Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע היונדאי גלופאר שלנו שאנחנו כל כך אוהבים מועמדת למכירה,בצער רב וביגון קודר אך הרכב אוכל כמויות מסחריות של דלק

אבל אחרי הכל אוטו טוב,אמין,חזק

עכשיו אנחנו לא רוצים לסוע באוטובוסים,אז בבקשה תמליצו לנו על מכונית שתמלא את החלל החסר שהגאלופר היקרה שלנו יצרה \=

פורסם

רכב גדול וחיסכוני = דיזל ידני.

6 מקומות - פיאט מולטיפלה.

יותר - מה שאתה רואה בסמלון שלי, סיטרואן ג'מפי.

אם גיר ידני לא בא בחשבון, כל רכב גדול, אפילו דיזל, לא יהווה רכב חיסכוני ממש,

אולי יודאי טרג'ט טורבו דיזל אוטומטי עם מנוע 2000 סמ"ק יתן 1:10 (וגם זה בסימן שאלה).

שתי אפשרויות נוספות מבית קיה (קארנס וקרניבל).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רכב גדול וחיסכוני = דיזל ידני.

אם גיר ידני לא בא בחשבון, כל רכב גדול, אפילו דיזל, לא יהווה רכב חיסכוני ממש,

אולי יודאי טרג'ט טורבו דיזל אוטומטי עם מנוע 2000 סמ"ק יתן 1:10 (וגם זה בסימן שאלה).

שתי אפשרויות נוספות מבית קיה (קארנס וקרניבל).

קרניבל לא בא בחשבון מכיוון שתצרוכת הדלק שלה בשמיים,לגבי הקארנס... המחיר שלה מחוץ לתקציב

עכשיו האופציה הכי טובה נכון לעכשיו,היא ה307SW,לגבי המולטאיפליה שמעתי מדעות אישיות של אנשים שמחזיקים ברכב,שהרכב רואה מוסך כל שני וחמישי.

פורסם

307 SW רכב טוב - בטיחותי, נוח.

מרווח מאוד לא הייתי קורא לו, המושבים בשורה השלישית מתאימים לילדים בני 5- 6.

מנוע 1600 קצת חלש, רצוי 2000 סמ"ק.

צריכת דלק תהיה בסביבות 1:10.

יש לבדוק טוב את תקינותו של הגיר האוטומטי.

באמת אופציה ראוייה לתקציב הרשום.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפיג'ו נוח, בטוח, מאובזר ומרווח מאוד ל-5 נוסעים, אבל 2 המקומות האחוריים הם לילדים בלבד (וגם הם סבירים, אבל אז אין ממש מקום למטען...). הדגם היקר כולל גג פנוראמי, גימור מפואר ועוד, והוא גם סחיר יותר. ה-1600 חלש מדי, ה-2000 עדיף (אבל לא ממש חזק...) וצריכת הדלק די דומה - סביב 1:8-1:10, תלוי באופן הנהיגה.האמינות סבירה בהחלט - לאשתי היה 307 רגיל 2 ליטר משך 5 שנים וחוץ מטיפול שנתי לא ראתה מוסך. אה, כן - פעמיים נשרפו נורות...

בהצלחה, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה

ראיתי והתרשמתי,אך רק דבר אחד מציק לי תצרוכת הדלק שלו,אנחנו מכוונים לכיוון ה1:12~~1:11

אתם לא מכירים מכוניות אחרות שייספקו את רצוניינו?

פורסם

ראיתי והתרשמתי,אך רק דבר אחד מציק לי תצרוכת הדלק שלו,אנחנו מכוונים לכיוון ה1:12~~1:11

אתם לא מכירים מכוניות אחרות שייספקו את רצוניינו?

BACK TO SQUARE ONE

[רכב גדול וחיסכוני = דיזל ידני.

אני לא יודע, האם קיימת 307SW דיזל (סטיישן קיימת), אבל גם אם קיימת, הסיכוי למצוא כזאת אפסי.

ב 2007 נמכרו כמויות לא גדולות של פיאט דובלו עם 7 מקומות ישיבה.

פורסם
BACK TO SQUARE ONE

[רכב גדול וחיסכוני = דיזל ידני.

אני לא יודע, האם קיימת 307SW דיזל (סטיישן קיימת), אבל גם אם קיימת, הסיכוי למצוא כזאת אפסי.

ב 2007 נמכרו כמויות לא גדולות של פיאט דובלו עם 7 מקומות ישיבה.

העפתי מבט לכיוון הדובלו,עכשיו המכונית נראת מעולה,ואם תצרוכת הדלק שלה סבירה והיא מרווחת אז זה אוטו מעולה בשבילנו

אבל תמיד מעל הכל מתנופף לו ענן האמינות,האם האוטו אמין? ומהי תצרוכת הדלק שלו בהערכה גסה?

**עריכה**

נזכרתי כעת בשאלה,האם כל דגמי הדובלו 1.9 מגיעים עם שבע מקומות ישיבה?

ושוב....תודה מראש לכולם

פורסם

גבר אם אתה מחפש רכב 6 מקומות אמין בטיחותי וחסכוני חפש פיזו 307 SW ותהנה מכל רגע...

יש לי אחת כזאת במשפחה ואני נהנה איתה מכל רגע.

אגב היא למכירה ובערך בתקציב שלך אם אתה מעוניין שלך לפרטי.

פורסם
גבר אם אתה מחפש רכב 6 מקומות אמין בטיחותי וחסכוני חפש פיזו 307 SW ותהנה מכל רגע...

יש לי אחת כזאת במשפחה ואני נהנה איתה מכל רגע.

אגב היא למכירה ובערך בתקציב שלך אם אתה מעוניין שלך לפרטי.

לפי מה שהבנתי הפג'ו לא כ"כ חסכונית בדלק,אבל עם תתן הצעה אטרקטיבית יש על מה לדבר

פורסם

**עריכה**

נזכרתי כעת בשאלה,האם כל דגמי הדובלו 1.9 מגיעים עם שבע מקומות ישיבה?

ממש לא, מספר מצומצם עלה לכביש עם 7 מקומות ישיבה.

פורסם
לגבי המולטאיפליה שמעתי מדעות אישיות של אנשים שמחזיקים ברכב,שהרכב רואה מוסך כל שני וחמישי.

לפני שקניתי סניק התעניינתי גם במולטיפלה (יש לה רק 3 כוכבי בטיחות לעומת 4 לסניק). הסיבה העיקרית הייתה שכן שיש לו אחת כזו כבר כמה שנים ומרוצה ממנה מאד. לא מוסך ולא נעליים. טיפולים שוטפים וזהו.

• תוכן חדש...