Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי תקינות מיכל עודפים.

ביצעתי אטימה מוחלטת של בית תרמוסטט

צנרת נבדקה. אין שום סימן לנזילות אבל בכל זאת המערכת מאבדת מים בצורה לא רגילה.

מה ניתן לעשות? כיצד לאתר את מקור הבעיה?

יכול להיות שזה איזשהו חור במנוע שמאדה את המים?! :shock:

תודה

פורסם

עידכון: הרכב כנראה מאבד מים גם בעמידה..

אנא מכם תנו לי עצה.. לא מתחשק לי לעשות הסבה למי ברז..

ומילוי נוזל קירור באופן קבוע לא נשמע לי הכי חסכוני

פורסם

פינטו שלום רב !

התחל מהקל לכבד:

בדוק והחלף מכסה רדיאטור לפי הצורך.

בצע בדיקת לחץ בעזרת מכשיר יעודי, הגורם ללחץ גבוה במערכת הקירור, וחושף נזילה אפשרית בצנרת ברזל חלודה, או צנרת גומי קרועה, או פקקי מים, נזילה שלא מתגלה בעין בלתי מזויינת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם הרמת מכסה מנוע ובדקת את כל מסלול נוזל הקרור ,כניסת ויציאת המים מבלוק מנוע ,צנרת מתכת וגומי,אזור התרמוסטט ,אזור משאבת מים .והרדיאטור , והכל נראה תקין,יתכן שרדיאטור החימום שבפנים האוטו גורם לאיבוד המים.

הרדיאטור נמצא במיקום קצת בעייתי ורצוי שתבדוק ויזואלית את הצנרת והחיבורים.שים לב גם לברז שפותח את המעבר של המים החמים לתוך הרדיאטור הפנימי.אם לא מתאפשר אז תנסה למשש את איזור חיבורי הצנרת הפנימית.

בהצלחה!!!

צ'צ'יק

פורסם

צציק שלום רב !

במקרה של נזילה מרדיאטור פנימי, רצפת הרכב תוצף במי קירור ירוקים ובריח לא נעים, אני מניח שזה לא המקרה, אצל פינטו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכולם על התשובות המקצועיות!

כנארה שמיהרתי להסיק מסקנות לאחר איטום בית תרמוסטט וניקוז כל המים מנוזל הקירור הופעל החימום ברכב וכנראה שאב והשלים את החסר ממיכל העודפים מה שהשאיר אותו כמעט ריק.

נכון לעכשיו מצב המים תקין אעדכן בהמשך הימים הקרובים במידה ויהיו שינויים

תודה רבה ושתהיה שבת מקסימה ורגועה לכולם!

דודי.

• תוכן חדש...