Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 2.2 2009 או אוקטביה חדשה 1.8?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לשמוע דיעות לגבי שני הרכבים הנ"ל, מה הייתם מעדיפים, את האוקביה בעלת המנוע החזק

עם תיבת ההילוכים שאני דיי מבסוט ממנה( מנהיגה באוטו), ולקבל אוטו חדש מהניילונים, או,

את האלפא, שאני יודע שרמת המחיר בערך 160 אלף במחירון לקלאסיקו פלוס(אשמח לדעת בדיוק

מה המחיר לאוטו שעלה על הכביש בספטמבר 2009), שאוטו מדהים, עם מנוע חזק, נוחות מצויינת לעומת

האוקטביה, תיבת הילוכים שצריך להתרגל אליה וגם אחרי הכל יד שניה.

מבחינת נהיגה

אמינות - מנוע, תיבה

טיפולים ורכיבים - עלויות

ביטוח

או כל דבר שאשמח ללמוד ממנו

תודה מראש לעונים

פורסם

נהיגה - כמובן שהאלפא.

אמינות - לך תדע.

עלויות טיפולים - ככל הנראה אוקטביה זולה יותר.

ביטוח - שתיהן יקרות יחסית, בדוק ב-b2bit או התקשר לסוכן שלך.

בגדול, שתי מכוניות שונות מאוד. אם חווית הנהיגה חשובה לך, האלפא עדיפה משמעותית (אם מתרגלים לגיר הסלספיד). אם העניינים הכלכליים חשובים לך יותר, כנראה האוקטביה היא העדיפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך אפשר להשוות בין האוקטביה הפשוטה,לבין אלפא 159 שהוא רכב פרמיום מקביל לA4 וחברותיה.

אפילו אם הרכב בן שנה וחצי הוא עדיין באחריות שנה וחצי,חצי שנה פחות בלבד מהאוקטביה.

פורסם
איך אפשר להשוות בין האוקטביה הפשוטה,לבין אלפא 159 שהוא רכב פרמיום מקביל לA4 וחברותיה.

אפילו אם הרכב בן שנה וחצי הוא עדיין באחריות שנה וחצי,חצי שנה פחות בלבד מהאוקטביה.

אתה צודק במאה אחוז, אפילו גורם עוול מסויים לאלפא, אבל כשאני מסתכל על עלות מול תועלת תדע לך

שהאוקטביה היא בין הבודדות שנותנת יחסית הרבה לכמה שאתה משלם, ואני מדבר על רכב חדש.

לכן, נתתי השוואה לרכב שהוא כאמור שני שנתונים יותר נמוך ועדיין יותר יקר במעט, אבל כן, נותן תמורה

יפה לכסף, אבל שוב, לא חדש. ברמות של 145 אלף אני לא מוצא תמורה טובה יותר לכסף שלי מהאוקטביה, לכן

הלכתי ליד שניה, וגם שם ההיצע הוא לא גדול, האלפא הכי מעניינת(שוב: מנוע,נוחות,אמינות).

תקן אותי אם אני טועה

פורסם
אתה צודק במאה אחוז, אפילו גורם עוול מסויים לאלפא, אבל כשאני מסתכל על עלות מול תועלת...

אם אלות/תועלת זה מה שמוביל אותך אז הכי טוב סוזוקי אלטו.

אם רכב גדול יותר אתה צריך - אז קיה סיד.

אלפה לא קשורה לשיקולים של עלות תועלת.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
נהיגה - כמובן שהאלפא.

אמינות - לך תדע.

עלויות טיפולים - ככל הנראה אוקטביה זולה יותר.

ביטוח - שתיהן יקרות יחסית, בדוק ב-b2bit או התקשר לסוכן שלך.

בגדול, שתי מכוניות שונות מאוד. אם חווית הנהיגה חשובה לך, האלפא עדיפה משמעותית (אם מתרגלים לגיר הסלספיד). אם העניינים הכלכליים חשובים לך יותר, כנראה האוקטביה היא העדיפה.

רוני

בתצרוכת שמן האוקטביה לוקחת בטוח :oops:

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...