Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה 11 הערב אני יושב בבית מצב רוח טוב די משעמם אין לי עיסוקים לשעה שעתיים הקרבות אחר כך אלוהים גדול

אני רוצה להכיר קצת יותר לעומק את הקליאו

יורד לקליאו מחמם קצת מנוע נוסע לאחד הכבישים היותר מהנים במרחק קרוב הסופרלנד

גהה די פנוי משייט על 140-150 נזהר מהנהגים אחרים (והם ממני)

מגיע לסופרלנד נוסע בכביש שמוביל מהכביש הראשי לכניסה לסופרלנד כביש לא משהו עם עיקולים מהירות גבוהה אבל לא ממש בגלל שהכביש ממש בעייתי

פונה שמאלה ואחר כך ימינה לכביש שבשבילו נסעתי לראשון את הכביש אני מכיר אבל לא עם האוטו הזה בהתחלה פניה במהירות גבוהה אני נכנס לפניה השניה סוף הפניה מתהדקת לי טיפה לקראת הסוף מוריד רגל מהג טיפה והאוטו מקשיב לי ממשיך לנסוע עיקול ימינה ואני נזכר לקראת הסוף יש שקע שלא בריא לאוטו ויכול בקלות להעיף אותי מהכביש מאט עובר וממשיך עיקול ארוך שמאלה אני עם חיוך שלא יכול להימחק מהפנים לקראת הסוף פניה של 180 מעלות (לא ממש פרסה יותר רחבה) נכנס בשני האוטו נכנס לתת היגוי ושב עזיבה של הגז והתחת מתקן ומכוון את האוטו לקו הנכון עולה חזרה לכביש עם חיוך ענק אנדרנלין בדם ובחלל האוטו עדיין מהדהדים להם הצעקות שלי אחרי כל פניה

תענוג

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...