהרכב עדיין מושך קצת שמאלה.

לא יכלתי לחזור מיד למכון וכעבור שבועיים חזרתי אליהם (מדובר במכון טוב ומוכר, היחס שלהם נהדר ועד היום האמינות והמקצועיות שלהם בכל הרכבים הקודמים במשפחה מוכיחים את עצמם - אין לי עדיין תלונות כלפי המכון) ומה שנעשה ברכב זה

החליפו בין גלגל שמאל לבין גלגל ימין וכוונו את האומים בתפוחים מאחורי הגלגלים -

יצאתי מהמכון - הרכב נוסע נהדר.

דוממתי את המנוע אחרי נסיעה של 20 קילומטר בערך - בנסיעה הבאה - עכשיו ההגה סוחב ימינה במקום לסחוב שמאלה.

מה זה יכול להיות?

לדעתי זה כנראה קשור לגלגל - כי כשהוא היה בצד שמאל הרכב סחב שמאלה ועכשיו הוא בצד ימין והרכב סוחב ימינה.

מדובר בג'אנט מגנזיום מקורי של טויוטה.

מדובר בשני צמיגים זהים בקדמת הרכב - צמיגים יחסית חדשים.

אשמח לדעות ולעצות - מחר אני חוזר למכון דרך אגב אבל בכל זאת אשמח להגיע עם קצת יותר מידע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במצב שכזה הייתי מצפה שהרכב יהיה מאוזן אם כך היות והמשיכה קודם היתה רק שמאלה - החליפו רק גלגל אחד ועכשיו המשיכה היא רק ימינה... מה שזה אומר שבעצם הבעיה בצד הקדמי של הרכב וככל הנראה נגרמת בגלל אותו גלגל בין אם זה הצמיג או הג'אנט או משקולת.

אני מתקשה להאמין שזה משהו בפרונט עצמו כלומר במרכב הרכב אם התופעה פשוט עברה צד...

עוד שאלה נוספת היות ואני לא כל כך מתמצא בנושא הגלגלים - האם גם לג'אנט מגנזיום יש שימוש במשקולות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אצטרך לבדוק ולחזור אליך - אני לא זוכר

אני רק יודע שהזוג הקדמי והזוג האחורי שונים זה מזה אבל כל ארבעת הצמיגים במצב טוב מאוד (לפחות לפי מכון הבדיקה ולפי איך שהם נראים בבדיקת מבט).

עריכה -

לאחר בדיקה

מקדימה - דאנלופ מדגם ספורט 3000

מאחורה - בריד'סטון סדרת טורנזה מדגם ER30

Pioneer TS-X150

פורסם

בגלל שכבר מחר בבוקר אני נוסע לבדוק את כל הנושא הזה - אני מקפיץ פעם נוספת רק בכדי שזה לא יראה כמו עריכה

לאחר בדיקה

מקדימה - דאנלופ מדגם ספורט 3000

מאחורה - ברידג'סטון סדרת טורנזה מדגם ER30

Pioneer TS-X150

פורסם

רק בכדי שתדעו מה זה היה בסוף

זה היה הצמיג באמת - העברנו אותו שוב שמאלה הרכב חזר לסחוב שמאלה - הציעו לי להפוך את הצמיג על הג'אנט - אמרתי להם תודה רבה אבל אני אחליף אותם וזהו.

הגעתי לצמיגי חצב - ביקשתי שיבדקו לי שם את הצמיגים האחוריים - מתברר שהם בכלל לא היו זהים (לא בדקתי את הצד השני) ולא הבנתי נכון את מה שאמרו לי בבדיקת הרכב - כשהבטתי בטופס הבנתי שבאמת לא הבנתי נכון.

הורידו את הצמיגים האחוריים - הבריג'סטון היה צמיג ישן משנת 2002 בכלל אבל במצב טוב

אבל הצמיג השני היה מישלן פריימסי גמור! - מה זה גמור - תודה לאל שאני עדיין חי.

