Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

כמו שכתבתי בכותרת אני רוצה לחבר מחשב עם טלויזיה.

באינטרנט אני ראיתי קופסאות מיתוג ב200 ש"ח וכבלים ב 20 ש"ח (כמובן שבאיבי זה הרבה יותר זול 2$ לעומת 18$).

האם זה נכון שכרטיסים מובנים אפשר לחבר רק עם הקופסא הנ"ל?

למה יש הבדל ביציאה מכרטיס מובנה לחיצוני?

יש הבדל באיכות בין קופסאות מיתוג שונות ?

convert-vga-rca-200X200.jpg p177773m.jpg

פורסם

הכבל מהתמונה לא יעבוד בכלל, הוא מתוכן רק לכרטיסים מיוחדים לרוב מחשבים ניידים.

הקופסה זה בזבוז כסף ב200 שקל אין בעיה לקנות כרטיס מסך אם יציאת S-VIDEO שיתן תמורה טובה יותר לרוב.

חוץ מזה תבדוק איזה יציאות יש במחשב יש לוחות אם שכבר יש יציאת S-VIDEO או VIDEO ישירות על הלוח.

אודי A4

דימה.

פורסם

חח אני כרגיל יוצא מטומטם :) שוב פיספסטי את הפרט הזה.

תשכח ממה שאמרתי לפני זה, תבדוק אם יש לך יציאת S-VIDEO, אם אין תבדוק אם המחשב תומך ביציאת טלויזיה דרך VGA, אחרת תקנה קופסה.

אודי A4

דימה.

פורסם

למחשבים ניידים רבים יש יציאת SVIDEO. בדוק אם יש לך כזאת, מתאם ל-RCA עולה לא הרבה (דומה בצורתו לחיבור PS/2 של עכבר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה צריך למצוא דרך להמיר סיגנל VGA לסינגנל קומפוזיט PAL/NTSC,

סתם חיבור כבל VGA-SVIDEO לא יעשה את העבודה, אלה אם כן מישהו (או משהו) כבר עשה את העבודה לפניו וזה רק מעביר את הסיגנל.

המשהו הזה יכול להיות או הכרטיס המובנה שלך שאולי מאפשר המרה פנימית לאותות אנלוגיים או ממיר חיצוני שלרוב יקר בהרבה.

מבדיקה באתר של INTEL, עולה שהכרטיס שלך כנראה מאפשר להמיר לאותות אנלוגים -

Analog outputs Enables basic visual quality when connected to CRTs, LCDs, HDTV

בתוספת ל:

Some custom resolutions require user configuration

שורה תחתונה זה לא אומר כלום, הדרך היחידה שלך לדעת אם זה יעבוד לך היא לקנות ולבדוק.

ככה שזה מותיר לך שני אפשרויות:

1) לרכוש את המוצר http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9812 ולקוות שהמכרטיס המובנה אכן ימיר לך את האות.

הסכום זעום ככה שמקסימום הפסדת חצי מנה פלאפל, אני מניח שתחיה עם זה. :-P

2) אם 1 לא יעבוד, לרכוש ממיר חיצוני שימיר את האות, פיתרון יקר בהרבה, משהו כמו 230 ש"ח, עבר יעשה לך את העובדה בטוח.

http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895

VGA (1).jpg

201001071729376483.jpg

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...