Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוודי A4 1.8 T /2.0

shlomi yakov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום אני תכוון לקנות את הרכב הנ''ל ומתלבט בין 2 המנועים אני מחפש את הרכב שיותר אמין ואם אפשר עם צריכת דלק שפוייה, אשמח אם תעזרו לי בחיפוש המנוע המתאים.

בנוסף אשמח לדעה כללית על הדגם הנ''ל בין השנים 04-05 האם היו בעיות מוכרת בדגם ,איך הוא בהשוואה למאזדה 2300 שהייתה ברשותי האם יש הבדלים קיצוניים בין תצרוכת דלק ועלות חלפים ביניהם(אגב המאזדה הייתה 2005).

אגב אני שוקל לקנות שוב את המאזדה האם אני עושה טעות שאני לא לוקח את האוודי?

אשמח לתשובות ממכם בברכה וערב נעים שלומי.

פורסם

אהלן, אני לא מכיר כל כך את ה-2 ל', אבל לגבי ה-1.8T, אני יכול לומר שמדובר במנוע מאוד אמין, צריכת דלק שפוייה לחלוטין כל עוד אין לך רגל כבדה על הדוושה. צריכת דלק ממוצעת בנסיעה רגועה יכולה להגיע ל- 10.5 ק"מ לליטר.

הרכב מאוד חזק וזריז, תודות לטורבו, אתה מקבל מומנט מקס' מהמנוע כבר ב-1750 סל"ד.

בהשוואה למאזדה, אני חושב שהיתרון היחידי של המאזדה על פני ה-A4 הוא באבזור, למה אני מתכוון?

במחיר שתקנה A4 בגרסה בסיסית, תוכל לרכוש מאזדה 6 בגרסה המפוארת עם מושבי עור וכל שאר השטויות, אולי גם שנתון מתקדם יותר. אבל מכל שאר הבחינות ה-A4 לוקחת את המאזדה בגדול.

פורסם

תודה על התשובות ידיד, לפחות עזרת לי בחלק הנ''ל .

לדעתי ,אפשר למצוא 1/8T מאובזרת ובעצם לקבל את 2 הדברים.

אגב ידוע לך כמה עולה טיפול של 10K לאודי...? אשמח להשוואת עליות.

פורסם

לאבי יש פאסאט 1.8T 2005, בגדול, הרכבים מאוד דומים ואני חושב שהעלויות יהיו זהות.

הרכב מטופל במוסך רון אם אתה מכיר, אני אשלח לך מחירים של טיפולים בהודעה בפרטית.

• תוכן חדש...