Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה עם סורק נתגלה קוד התקלה B1406

משמעות התקלה היא ככל הנראה קצר בחיווט בין המחשב לכרית האוויר בכיסא הנוסע.

אני מחפש שרטוט חשמלי של מערכת כריות האוויר ברכב הנ"ל,

מישהו יכול לעזור?

הרכב הוא יונדאי סונטה 99 נפח 2000 16V

תודה מראש

יוסי.

פורסם

אני לא ממליץ לך להתעסק אם הכריות אוויר, ואם כן אז לפחות אני מקווה שאתה מודע שאתה מתעסק איתם אתה צריך לכבות את האוטו ולנתק את המצבר איזה חצי שעה לפני..

פורסם
בבדיקה עם סורק נתגלה קוד התקלה B1406

משמעות התקלה היא ככל הנראה קצר בחיווט בין המחשב לכרית האוויר בכיסא הנוסע.

אני מחפש שרטוט חשמלי של מערכת כריות האוויר ברכב הנ"ל,

מישהו יכול לעזור?

הרכב הוא יונדאי סונטה 99 נפח 2000 16V

תודה מראש

יוסי.

יש לך טעות B1406 ביונדאי זה התקלה הבאה:

paasenger seat presure sensor malfunction

שזה אומר שהחיישן בכיסא הנוסע או החיווט שלו לא תקין. (ולא כפי שאמרת)

במקרה זה צריך לבדוק החיווט הצהוב מתחת לכיסא הנוסע שלא נפגע או נקרע, לבדוק את התקעים.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

לפי בירור עם 2 אנשים שעובדים ביונדאי

התקלה (שהיא גם מחלה ברכב הזה) היא קצר בין החיישן בכיסא הנוסע למחשב כריות האוויר,

התקלה נוצרה כאשר פורקו הדש בורד והקונסולה המרכזית לצורך החלפת רדיאטור חימום,

לכן גם אפשר להבין שזהו קצר שנוצר,ביונדאי אומרים שזה לא נדיר שהתקלה נוצרת כאשר מפרקים את החלקים הנ"ל עקב התייבשות/התפוררת החוטים.

אני מחפש את השרטוט על מנת להבין מה תפקיד כל פין בשקע המחשב וכך לזהות את החוט הפגום, ללא פירוק כל מה שמפריע בדרך ויצירת אולי בעיות נוספות.

אין שום בעיה בתקעים או בחיישן ולכן אני רוצה למצוא מהם החוטים שמגיעים למחשב מהחיישן וכך לזהות את התקלה/החוט הפגום.

• תוכן חדש...