החלפתי את כל ארבעת הצמיגים לסמפרינט של קונטיננטל (לרכב הזה יש מידה גדולה של צמיג) - שילמתי על כל ארבעת הצמיגים 1800 שקלים כולל מע"מ

לדעתכם המחיר משתלם בכלל או ששחטו אותי? - החלפתי שם כי לחברה בה אני עובד יש איתם הסכם שירות וכבר לא רציתי בשום פנים ואופן להמשיך על הנוכחיים.

הרכב אפרופו - עולם אחר - הגה קל ונוח ונוסע כמו חמאה, תענוג!

Pioneer TS-X150

פורסם

קניתי את הרכב לפני חודש וחצי

הרכב שנת 2006 - כנראה שהיו לו פנצ'רים ושמו לו גלגל ישן - זה היה רכב ליסינג.

ישרתי קו עכשיו עם הרכב בעצם והצמיגים חדשים דנדשים.

רק באמת הייתי רוצה לדעת עם 450 שקלים לצמיג שכזה הוא מחיר טוב או לא. - קונטיננטל סמפרינט.

Pioneer TS-X150

פורסם

החלפתי את כל ארבעת הצמיגים לסמפרינט של קונטיננטל (לרכב הזה יש מידה גדולה של צמיג) - שילמתי על כל ארבעת הצמיגים 1800 שקלים כולל מע"מ

ועכשיו תחזור לעשות כיוון פרונט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כבר מכוון... זה היה הדבר הראשון מיד אחרי הרכבת הצמיגים - עשיתי את הפרונט במקום טוב שכבר מכיר אותי ואת אבא שלי שנים ארוכות.

Pioneer TS-X150

פורסם

שני צמיגים מילא

אבל אחד היה משנת 2002 והשני היה משנת 2003 אצלי ובמכון בדיקה אמרו לי שהצמיגים שונים אבל סה"כ הם במצב טוב

איזה מצב טוב ואיזה נעליים - הצמיג של מישלן היה קרוע מבפנים והיה תקוע בו מסמר מפאנצ'ר ישן שתוקן בו.

אני שמח שלפחות יישרתי קו סוף סוף עם הרכב מאז הרכישה שלו.

Pioneer TS-X150

פורסם

הגעתי לצמיגי חצב - ביקשתי שיבדקו לי שם את הצמיגים האחוריים - מתברר שהם בכלל לא היו זהים (לא בדקתי את הצד השני) ולא הבנתי נכון את מה שאמרו לי בבדיקת הרכב - כשהבטתי בטופס הבנתי שבאמת לא הבנתי נכון.

הורידו את הצמיגים האחוריים - הבריג'סטון היה צמיג ישן משנת 2002 בכלל אבל במצב טוב

אבל הצמיג השני היה מישלן פריימסי גמור! - מה זה גמור - תודה לאל שאני עדיין חי.

אתה לא מקדיש 5 דקות להסתכל על הרכב שלך לפני התחלת נסיעה ?

אתה צריך כיוון פרונט אחרי חודש וחצי שהרכב אצלך , כדי לגרום לך להסתכל על הצמיגים שלך ?

אתה נסעת על צמיגים ישנים משנת 2002 ו2003 ,שהם לא זהים .

אתה יודע שזו סכנה לשאר הנהגים והולכי הרגל ?

פורסם

בשביל זה עושים בדיקה במכון בדיקה.

הרג'קטים היו שהצמיגים לא זהים אבל לא שהם במצב בלאי מתקדם - אתה יודע, לא כתבו את זה בטופס בדיקה.

כוון פרונט זה הדבר הראשון שעשיתי.

מתוך החודש וחצי שהרכב היה אצלי - חודש שלם הוא היה בסנדאת אודיו לרכב (ECA) ואת זה אתה כן יודע...

אחרי זה לקח לי זמן לחזור כל פעם למכון כוון פרונט ואם לרגע אחד הייתי מודע לזה שהצמיגים ישנים ובאמת הייתי טורח להביט בפרטים הקטנים ולא בטופס הבדיקה - המצב הזה היה נמנע...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...