Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום, יש לי רדיו דיסק עם DVD [אין לי מושג מה החברה]

הבעיה היא שהרדיו דיסק לא מוציא לי את הדיסק, [רק מתי שמתחשק לו]

והווליום ניתקע ורק אחריי דקה ככה אני יכול להגביר\להוריד

מי שיודע מה הבעיה ויעזור לי אני אשמח.

תודה.

פורסם
כן אבל לא מוציא

כנראה שהמכאניקה שלו בפנים עייפה/שחוקה/תקועה עקב מכה או גוף זר ... אני חושב שרק אם היחידה איכותית ביותר ומצדיקה זאת כדאי לקחת לתיקון, אחרת תתחיל לחשוב על חדשה...

פורסם

בוקר טוב

במידה והמכשיר מראה סימנים או נכונות להוציא את הדיסק אז הבעיה לא קשורה לפנל כי את הפקודה הוא מקבל מהכפתור

הניסיון לעזור רק תוך קריאת הפוסט שלך הוא לא קל אך עדיין אני הייתי מהמר על כך שיש ברשותך רדיו DVD או ישן מאוד (או לפחות מיושן) ובמקביל מכשיר סיני פשוט ולא איכותי

אני אומר זאת כי הבעיה שלוקח למכשיר הרבה זמן להגיב לאחר קליטת הדיסק היא בדרך כלל מכיוון שהמכשיר הוא איטי בג"וק הפנימי שלו ולוקח לו המון זמן לקרוא את הנתונים של הדיסק לפני שהוא יכול להגיב לעוד פונקציות הפעלה

עכשיו לבעיה העיקרית והיא שהדיסק לא יוצא

במידה וההערכה שלי לגבי איכות המכשיר ועובדת היותו מיושן היא נכונה אז אני לא הייתי משקיע בתיקונו

מניסיוני כל תיקון או החלפת מנגנון (LOADER) במכשירים מהסוג הזה לא החזיק אלא מספר מועט של חודשים במקרה הטוב

ממליץ לבדוק אופציה של הצעת מחיר לתיקון ובמקביל אופציה לרכישת מכשיר חדש וחדשני עם אחריות טובה

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...